forum.gif
Kāda jēga?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Kāda jēga?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.03.08 14:05
 citēt
Kādēļ ievietotās bildes neviens nenovērtē vai nonokomentē? Manuprāt, tas ir vajadzīgs, es tikai tapēc lieku šeit bildes, jo gaidu pamācošus un sakarīgus komentārus... savādāk jau nav jēgas likt šeit bildes...
Publicēts: 02.03.08 14:09
 citēt
ir tāda problēma. tur neko darīt visi slinki, es arī.
Publicēts: 02.03.08 14:14
 citēt
Atklāšu Tev nelielu noslēpumu - šeit, fotoblogā, bez vērtējumiem un komentāriem paliek tikai absolūti garlaicīgas bildes.
Publicēts: 02.03.08 14:24
 citēt
O!

VĒRTĒ pašas labākas vai nu KOMENTĒ UN SAŅEM 1/1/1 pašas sliktākās :D
Publicēts: 02.03.08 14:42
 citēt
O!

Tas ir TIZLI!!! nožēlojami!
Publicēts: 02.03.08 14:53
 citēt
O!

Tev ir iespējas to visu mainīt....

Nedomaaju ka viens kko šajā publikā varu mainīt! :(
Publicēts: 02.03.08 15:20
 citēt
Grūti pirmajā komentārā pašam ierakstīt, ka gaidi komentārus/kritiku? Gan jau kko arī saņemsi.
Jo ir 2 tipi - tie, kas grib dzirdēt komentārus un kritiku un tie, kas neko tādu dzirdēt negrib.
Publicēts: 02.03.08 15:31
 citēt
Nedomaaju ka viens kko šajā publikā varu mainīt! :(

A Tev i nevajag neko šeit mainīt!!! Pats pamainies!
Publicēts: 02.03.08 15:55
 citēt
O!

Šeit dienā pietiekoši daudz biles ieliek lai par katru komentus rakstīt un balsot. Ja to darīt par visām bez izvēles tad to vien varētu darīt kā no rīta līdz naktij sēdēt šeit un komentēt.
Publicēts: 02.03.08 16:27
 citēt
O!

Šeit dienā pietiekoši daudz biles ieliek lai par katru komentus rakstīt un balsot. Ja to darīt par visām bez izvēles tad to vien varētu darīt kā no rīta līdz naktij sēdēt šeit un komentēt.

piekrītu, v3 varētu uzlikt viena autora bilžu limitu. katrs drīkst ievietot noteiktu skaitu nu piem. 30 bildes. autoram arī interesantāk. imho
Publicēts: 02.03.08 18:12
 citēt
uz dullo atvēru 5 bildes, un raksta autoru ne pie vienas neredzēju...Lūk , tu pats esi atbildējis uz savu jautājumu. :)
Publicēts: 02.03.08 18:32
 citēt
O!

Samierinies ar to!
Publicēts: 02.03.08 18:36
 citēt
Kādēļ ievietotās bildes neviens nenovērtē vai nonokomentē? Manuprāt, tas ir vajadzīgs, es tikai tapēc lieku šeit bildes, jo gaidu pamācošus un sakarīgus komentārus... savādāk jau nav jēgas likt šeit bildes...

Cik bildes pats esi nokomentējis?
Publicēts: 02.03.08 20:29
 citēt
VĒRTĒ pašas labākas ... :D
pa sūdam jau arī dabon 5555!
Publicēts: 02.03.08 20:57
 citēt
Grūti pirmajā komentārā pašam ierakstīt, ka gaidi komentārus/kritiku? Gan jau kko arī saņemsi.
Jo ir 2 tipi - tie, kas grib dzirdēt komentārus un kritiku un tie, kas neko tādu dzirdēt negrib.

Es labprāt gribētu dzirdēt gan.
Publicēts: 02.03.08 21:50
 citēt

likt šeit bildes, lai kaut ko iemācītos ;) esam laikam labi skolotāji ;)
Publicēts: 02.03.08 22:10
 citēt

Es, personīgi, tikpat kā nekad nerakstu neko kritisku, lielāko daļu autoru tas vienkārši kaitina un viņi tāpat visu zin labāk.

Vaicā un tad gan jau saņemsi arī atbildi
Publicēts: 02.03.08 22:29
 citēt
O!

tas ir tizli un nozheelajami spaidiit pogu bez jeegas...
Publicēts: 02.03.08 22:58
 citēt
Laikam jāuztaisa maksas pakalpojums- autori, kas grib saņemt vērtējumus pie savām bildēm, iemaksā portālā zināmu summu, no kuras tiek algots komentators. Kurš ta mūslaikos pa baltu velti būs ar mieru klavieri un bikšdibenu deldēt?...:)))
Publicēts: 02.03.08 23:26
 citēt

Es, personīgi, tikpat kā nekad nerakstu neko kritisku, lielāko daļu autoru tas vienkārši kaitina un viņi tāpat visu zin labāk.

Vaicā un tad gan jau saņemsi arī atbildi

Paldies, To es saprotu! ;)
Publicēts: 03.03.08 09:55
 citēt
Laikam jāuztaisa maksas pakalpojums- autori, kas grib saņemt vērtējumus pie savām bildēm, iemaksā portālā zināmu summu, no kuras tiek algots komentators. Kurš ta mūslaikos pa baltu velti būs ar mieru klavieri un bikšdibenu deldēt?...:)))

moš vienkāršāk uztaisīt autmoātisko komentātoru ..respketīvi serveris pats iemet komentus randomā no teiksim iepriekš izveidotas datubāzes.. vsm automātiski viss notiks.. un var pat uzlikt useriem pogu - "nokomentēt" :D
Publicēts: 03.03.08 10:38
 citēt
datubazi var njemt no nemirst.lv...
Publicēts: 03.03.08 12:18
 citēt
datubazi var njemt no [url=http://nemirst.lv/draugiem

IDEĀLI,]http://nemirst.lv/draugiem

IDEĀLI,[/url] reāli ierēcu :D :D :D :D
Publicēts: 03.03.08 22:13
 citēt
Atklāšu Tev nelielu noslēpumu - šeit, fotoblogā, bez vērtējumiem un komentāriem paliek tikai absolūti garlaicīgas bildes.
piekrītu!
Publicēts: 04.03.08 23:23
 citēt

NiCe!;]http://nemirst.lv/draugiem

NiCe!;[/url])

nepajokam sasmējos
Publicēts: 05.03.08 09:34
 citēt

šamais]http://nemirst.lv/draugiem

šamais[/url] labs - sen nebiju tā noņirdzies...
Publicēts: 05.03.08 10:43
 citēt
esmu tādus faķīrus novērojis kas nenovērtē jauno bildi jo tā tāda šņaga vien izdevusies - toties viņš lai kaut ko nokomentētu iebāž 3x5 kādai labākai bildei no manas kolekcijas :D ehhhh - klauni - man ar kritikas uztveršanu ir ok. es ar neapvainojos ja kāds man 111 iebāztu :) tik gribētu gan zināt kas tik traki nepatīk - lai nākamreiz tādas kļūdas nepieļautu.

Savā ziņā tā nepārtrauktā vērtēšana ar 555 ir tāda divkosība un pareizi blogā bija uzrakstījis stel (vai kkā tā) šeit ļoti lielā mērā ir novērojama čomu būšana..... ir tāda lapa face.lv tur nepilngadīgas bābiņas pusplikas bildējas un citi viņu vērtē ar kaut kādām atzīmēm, šeit atgādina to pašu - tik biku stils savādāks........

Un par to iemācīšanos ko jaunu iekš fotoblog.lv........ fufelis tas viss ir.... ko var iemācīties ja tev iebāž 20 reizes 555 un neviena reāla aizrādījuma vai uzslavinājuma.

esmu vīlies :D
Publicēts: 05.03.08 17:23
 citēt
esmu tādus faķīrus novērojis kas nenovērtē jauno bildi jo tā tāda šņaga vien izdevusies - toties viņš lai kaut ko nokomentētu iebāž 3x5 kādai labākai bildei no manas kolekcijas :D ehhhh - klauni - man ar kritikas uztveršanu ir ok. es ar neapvainojos ja kāds man 111 iebāztu :) tik gribētu gan zināt kas tik traki nepatīk - lai nākamreiz tādas kļūdas nepieļautu.

Savā ziņā tā nepārtrauktā vērtēšana ar 555 ir tāda divkosība un pareizi blogā bija uzrakstījis stel (vai kkā tā) šeit ļoti lielā mērā ir novērojama čomu būšana..... ir tāda lapa face.lv tur nepilngadīgas bābiņas pusplikas bildējas un citi viņu vērtē ar kaut kādām atzīmēm, šeit atgādina to pašu - tik biku stils savādāks........

Un par to iemācīšanos ko jaunu iekš fotoblog.lv........ fufelis tas viss ir.... ko var iemācīties ja tev iebāž 20 reizes 555 un neviena reāla aizrādījuma vai uzslavinājuma.

esmu vīlies :D

Nu tad ej uz photo.net :))

Esmu pateicību parādā blogam, par to, ka tik tālu esmu ticis :)
Šodien aprit tieši 2. gadi kopš esmu blogā. Te iemācījos kompozicionālos pamatus, šo to tehnisku. Blogs bija ļoti labs starta punkts, un tas tā kā ieveda foto-pasaulē un deva stimulu arī parakāties tajā lietā dziļāk.
Publicēts: 05.03.08 17:28
 citēt
Nu Tu Lutums dod...
Nopirku savu pirmo kameru, tik bik vairak ka pirms gada. Bildet vispar nepratu, uzreiz pieregistrejos sheit, bloga. Tikai pateicoties tam, tagad kadu daudz maz sakarigu bildi varu uztaisit.
Publicēts: 05.03.08 17:33
 citēt
Sorry mana kļūda - fotoblog forumā var uzzināt daudz jaunas lietas, bet no bilžu likšanas tolka maza....
Publicēts: 05.03.08 17:36
 citēt
Sorry mana kļūda - fotoblog forumā var uzzināt daudz jaunas lietas, bet no bilžu likšanas tolka maza....

Nu ja, paskatījos tavas pēdējās 8 bildes, vidēji pie katras ir 0.2 komentāri :D
un neviens no viņiem nesatur ieteikumu, kritiku :)
Tāds nu ir tas jaunais blogs... pārpludināts ar bildē. Nav tak spēka visas sakomentēt :) Un ja nu vēl iekomentē, un autors atcērt - "ko tu te man lej, tā ir māksla, es zinu labāk", tad arī reāli zūd gribēšana kaut ko komentēt...
Publicēts: 05.03.08 17:43
 citēt
Lutums - nedodot nesanjemsi!
Intereses pec paskatijos, cik reizes esi manas bildes pakomentejis... no pedejam 12 bildem tikai pie vienas stav pliki cipari.

Tiesham doma, ka Tu sedesi neko nedarot un visi ies zem Tavam bildem kritiku rakstit?
Publicēts: 05.03.08 18:36
 citēt
Lutums - nedodot nesanjemsi!
Intereses pec paskatijos, cik reizes esi manas bildes pakomentejis... no pedejam 12 bildem tikai pie vienas stav pliki cipari.

Tiesham doma, ka Tu sedesi neko nedarot un visi ies zem Tavam bildem kritiku rakstit?

...bet tas jaf ir tas pareizais neapmierināto ceļš... skaisties par to, ka ar karotīti briedis, sasars nebaro. M
āCIES PATS UN AIZGŪSTI no otra.
Publicēts: 05.03.08 23:25
 citēt
Jāpiekrit BRIEDIM par to komentēšanu - ja nokomente negatīvi tad tev atcērt ar tādiem textiem.
Vienam keksam pateicu, ka šamajam miglubilde sanākusi - izrādās, ka nē - speciāls filtrs izmantots esot...... da manis pēc var dažādus filtrus lietot - tik domāju, ka tiem jābūt pareizās vietās izmantotiem..... iznākumā - es no mākslas maz ko saprotu :)

Kad es šeit ielieku kādu savu bildi man vairak interesē profu viedoklis par kvalitāti.... patīk vai nepatīk tas ir plašākas publikas (nefotografu - parasto mirstīgo) jautājums - tie ir tie, kas skatās manas bildes un ir vai nu nu sajūsmā vai neapmierināti.....

PS. Special for sasar, ja esi saņēmis no manis 3x5 zini, ka tie nav glaimi - diemžel, es arī esmu tikai cilvēks un visas bildes nokomentet nevaru.... a aizrādīt es tev nevaru jo kļūdas nespēju saskatīt - uzskatu, ka bilžu kavalitāte tev ir daudz augstaka nekā man....

PPS. nu ja man kāda no tavām bildēm nepatiks :D ielikšu tev sliktu atzīmi un nokomentešu kas tieši nepatīk :D :D :D
Publicēts: 06.03.08 08:30
 citēt
:) Cepuri nost BRIEDI :) - vot tāda tipa komentārus es gaidīju - paldies

Es saprotu, ka visi cilvēki (fotogrāfi) nevar raktīt tādus komentus katrai ievietotajai bildei, bet uz vienu bildi vismaz vienam vajadzētu izteikties.

Paldies par sapratni.
Publicēts: 06.03.08 09:00
 citēt
Jāpiekrit BRIEDIM

PS. Special for sasar, ja esi saņēmis no manis 3x5 zini, ka tie nav glaimi - diemžel, es arī esmu tikai cilvēks un visas bildes nokomentet nevaru.... a aizrādīt es tev nevaru jo kļūdas nespēju saskatīt - uzskatu, ka bilžu kavalitāte tev ir daudz augstaka nekā man....

PPS. nu ja man kāda no tavām bildēm nepatiks :D ielikšu tev sliktu atzīmi un nokomentešu kas tieši nepatīk :D :D :D

Nu tu nodevi!!!
Pats raksti par citiem - Savā ziņā tā nepārtrauktā vērtēšana ar 555 ir tāda divkosība un pareizi blogā bija uzrakstījis stel (vai kkā tā) šeit ļoti lielā mērā ir novērojama čomu būšana,
...un tagad netaisnojies, čoms esi sasaram!!! JO TIKAI TIE, KAS TO DARA, TO ARĪ SASKATA!!!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol