forum.gif
Fotostudijas griestu augstums- svarīgs jautājums!!!???
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Fotostudijas griestu augstums- svarīgs jautājums!!!???
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.03.08 19:32
 citēt
Gribēju pavaicāt tiem, kuri zin, par ko ir raidījums- vajadzētu augstākus griestus (ir doma pa vasaru padziļināt grīdu par kādiem 70 centimetriem...)?

Resp.- vai bieži ir situācijas, kad ir par tuvu matu gaisma, varbūt tā arī ir par cietu (augstos griestos ietilptu riktīgs softbokss)? Man reizēm pašam, fočējot visādas balerīnas un "palēkā, palēkā!" reāli pietrūkst...
Publicēts: 02.03.08 19:40
 citēt
imho man biezji gadaas kad griesti ir par zemu - tieshaam gribaas kaadus 50-100cm klaat..
Plashaakas iespeejas dara dziivi patiikamaaku!
Veelu tikt pie dziljaakas griidas un augstaakiem griestiem! :)
Publicēts: 02.03.08 21:38
 citēt
Gribēju pavaicāt tiem, kuri zin, par ko ir raidījums- vajadzētu augstākus griestus (ir doma pa vasaru padziļināt grīdu par kādiem 70 centimetriem...)?

Resp.- vai bieži ir situācijas, kad ir par tuvu matu gaisma, varbūt tā arī ir par cietu (augstos griestos ietilptu riktīgs softbokss)? Man reizēm pašam, fočējot visādas balerīnas un "palēkā, palēkā!" reāli pietrūkst...

ir ir kā tu saki. pārāk zemu tie griesti ir.
Publicēts: 03.03.08 12:29
 citēt
No studijām un gaismām neko nejēdzu, bet par grīdu pazemināšanu gan ir šāda - tāda pieredze. Vecās (relatīvi, protams) mājās atrakt solītos 70 cm bez pamatu nostiprināšanas var būt ne visai droši, un ja vēl kādas nekur neiezīmētas rores un kabeļi, gruntsūdens... ir par ko padomāt pirms rakšanas, bet tas jau, cerams, ka izdarīts. Lai veicas.
Publicēts: 03.03.08 13:19
 citēt
kalendāru ar studijas aizņemtību un brīviem laikiem Smile vismaz, ja mēģina runāt ne tuvākām dienām, bet kādu nedēļu uz priekšu, lai ērtāk sarunāt studiju, modeli un visus citus, vienkārši redzēt par kurām tad dienām ir vērts runāt,
Publicēts: 03.03.08 13:34
 citēt
No studijām un gaismām neko nejēdzu, bet par grīdu pazemināšanu gan ir šāda - tāda pieredze. Vecās (relatīvi, protams) mājās atrakt solītos 70 cm bez pamatu nostiprināšanas var būt ne visai droši, un ja vēl kādas nekur neiezīmētas rores un kabeļi, gruntsūdens... ir par ko padomāt pirms rakšanas, bet tas jau, cerams, ka izdarīts. Lai veicas.

...uzreiz divi labumi, gan griestu gaisma augstāk, gan baseins apukšā.

Tas viss minētais ir pilnīgs sīkums, ja ir vēlēšanās- viss izdarāms....mēs iegriezām pietuka telpas par ~ 100 cm, bibi zem līmeņa.
Lētāks variants pasūtīt plakanu griestu gaismu.
Publicēts: 03.03.08 15:24
 citēt

Lētāks variants pasūtīt plakanu griestu gaismu.

Piemēram?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):