Canon EOS 400D 17-85IS/BG-E3 KIT + Canon Lense EF 28-90 4-5.6 DC III - 794Ls Gribu vaicāt, pārkot jaunu spoguļkameru, vai šī komplektācija ir šadas naudas vērta? Ko jūs varat teikt par šiem objektīviem?
Canon EOS 400D 17-85IS/BG-E3 KIT + Canon Lense EF 28-90 4-5.6 DC III - 794Ls Gribu vaicāt, pārkot jaunu spoguļkameru, vai šī komplektācija ir šadas naudas vērta? Ko jūs varat teikt par šiem objektīviem?
shitas jau nu gan tev nav vajadziigs, ja tev jau ir 17-85mm... Nu un cena istenibaa ir nedaudz pa saaliitu... 700Ls maybe buutu ok, ja jauns, ja lietots tad mazaak...
shitas jau nu gan tev nav vajadziigs, ja tev jau ir 17-85mm... Nu un cena istenibaa ir nedaudz pa saaliitu... 700Ls maybe buutu ok, ja jauns, ja lietots tad mazaak...
vai objektīvs 17-85is/BG-E3 KIT, ir pietiekami labs un cik universāls, kādas bildes sanāk labi, kādas nevisai? Pateicos ja atbildēsi.
Iesākumam lai saprastu kas ir kas varētu būt tīri OK... Vismaz nebūs attaisnojuma par to ka bildes sliktas tamdēļ, ka nu pudeļdibena objektīvs virsū...
PS Bilžu labumu vai sliktumu nodrošina bildētājs nevis aparāts....
Nu afigennnnie gudrinieki, es vispaabaa, tikko kā gribu pāriet no parastā power shota uz spoguleni, nu un īpaši neko pagaidām nesaprotu, tāpēc ar jautāju, a Te tādi krutie fotogrāfi... laikam kad piedzimi mamai jau iznāci ārā ar zeniitu rokās...
Pērc 400d ar objketīvu, pa'fočē mazliet un tad tu sapratīsi kas ir kas un ko tev vispār vajag, tagad grūti tevi tā vispusīgi izgītot, jo ir visādas neanses sīkumi ko nefotografējot vienkārši nevar saprast!
Oki, tas jau labāk, bet cik saprotu tad standarta objektīvs ir suds, vai ir vērts pirkt bodiju8 ar objektivu 17-85IS, tas gan jau atsevišķi maksā pie 400 LVL
uz kashkji nevelku, bet ir arii labs Olympus piedaavaajums double kitam par labu cenu... t6urklaat tu neriskee ar to ka ja veeleek veeleesies nomainiit inventaaru uz profesionaalaaku (atvainojos Olyistiem) nebuus probleemu to izdariit jo doble kita cena ir ap 500 ls kautkur... prieksh saakuma taads kits buus ok... runa ir opar Oly E510 ... ideaals aparaats ar kuru apguut pamatus...
uz kashkji nevelku, bet ir arii labs Olympus piedaavaajums double kitam par labu cenu... t6urklaat tu neriskee ar to ka ja veeleek veeleesies nomainiit inventaaru uz profesionaalaaku (atvainojos Olyistiem) nebuus probleemu to izdariit jo doble kita cena ir ap 500 ls kautkur... prieksh saakuma taads kits buus ok... runa ir opar Oly E510 ... ideaals aparaats ar kuru apguut pamatus...
zinu ka teema bija par 400D vienkaarshi ja neesi izleemis, tad ir laba alternatiiva... protams man te var sabraukt vesela kaudze augumaa par visu kautko, bet ja tu tikai maacies, tad neko superduperkrutu nevajag, paies gadinjsh, divi liidz sapratiisi ap ko lieta grozaas, tad buusi sapratis, vai taa lieta tevi velk taa pa iistam vai nee un vareesi domaat par kautko niknaaku, un divu gadu laikaa jau shii kamera buus sevi atpelniijusi sniegtaas maaciibas un prieka zinja... (tiiri subjektiivas domas. )
Oki, tas jau labāk, bet cik saprotu tad standarta objektīvs ir suds, vai ir vērts pirkt bodiju8 ar objektivu 17-85IS, tas gan jau atsevišķi maksā pie 400 LVL
Standarta objektīvs ir sūds tiem kas zin kā objektīvs darbojas un kas ar to nodarbojas mazliet vairāk nekā hobija līmenī, priekš tevis kit objektīvs būs tieši laikā, kad sapratīsi kas tas tāds vispār ir un ko vispār dod papildus ieguldīti 300ls, 500ls vai 1000ls objektīvā, tad arī pērc labāku!
es jau tev neko nesaku pirkt, es tev teicu to ko tu man prasīji!
par 400d un d80 tu jau esi vienu topiku uztaisījis, ja man būtu jaizvēlās tad drošvien 400d tikai dēļ tā ka mazliet vienkāršāk ar objektīviem, cik skatījos tiem nikoniem kautkas nepatika.
Tagad man dēļ ši čoma jaataisnojās pārējiem: šito es nesaku dēļ tā ka man patīk vai nepatīk nikons, negribu sākt nikon canon karus, tās manas domas bij!
Tagad man dēļ ši čoma jaataisnojās pārējiem: šito es nesaku dēļ tā ka man patīk vai nepatīk nikons, negribu sākt nikon canon karus, tās manas domas bij!
labi ka shito uzrakstiiji... es ar vienmeer to piemetinu... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Es domaju ka sakumam toc KIT der, lai saprastu kas tev vina nepatik un tad jau zinasi kas meklejams objektiva...
par oly - ok vins ir lets, KIT objektivs ir ok, pat loti ok, bet ar noteikumu ja foce +/- laba gaisma, jo OLY ISO ir pavisam bedigi... salidzinot ar canon, nicon un ja patik focet dabiga apgaismojuma bez zibenes, tad oly uzreiz no kandidatiem var svirtot ara!
Tapēc jau arī grūti saprast. Redzu, ka Nikons ir drusku dārgāks (bodijs), un vēl te bij koments, ka Nikons mazāk lūizt, garantija ir 24 mēneši nevis 12, nu tā apmēram,... Nav man īsti bildes, kuras varētu salīdzināt...
Tapēc jau arī grūti saprast. Redzu, ka Nikons ir drusku dārgāks (bodijs), un vēl te bij koments, ka Nikons mazāk lūizt, garantija ir 24 mēneši nevis 12, nu tā apmēram,... Nav man īsti bildes, kuras varētu salīdzināt...
... ja Nikons salūst tad dakteris aikāsāp dzīvo tālajā aizjūrā... ur remonta ilgums mērās necis nedēļās bet mēnešos...
jā starp citu nikonam laikam pašvaki ar servisu Latvijā!
Ja godīgi tad neesmu dzrdējis ka kādai spoguļkamerai vispār kautkas būtu salūzis, interesanti kuš tādu statistiku ir uztaisījis ka canons luzt vairāk nekā nikons ??? pirmo reizi kautko tādu dzirdu!
Ja pērc Canon veikalā(maskavas iela) garantija 2 gadi ,vismaz tā bij agrāk, un ja ar cilvēciņiem māki parunāt dabūsi arī labas atlaides,tur arī ieteica standert lēcas vietā paņemt 24-85 1/3,5-4,5 nenožēloju.
Garantija Eiropas Savienībā ( ja protams ir pirkts Eiropā} ar likumu noteikta 2 gadi, vai tas Nikon vai Canon, vai pēdējais oficiāli pārdotais sūds. Ja Tev kāds mēģina ieskaidrot pretējo - uzskati, ka tas cilvēks nezina likumdošanu.