forum.gif
Bildes vertējums!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Bildes vertējums!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.02.08 20:22
 citēt
Pēdēja laikā ir novērots, kad kaads no blogeriem aizsviļas, no viņuprāt nekorektiem vērtējumiem, un tiek saņemtas intresantas vestules:
Kā piem: "Es tev ar ielikshu tadu pashu vērtējumu, kā ieliki man"

Būtu labi ja blogeri godiigi atbildētu!
Publicēts: 28.02.08 20:43
 citēt
jā - nē, balts - melns. nav tik 1-kārši. zināmā mērā un zināmos apstākļos un atkarājas, vai vērtē cilvēks, kuru ņemu par pilnu, vai kāds sēņu vecis.
Publicēts: 28.02.08 20:54
 citēt
galig nesatraucos
ja nu kāds nesaliek galīgs divnieks
bet nu tik sūdigs bilds man nav
ja nu panesās kaukāc sviesc reizēm tad izmetu to bildi nafig
un nekādu naidu pret pārējiem neturu
iebrienu vēl galerijā paskatos labas bildes un iebliežu kādam pa pieciniekam sava garastāvokļa uzlabošanai
Publicēts: 28.02.08 20:58
 citēt
Ja par manu bildi diennakts laikā naff balsojumu,nāku pie secinājuma,ka ir kaut kāds sūds uzcepies,un krītu izmisumā :lol:
Publicēts: 28.02.08 21:36
 citēt
Ai nu ko tur liekoļot, protams, ka kaut kādā mērā uztrauc. Nav jau tā, ka bildēju tikai sev, citādi jau internetā neliktu tad bides.
Publicēts: 28.02.08 21:51
 citēt
Ai nu ko tur liekoļot, protams, ka kaut kādā mērā uztrauc. Nav jau tā, ka bildēju tikai sev, citādi jau internetā neliktu tad bides.

+ sasar... liela mera ari vertejums nosaka bildes vertibu. Un tas reali ri vienigais veids ka noteikt bildes vertibu citu aciis!
Publicēts: 28.02.08 21:59
 citēt
... tas reali ir vienigais veids ka noteikt bildes vertibu citu aciis!
nav pavisam objektīvs, bet objktīvāku nezinam. tiesa, nekad nav sakrituši, par provi, filmas vērtējumi skatītājiem, kuri balso ar maciņiem un d.h. smalkiem kritiķiem.
Publicēts: 28.02.08 21:59
 citēt
protams!
Publicēts: 28.02.08 22:11
 citēt
Tikai rupības, un neatkarīgi zem kura darba, parasti zem svešiem darbiem.
Publicēts: 28.02.08 22:25
 citēt
Tikai rupjības un nekorekti komenti pret cilvēku uz bildes, tādas es uzreiz dzēšu laukā. Bet pēc balsošanas nosaku vai bilde vispār patīk vai nē.
Publicēts: 28.02.08 23:48
 citēt
atkarībā, KAS to pasaka
Publicēts: 29.02.08 08:11
 citēt
atkarībā, KAS to pasaka

da labi ja kaads vispaar kaut ko pasaka
Publicēts: 29.02.08 08:19
 citēt
es attureesos :D
Publicēts: 29.02.08 13:09
 citēt
veerteejums ir paaraak subjektiiva lieta un pat vienam un tam pasham cilveekam vertejejums par kadu konkreetu bildi var radikaali atshkjirties dazhados laikos - viss atkariigs no cilveeka garastaavokla, pardzivotaa tai dienaa uttt.
Man ir svariigi cilveeku domas, bet arii tas es pienjemu ar izlasi :-)
Publicēts: 29.02.08 16:30
 citēt
maz uztrauc, bet skatos, ja kāds izsaka viedokli, kas par tipu, tad attiecīgi var redzēt vai to ņemt par pilnu vai nē :)

Ja es ileiktu Tavai bildei sliktu vērtēju, Tu ņemtu mani par pilnu? :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 29.02.08 17:52
 citēt
kamēr nav sakarīgs koments par `mīnusiem`, tad nerūp ;)
Publicēts: 29.02.08 18:23
 citēt
kamēr nav sakarīgs koments par `mīnusiem`, tad nerūp ;)

Tuuliit aiziesim, saliksim visaam Mandalay bildeem 111 un paarbaudiisim shii apgalvojuma patiesumu :D
Publicēts: 29.02.08 19:38
 citēt
Uz kuru jautājumu lai atsaucas?Vērtējums bišķiņ aizskar gan,bet tikai ja ir analīze,un jo vairāk ,jo dziļāk....Atbilde uz aptauju!Jo ar+ vai- par maz!:)
Publicēts: 02.03.08 22:24
 citēt
Es šo un citus interneta resursus, lielākoties, uztveru kā izmēģinājuma poligonu, lai redzētu masu viedokli. Reizēm kāds pasaka to, ko neesmu ievērojis. Tas ir noderīgi attīstībai kaut kādā posmā......bet kas attiecās uz pamatjautājumu - grūti viennozīmīgi teikt jā vai nē, jo bieži vājus darbus ( vismaz manā izpratnē ) te vērtē dīvaini augstu, bet tādus, kas pēc manām domām ir tiešām interesanti - nē. Svarīgi ir apskatīties vērtētāja veikumu, tas nereti daudz ko izskaidro. Un ja man jāizvēlās, tad labāk lai man 555 liek čaļi, kuru darbi pārliecina
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):