forum.gif
Pērku statīvu, svarīgi lai maks. aug. 190 cm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pērku statīvu, svarīgi lai maks. aug. 190 cm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.03.08 13:34
 citēt
Vēlos iegādātie statīvu var būt bez galvas, apmēram par 80 naudiņām.
Publicēts: 02.03.08 14:09
 citēt
aizstaigā uz flēru vai bfs :idea:
Publicēts: 02.03.08 14:13
 citēt
varētu lūdzu adreses šiem abiem veikaliem?
Publicēts: 02.03.08 14:23
 citēt
[url=www.flera.lv
www.bfs.lv

Dažs]www.flera.lv
www.bfs.lv

Dažs[/url] te attaisno savu nikneimu par 100% :)
Publicēts: 02.03.08 14:47
 citēt
www.flera.lv
www.bfs.lv

Dažs te attaisno savu nikneimu par 100% :)

cik gūti. un paldies
Publicēts: 02.03.08 19:23
 citēt
Nee doma jau ir par NORMALU stativu lietotu paarpirkt no kaada, jo tie triickaaji kas tur taadas naudinjaas atrodami nekam neder.. :)
Publicēts: 02.03.08 19:50
 citēt
nee nu tas bija domaats par fleeras statiiviem, nevaru atljauties maksaat vairaak, bet sliktu arii negribu, taapeec labaak labs kautvai lietots statiivs... :)
Publicēts: 02.03.08 20:24
 citēt
Pasūti [url=24.lv...!
Vai arī [url=www.1a.lv...! Garums viņiem ir 178 cm - pieliksi galvu, uzskrūvēsi fočuku un sanāks pāri pa 2m - drusciņ jau ceļos ielocīties arī var (pie vajadzības).
Kā redzams ar veikalniekiem var sarunāt arī ne tikai veicī redzamo preci, tā ka ir varbūtība dabūt kaut ko citu, kas nav izlikts skatlogā. Lai to noskaidrotu, aizej uz kantori personīgi vai aizšauj kādu mailu un, ja prece būs bāzē vienas-divu dienu laikā saņemsi.
Publicēts: 02.03.08 20:27
 citēt
Labu statīvu lietotu tik nedaudz lētāk par jaunu varēsi nopirkt. Nav tā ka tie bojātos pārāk.
Publicēts: 02.03.08 20:28
 citēt
tam statīvam izvelkot to vidu, bez galvas viņš jau ir pāri pa 2m
Publicēts: 02.03.08 21:40
 citēt
Pasūti [url=24.lv...!
Vai arī [url=www.1a.lv...! Garums viņiem ir 178 cm - pieliksi galvu, uzskrūvēsi fočuku un sanāks pāri pa 2m - drusciņ jau ceļos ielocīties arī var (pie vajadzības).
Kā redzams ar veikalniekiem var sarunāt arī ne tikai veicī redzamo preci, tā ka ir varbūtība dabūt kaut ko citu, kas nav izlikts skatlogā. Lai to noskaidrotu, aizej uz kantori personīgi vai aizšauj kādu mailu un, ja prece būs bāzē vienas-divu dienu laikā saņemsi.

redz tur taa lieta, ka nezinu cik var maksimumaa to augstumu dabuut... esmu 2 metriigs tipinjsh.. :D man ir svariigi lai nav jaasaliecas un jaapietupjas... taapeec mekleeju statiivu ar galvu kas buutu apmeeram 2 m
Publicēts: 02.03.08 21:45
 citēt
droši pērc, +galva+aparāts, un statīvs līdz ga;am, būt tev pāri galvai!
Publicēts: 02.03.08 21:46
 citēt
Ja tu ir 2m, tad nebūs NE-MAZĀKO problēmu. Es esmu 190 un normālos apstākļos man vidējais štoks nemaz pat līdz pusei nav izvilkts. Rēķini, ka tavs acu augstums ir kā minimums 10cm zemāks kā pilnais augums - tāpēc 178+10cm (galva) jau būs 190 (tavs acu augstums) - bet vēl jau nāk pats aparāts - tā ka pat vidējais štoks nebūs līdz galam izvilkts - ņem droši.
Publicēts: 02.03.08 21:47
 citēt
bljaaviens tikko sapratu kaadu bullshitu te rakstu... :D vienkaarshi panjeemu metrameeru un pameeriju cik tad augstu ir 178 cm... :) izraadaas kopaa ar galvu buutu pat vairaak par 2 m ... paldies ka atveeraat man acis... :D gadaas... paldies visiem... :)
Publicēts: 02.03.08 22:20
 citēt
Man arī reizēm patīk 10cm augstums...

Nopērc klāt tam triceklim tālvadības pulti un tad būs labāks asums tev.
Publicēts: 02.03.08 22:41
 citēt
Temats slēgs - paldies visiem!!! :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):