Es īpaši no viņiem neko nerubiiju, tāpēc gribu saprast ko labāk? Varbūt atsevišķi paņemt bodiju Nikon D80 un kauko piepirkt labu klāt?
es nopirku D80 kitu 18- 135... godiigi teikshu aplauzos.. , bet nebija arii paaraak daudz kaaposta taapeec izveele nebija liela.. naacaas njemt kitu, ja tev ir iespeeja labaak peerc bodiju un kaadu labu makro stiklu klaat... nenozjeelosi.... garo trubu peectam iegaadaa veelaak.. vismaz es taa tagad dariitu...
Līdz šim biju iedomājies,ka ND80 ar Tavu izvēlēto kitu ir baigi labs un universāls, ko iesaki, kādu objektīvu iesakiizvēlēties vai IS ir vajadzīgs?
es nesaku ka slikts, bet prieksh manis vajag savaadaaku sistreemu... es njemos tikai ar dabu, cilveekus vispaar nebildeeju, taapeec man rodaas vajadziiba peec diviem stikliem, laba makro un viena laba garaa gala. makro vareetu buut shaads (tikai un vieniigi manas domas) www.nikon.lv... un garajam galam (veeljoprojām manas domas) www.nikon.lv... tiesa gan vinjsh nav leets, tad varbuut sho, bet par to viedoklji dalaas... - www.metaleks.lv... saka gan ka esot patumshs bet labaak pajautaa kaadam zinoshaakam...
18-135 tiešām ir baigi universāls, bet, ja garais gals netiks izmantots, labāk paņemt tamron 17-50 f2,8. Bilžu kvalitāte būs krietni labāka, bet cena īpaši nekodīs.
18-135 - man patika Kvalitāte nu nav tā ūberākā, toties autofokuss daudz ātrāks kā parastajam kit objektīvam. Viņš arī kompats, universāls Ja nedzenies pēc kvalitātes, tad tas ir labu labais stikliņš visām dzīves situācijām fiksī var pāriet no portreta uz normālu platleņķi..
18-135 - man patika Kvalitāte nu nav tā ūberākā, toties autofokuss daudz ātrāks kā parastajam kit objektīvam. Viņš arī kompats, universāls Ja nedzenies pēc kvalitātes, tad tas ir labu labais stikliņš visām dzīves situācijām fiksī var pāriet no portreta uz normālu platleņķi..
man tieši cits viedoklis - tas kits man ne pārāk gāja pie sirds tas, ka tumšs, tas ir skaidrs, bet autofokuss... nācās bildēt vienu treniņu uz kalna. izbesījos totāli - tumsā tas autofukuss ir lēnāks par gliemezi, tāpēc nācās lietot MF. bet kopumā šis kit objektīvs noteikti ir labāks par prasto canon kitu un labāk der svētdienas bildētājiem, kuriem Af ātrums tik nozīmīgs + mm arī ir diezgan universāli. a pats bodijs ganman ļoti patika...