forum.gif
Vēlos noīrēt SB 600 vai SB 800 uz divām dienām.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Vēlos noīrēt SB 600 vai SB 800 uz divām dienām.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.03.08 19:26
 citēt
Kas var izīrēt šos zibeņus? vajag uz divām dienām, priekš kāzām. Piedāvājumus sūtat uz PM. Paldies! :)
Publicēts: 02.03.08 19:34
 citēt
[url=www.fotnoma.lv]www.fotnoma.lv[/url]
Publicēts: 02.03.08 19:39
 citēt
paldies... :) vienkaarshi pirms kaada laika skatijos nebija- taapeec domaaju pajautaat sheit... bet jautaajums aktuaals veeljoprojaam... :)
Publicēts: 03.03.08 11:03
 citēt
paldies... :) vienkaarshi pirms kaada laika skatijos nebija- ... :)

sb-600 fotonomaa ir gandriiz no pashiem pirmsaakumiem, atliek tikai laiciigi rezerveet.
Publicēts: 04.03.08 12:23
 citēt
nu tajās kāzās Madlienā būs kā fotostudijā!!!
Publicēts: 04.03.08 18:16
 citēt
nu tajās kāzās Madlienā būs kā fotostudijā!!!
em cieniitais juus arii buusiet??? :D
Publicēts: 05.03.08 22:35
 citēt
taa raadaas, ka shais kaazaas ir :

- lieliska liigava;
- perfekta vedeejmaate;
- vienkaarshi briinishkjiiga liigavas maasa.

nju triis argumenti, lai brauktu, vai ne? :oops:
Publicēts: 05.03.08 23:14
 citēt
nezinu draugu draudzeneem, toposhajaam sievaam nepieveershos, toposhaas liigavas draudzeneem arii nee... :D vedeejmaati nepaziistu, gruuti spriest... triis argumenti lai vienkaarshi pavadiitu labi laiku jaukaa pasaakumaa... :D
Publicēts: 05.03.08 23:17
 citēt
hehh.. "pievērsties" tā kā būtu kas? :D

nē - pats galvenais jau pasākums un tas pozitīvism, kas tur sagaida.
Publicēts: 05.03.08 23:31
 citēt
nu par cik buusi tu tad es mieriigu sirdi vareeshu pieliet muuli... :D

Tēma slēgta!!!
Publicēts: 05.03.08 23:49
 citēt
vo vo - taa nju gan nee! :D

es paljaujos, ka buus no michoshanas dubulti feini kadri! :)
Publicēts: 05.03.08 23:52
 citēt
nez.... :D ja veel buushu speejiisg kaajaas notureeties un ja ar smaidinju nebuushu pietempies, tad mozj no statiiva veel vareetu kautko nobliezt bet savaadaak nez vai... :D
Publicēts: 06.03.08 09:24
 citēt
nez.... :D ja veel buushu speejiisg kaajaas notureeties un ja ar smaidinju nebuushu pietempies, tad mozj no statiiva veel vareetu kautko nobliezt bet savaadaak nez vai... :D

He- ar šitādu "dzērājprogrammu" cilvēks cer, ka viņam kāds aizlienēs diezgan dārgu tehniku...:)))
Publicēts: 06.03.08 10:35
 citēt

He- ar šitādu "dzērājprogrammu" cilvēks cer, ka viņam kāds aizlienēs diezgan dārgu tehniku...:)))

Friidi sorr pats dzeru maz un ja bildeetu tad toch nedzertu, bet tagad ir veelviens fotograafs.... un man bildeeshana atkriit taakaa vareeshu mieriigi izbaudiit kaazas... :)

un veel, teema sleegta
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):