forum.gif
Pārdots Canon EF 70-200L F4
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdots Canon EF 70-200L F4
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.02.08 10:58
 citēt
.
Publicēts: 28.02.08 11:04
 citēt
HA re ku ir..... un kurs teica ka tadas lietas netirgo... tikai izmisumaaa

Bormans tu drosi vien esi pilniga izmisuma ka tirgo pa 300 Ls???
Publicēts: 28.02.08 11:26
 citēt
HA re ku ir..... un kurs teica ka tadas lietas netirgo... tikai izmisumaaa

Bormans tu drosi vien esi pilniga izmisuma ka tirgo pa 300 Ls???

Mhmm... sakaraa ar stiklu papildinaajumu kļuva lieks...
Publicēts: 28.02.08 12:03
 citēt
nu cena jau istenibaa nav slikta prieksh LV, bet es gaidu kad jauns pa 235Ls man atnaaks! ;)
Publicēts: 28.02.08 12:56
 citēt
[url=www.buydig.com]www.buydig.com[/url] skiet sanaca 260 Ls jauns
tik dabut uz LV un tad jau 300 ls par lietotu liekas dargi...
kur nu vel 350 ls ka mes noskaidrojam jau ir dempinga cena jo tas tacu ir tik labs objektivs ka letaks vins nepaliek!!!
Publicēts: 28.02.08 13:17
 citēt
billy, aizdomīgi lēti, tas nav viens no tiem atjaunotajiem, ko tagad ebaja izsolēs tirgo un arī kaut kur neta veikalos?

Jauns gan no USA un ir arii kas atved! ;)

un vispaar? arii refurbished nav ne vainas... prece ta kaa jauna tikai peec USA likumdoshanas vinju vairs nedrikst pardot kaa jaunu!
Publicēts: 28.02.08 13:57
 citēt
Arī es pa 300 pārdevu.
Labiem L-niekiem cena tā nekrītās (ja ideālā stāvoklī).

PS: mans gan ir sašutis, ka kāds ebayā pārdod 20g vecus stiklus pa štukām :]
Publicēts: 28.02.08 16:30
 citēt
nu cena jau istenibaa nav slikta prieksh LV, bet es gaidu kad jauns pa 235Ls man atnaaks! ;)

kurā veikalā ir pa 235ls?
Publicēts: 28.02.08 17:01
 citēt
Bija adorama.com pa 499USD! ;)
Publicēts: 28.02.08 17:14
 citēt
a no adoramas atšipos un muita, pvn nebūs jāmaksā?
Publicēts: 28.02.08 17:50
 citēt
ja brauks chemodana - ne, nebus.
Publicēts: 28.02.08 18:22
 citēt

teikšu tā - naivi domāt! tagad, kad ir palikuši pāris mēneši līdz šengenas ieviešanai arī lidostās, un kad kontrole būs tikai kopenhāgenā, muitnieki ir ļoti piekasīgi! man no štatiem veda mednieku spiegu kameru, un cilvēku kuru veda protams pārbaudīja, bet līdz kamerai netika... muita jāmaksā precēm,kuru vēība pārsniedz ~170 eiro!
Publicēts: 28.02.08 18:51
 citēt
Iebraucot Latvijā no valsts, kas nav Eiropas Savienības dalībvalsts, cilvēka personisko bagāžu neapliek ar muitas nodokli, ja tās kopējā vērtība nepārsniedz 175 eiro vienam pasažierim. Personiskā bagāža - jaunas, nelietotas preces, kas ir paredzētas tikai ceļotāja personīgai vai viņa ģimenes lietošanai vai dāvanām, ja šādu preču veids un daudzums neliecina par to, ka tās ieved komerciāliem nolūkiem. Personiskā bagāža NAV ceļotāja paša drēbes, kosmētika un citas JAU LIETOTAS MANTAS.
[Latvijas Republikas Valsts ieņēmumu dienests ''Ceļotāju personiskā bagāža'']

:idea: pašam gan nav sanācis pārbaudīt, bet domāju, ja ved mantu, piem., korišam, tad iepriekš vienojoties, mož var iepakojumu izsviest un tēlot, ka prece personiskā, respektīvi, lietota :roll: 8)
Publicēts: 28.02.08 18:55
 citēt

teikšu tā - naivi domāt! tagad, kad ir palikuši pāris mēneši līdz šengenas ieviešanai arī lidostās, un kad kontrole būs tikai kopenhāgenā, muitnieki ir ļoti piekasīgi! man no štatiem veda mednieku spiegu kameru, un cilvēku kuru veda protams pārbaudīja, bet līdz kamerai netika... muita jāmaksā precēm,kuru vēība pārsniedz ~170 eiro!

katraa zinjaa ja arii sanaak PVN samaksaat, tad tikuntaa taa padariishana buus letaakaa. Bet vienmeer jau ceram uz to letako variantu..

Nesen lidoju pats no ASV un ar vienam ar ko es lidoju kopaa koferi bija PS2, laida caur skeneri koferus un neko neteica... Ja liek lielajos koferos kas iet no ASV kaa tranziits tad vispaar neskataas un bagaazhai tik aci uzmet tikai LV!
Publicēts: 28.02.08 18:59
 citēt
letāk protams sanāk, un ja latvijā lietots ir pa 300ls, tad tu dabū jaunu pa 300ls, nedaudz lētāk, ja samaksā nodoli!
Publicēts: 28.02.08 22:26
 citēt
kas tad nu? galigi abaldeli? ja cilveks ved SAVU tehniku, nekas nav jamaksa, ja neparkapj kadus noteikumus. tad jau pa pasauli celojot varetu izputet!
Publicēts: 28.02.08 22:31
 citēt
kas tad nu? galigi abaldeli? ja cilveks ved SAVU tehniku, nekas nav jamaksa, ja neparkapj kadus noteikumus. tad jau pa pasauli celojot varetu izputet!

jauns un iepakojumā, objektīvs bez fotoaparāta, kaut ko jau muitnieki noteitki sajēdz...
Publicēts: 29.02.08 00:28
 citēt
jauns, ne jauns - poh
somas valja never
kas liedz aparatu vest?
Publicēts: 29.02.08 05:54
 citēt
jauns, ne jauns - poh
somas valja never
kas liedz aparatu vest?

man gan savā laikā palūdza atvērt somu, parādīt vienu kabatu un izvākt metāla priekšmetu( skrūvgriezni) :D
Publicēts: 29.02.08 07:01
 citēt
Var mierīgi uzlikt PVN uz robežas maksāt, ja ir iepakojumā. Tāpēc, ja kaut ko nopērk ASV, tad vajag izpakot un visus čekus ja ne izmest, tad turēt kaut kur pie sevis. Protams, visas iepakojuma kastītes ir jāatstāj ASV
Publicēts: 29.02.08 08:13
 citēt
nu jaa tas gan protams! ja shadi viss ir izdarits nekam vinji nevar piesieties!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):