forum.gif
Dodies bildeet?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Dodies bildeet?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 29.02.08 22:55
 citēt
Kadam nav doma riit kkur doties bildeet, kur vareetu veel viens Jelgavnieks pievienoties? ;)
Publicēts: 29.02.08 22:56
 citēt
Ir bet ne uz jelgavas pusi..... taisos iemeegjinaat savu jauno D80 :) ja tev ir labs objekts tad aidaa varu arii uz Jelgavau aizshaut... :)
Publicēts: 29.02.08 22:57
 citēt
es jau varu arii meginat kkur pievienoties.. :) Velams jau buutu kaut kur ne parak taalu! :D
Publicēts: 29.02.08 23:03
 citēt
Bija doma pa juuras malu pazveteet konkreetaak bulljupi... :D
Publicēts: 29.02.08 23:37
 citēt
ričuks teu Billy ir?
Publicēts: 01.03.08 12:47
 citēt
ir!!
Publicēts: 01.03.08 13:02
 citēt
ar ričukiem esu ar mieru - tik baigi svinaina diena šodien
Publicēts: 01.03.08 14:52
 citēt
tas gan.. tad jau laikam jaatliek uz kadu citu reizi vai jagaida ka uz vakaru maybe uzlabosies laiks.. kgan ja neliist var jau arii shada ar stativiem laist!
Publicēts: 01.03.08 15:57
 citēt
pogu spiest var arī tumsā - braukt riebīgi - redzēs kā būs rīt - pumpē riepas
Publicēts: 01.03.08 15:59
 citēt
nu davai, davai! :D
Publicēts: 02.03.08 10:43
 citēt
SOdien jau laicinsh tiiri taa neko.. uz vakara pusi varbuut, ka vispaar varetu nedaudz zilas debesis paradiities!
Publicēts: 02.03.08 12:14
 citēt
aaaa... šito vajag praktizēt - ar ričukiem ir feini, bet man šodien uzkrita 1 radagabals - redzēs cik ātri tikšu vaļā...
Publicēts: 02.03.08 12:18
 citēt
bljaaviens bet riigaa liiist jau otro dienu nekur netieku taapeec izmantoju laiku lietderiigi un kjemmmeeju visa veida fotobodes... cerams vakaraa kljuus labaaks laiks... :)
Publicēts: 02.03.08 12:20
 citēt
bljaaviens bet riigaa liiist jau otro dienu nekur netieku taapeec izmantoju laiku lietderiigi un kjemmmeeju visa veida fotobodes... cerams vakaraa kljuus labaaks laiks... :)
Publicēts: 02.03.08 12:34
 citēt
wataf? Komunist?

Jelgavniekiem: es, PuikaKriss, Belladonna 14.30 no pieturas pie aplja kur diennaktnieks laidiisim ar autinju uz mezciemu! Ja nu kaadam ir interese pievienoties!
Publicēts: 02.03.08 12:39
 citēt
da nee mana draudzene bija ielogojusies, nepamaniiju un nosuutiiju postu no sevis itkaa bet sanaaca no vinjas... sorr par spamu... :((
Publicēts: 02.03.08 12:40
 citēt
Bil, kas par mezjciemu... moz es ar autinju varu aizgaazties? :)
Publicēts: 02.03.08 12:42
 citēt
Bil, kas par mezjciemu... moz es ar autinju varu aizgaazties? :)

Jelgavas Mežciems!
Publicēts: 02.03.08 12:45
 citēt
a kas tur ir taads interesants?? :) neesmu turienietis nezinu.... ja ir kautkas kas vareetu mani ieintereseet buutu klaat kaa likts... :) jeb jums tur taads tusinjsh tikai.... a kaa ar lietu.. mums te riigaa visu laiku smidzina... :(
Publicēts: 02.03.08 12:49
 citēt
nu mums veel neliist.. debesis tadas apmakushaas gan ir! ;) turklaat.. vienemr var atrast ko fotografet.. vajag tikai maceet saskatiit!
Publicēts: 02.03.08 12:59
 citēt
pie manis tikko beidz smidzinaat un saak paradiities kas zilaaks debesiis :)
Publicēts: 02.03.08 13:38
 citēt
aizej, aizej! Mums būs vēl kāda bilde kur domāt vai tā esi vai neesi tu :)
Publicēts: 02.03.08 14:02
 citēt
Uii, Jelgava tak super pilseeta! Peedeejoreriz kad tur biju 20min laikaa divus pashnaavniekus safocheeju - viens gribeeja lekt no viesniicas Jelgavas peedeejaa staava loga, hwz kaa tur beidzaas, apnika gaidiit. Taalaak bij naakamais kursh pa shmigai taisijhaas pashnaaviibu taisiit- uzkaapa kokaa un draudeeja lekt lejaa un nosisties, tas vinjam neizdevaas jo vinjsh vienkaarshi nokrita..
Taa ka garlaiciigi tur tur toch nav..
Sashkjiroju bilzjukus - izraadaas daudz taadu divpersoniski divdomiigu bilzju ir.. :D
Publicēts: 02.03.08 22:46
 citēt
Uii, Jelgava tak super pilseeta! Peedeejoreriz kad tur biju 20min laikaa divus pashnaavniekus safocheeju - viens gribeeja lekt no viesniicas Jelgavas peedeejaa staava loga, hwz kaa tur beidzaas, apnika gaidiit. Taalaak bij naakamais kursh pa shmigai taisijhaas pashnaaviibu taisiit- uzkaapa kokaa un draudeeja lekt lejaa un nosisties, tas vinjam neizdevaas jo vinjsh vienkaarshi nokrita..
Taa ka garlaiciigi tur tur toch nav..
Sashkjiroju bilzjukus - izraadaas daudz taadu divpersoniski divdomiigu bilzju ir.. :D

kaut kaa nebija dzirdets par ko tadu ieprieksh :lol:
Publicēts: 03.03.08 01:14
 citēt
kaut kaa nebija dzirdets par ko tadu ieprieksh :lol:

Preciizaak - 12min starpiiba.

Publicēts: 03.03.08 08:22
 citēt

ohoo! :shock: a sen jau tas bija ? :roll:
Publicēts: 03.03.08 08:27
 citēt
Paaris nedeeljas atpakalj, ap to laiku kad ledusskulpturas bij..
Publicēts: 03.03.08 10:33
 citēt
tieshi vakar nebija ko darit! (esmu jelgavnieks) un tapeec,ka nesezju pa brivdienaam forumaa, seedos auto un aiz neko dariit aizbraucu lidz lietuvai, lidz krustakalnam pabildeet, buut zinaajis, ka ir gribeetaaji bildeet, butu lidzi ponjemis, bija 3 brivas vietas mashinaa.... nakamreizm mosh uzmetat kaadu PM.... kad sagribaas bildeet ...
Publicēts: 04.03.08 10:38
 citēt
tieshi vakar nebija ko darit! (esmu jelgavnieks) un tapeec,ka nesezju pa brivdienaam forumaa, seedos auto un aiz neko dariit aizbraucu lidz lietuvai, lidz krustakalnam pabildeet, buut zinaajis, ka ir gribeetaaji bildeet, butu lidzi ponjemis, bija 3 brivas vietas mashinaa.... nakamreizm mosh uzmetat kaadu PM.... kad sagribaas bildeet ...

Tieši fotogrāfa ar mašīnu...mums trūka...es ļoti gribu kaut kurp šīs brīvdienās, ja iespējams...Vienalga, tuvāk, tālāk, POkaiņu mežs ir labais...ja kas...

par shim brivdienaam veel neko nezinu, zin kaa 6diena- neoficialaa sievieshu diena... naaks tuvaak-tad sarunaasim.... ;)
Publicēts: 04.03.08 19:24
 citēt
domaaju, ka buus vietaa... :) es pa briivdienaam biezji braucu kautkur bildeet, ja ir veelme veel kaadam, var pievienoties.... ja ir laba ideja tad varu braukt uz to vietu kuru ierosina citi liidzbrauceeji... shonedeelj nogalee gan nee... :) bet citaas labpraat... :)
Publicēts: 04.03.08 21:28
 citēt
domaaju, ka buus vietaa... :) es pa briivdienaam biezji braucu kautkur bildeet, ja ir veelme veel kaadam, var pievienoties.... ja ir laba ideja tad varu braukt uz to vietu kuru ierosina citi liidzbrauceeji... shonedeelj nogalee gan nee... :) bet citaas labpraat... :)

no riigas vai no jelgavas brauc!?
Publicēts: 04.03.08 21:28
 citēt

Tieši fotogrāfa ar mašīnu...mums trūka...es ļoti gribu kaut kurp šīs brīvdienās, ja iespējams...Vienalga, tuvāk, tālāk, POkaiņu mežs ir labais...ja kas...

par shim brivdienaam veel neko nezinu, zin kaa 6diena- neoficialaa sievieshu diena... naaks tuvaak-tad sarunaasim.... ;)

Hm...nu jā...es biju aizmirsusi.... :lol: Jauki, ka vīrieši neaizmirst...:D
Tad labi nosvinēt :roll: un gaidām priekšlikumus citām reizēm...:)

es jau teicu, ka vel nezinu, tad jau redzees, bet ja ne shonedeelj, tad nakamnedeelj tochna...
Publicēts: 04.03.08 21:56
 citēt
Belladona, gribi pēctam visus tiesā sūdzēt? :)

Iesaku visiem apbruņoties ar antiBelladonna kamerām kas neļauj fočēt kad belladonna kadrā, vienkārši pašiem pēctam mazāk problēmas :)
Publicēts: 04.03.08 21:59
 citēt
Belladona, gribi pēctam visus tiesā sūdzēt? :)

Cepums Tev par shaadu komentu!
Publicēts: 04.03.08 23:00
 citēt

no riigas vai no jelgavas brauc!?

no rīgas... varam arii kaadreiz kautkur barinjaa aizshaut.. es veel mazpieredzeejis amatieris un buutu interesanti ar hobija braaljiem un maasaam paarrunaat foto lietas... :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):