Bet, kāpēc k-kas zagts? Vai ta profils nav īsts, vai kas? Vai meitene nav maksājusi par bildēm, vai kas? :o
nuu! pati modele bija uzgājusi šito. man vakar pateica. šodien sameklēju. tā ir pavisam kaut kāda cita. fake profils vai kkas tāds. ai. nav ko citiem darīt.modele ir pavisam cita: www.draugiem.lv...
Bet, kāpēc k-kas zagts? Vai ta profils nav īsts, vai kas? Vai meitene nav maksājusi par bildēm, vai kas? :o
nuu! pati modele bija uzgājusi šito. man vakar pateica. šodien sameklēju. tā ir pavisam kaut kāda cita. fake profils vai kkas tāds. ai. nav ko citiem darīt.modele ir pavisam cita: http://www.draugiem.lv/friend/?1129773
hmmm, baigi dīvaini, jo draugi šai viltotai personai ir pat 101 =)
aigar... iesaku Tev savu inbox foto sadaļu nepubliskot visiem - ieliec ķeksi, ka var tikai redzēt tie, kam ir zināma adrese! Un noreklamēji jau arī ne pajokam to savu inbox.foto.lv! Bet nu tas tā.... protams, ka nav smuki! Ar mani toč tā vēl nav gadījies!
aigar... iesaku Tev savu inbox foto sadaļu nepubliskot visiem - ieliec ķeksi, ka var tikai redzēt tie, kam ir zināma adrese! Un noreklamēji jau arī ne pajokam to savu inbox.foto.lv! Bet nu tas tā.... protams, ka nav smuki! Ar mani toč tā vēl nav gadījies!
noreklamēju?? vienīgais tepat fotoblogā ir ielikts links uz turieni, nekur citur man šķiet nemaz nav un ja zaglīts ir no F-blog, tad tam pa PĪĪĪ... varētu jau likt watermarkus, bet kaut kā neaizraujos ar viņiem. paļāvos uz to, ka tādu keksu nebūs. a vot zrja! lai Tev tā arī negadītos, to es novēlu! da nekas. sīkums. tad jau nav zemē metamas bildes, ja jau zog varētu jau arī j0e izdarīt kā saki, pēc tam pēc provaidera un caur zināmiem kanāliem atrast adresi
ne jau bildes domāju zog bet atrod smuku meitene , saliek bildes un tad sūta visiem ziņojumus lai bla bla bla , vai nav žēl uzdāvināt 0.15ls sms maksā un tā tālāk . Otrā pusē laikam kāds čoms sēž kuram reāli nevis 0.15Ls bet vairāk aiziet par kautkādas spēles serveri abonēšana, kurā šis var pēctam geimot . Man jau tāds spams pietiekoši daudz tiek mests, kaut arī maz manā sarakstā draugu
tiko saņēmu ziņu "manai meitai steidzami vajadzīga sirds operācija, lūdzu ziedojiet 1Ls nosūtot ziņu uz nr 157 sms XL3" . Profil bild čoms ar mazu meitenīti. Geimerim nekādas sirdsapziņas
uzzinot IP adresi, kas 100% ir iespeejams, talakais ir ka divus pirkstus apchuraat.(atvainojos par izteicienu) Atrast cilveku..pat pilnigam ierindas pilsonim varetu aiznjemt 1h. nedod dies, ja vel ir pieeja kadam valsts registram par cilveekiem ,vispar, tas taksh laiku neaiznjem vispaar. NECIK!!! ir paris piemeeri pie maniim darbaa, ka cilveki velas uzzinat, kas vinjiem perversas sms suuta
mreinis, nez kaa mani vareetu sadziit rokaa? Man ir wireless nets, izmantoju netu no maajas kur es dziivoju, un vel no 3 kaiminju maajaam, vairaaki desmiti ruuteru kam varu piesleegties.. ip varu nomainiit vienaa momentaa..
mreinis, nez kaa mani vareetu sadziit rokaa? Man ir wireless nets, izmantoju netu no maajas kur es dziivoju, un vel no 3 kaiminju maajaam, vairaaki desmiti ruuteru kam varu piesleegties.. ip varu nomainiit vienaa momentaa..