forum.gif
Canon 400D vai Nikon D 80
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon 400D vai Nikon D 80
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 02.03.08 21:35
 citēt
Kuru aparātu vērtējat kā labāku Canon EOS 400D 18-55/55-200 BG-E3 KIT vai Nikon Lens Kit (AF-S DX 18-135)? :roll:
Publicēts: 02.03.08 21:36
 citēt
Nikon leecu tu nevaresi uzlikt uz Kanona! Par kaadu Nikon iet runa?
Publicēts: 02.03.08 21:43
 citēt
Nikon D80 un pie'dāvājumā Nikon D80 Lens Kit (AF-S DX 18-135) šāds aprīkojums cena 638 LVL runa irt tikai pa jauniem.
Publicēts: 02.03.08 21:44
 citēt
Toc gribi KIT???
Publicēts: 02.03.08 21:49
 citēt
Es īpaši no viņiem neko nerubiiju, tāpēc gribu saprast ko labāk? Varbūt atsevišķi paņemt bodiju Nikon D80 un kauko piepirkt labu klāt?
Publicēts: 02.03.08 21:56
 citēt
Es īpaši no viņiem neko nerubiiju, tāpēc gribu saprast ko labāk? Varbūt atsevišķi paņemt bodiju Nikon D80 un kauko piepirkt labu klāt?

es nopirku D80 kitu 18- 135... godiigi teikshu aplauzos.. , bet nebija arii paaraak daudz kaaposta taapeec izveele nebija liela.. naacaas njemt kitu, ja tev ir iespeeja labaak peerc bodiju un kaadu labu makro stiklu klaat... nenozjeelosi.... garo trubu peectam iegaadaa veelaak.. vismaz es taa tagad dariitu... :)
Publicēts: 02.03.08 21:58
 citēt
Līdz šim biju iedomājies,ka ND80 ar Tavu izvēlēto kitu ir baigi labs un universāls, ko iesaki, kādu objektīvu iesakiizvēlēties vai IS ir vajadzīgs?
Publicēts: 02.03.08 22:37
 citēt
labiiii, tatad ja izvēlos labāk Nikonu D80, tad kādu objektīvu labu iesakat, ņemot vērā, ka pārsvarā bildēts tiek līdz 30m...
Publicēts: 02.03.08 22:52
 citēt
Līdz šim biju iedomājies,ka ND80 ar Tavu izvēlēto kitu ir baigi labs un universāls, ko iesaki, kādu objektīvu iesakiizvēlēties vai IS ir vajadzīgs?

es nesaku ka slikts, bet prieksh manis vajag savaadaaku sistreemu... es njemos tikai ar dabu, cilveekus vispaar nebildeeju, taapeec man rodaas vajadziiba peec diviem stikliem, laba makro un viena laba garaa gala. makro vareetu buut shaads (tikai un vieniigi manas domas) www.nikon.lv... un garajam galam (veeljoprojām manas domas) www.nikon.lv... tiesa gan vinjsh nav leets, tad varbuut sho, bet par to viedoklji dalaas... - www.metaleks.lv... saka gan ka esot patumshs bet labaak pajautaa kaadam zinoshaakam... ;)
Publicēts: 02.03.08 23:28
 citēt
tas pirmais nav nekāds makro objektīvs... A tā otrā vietā nevajag nekādu 70-300, bet gan 80-200 f/2.8
Publicēts: 03.03.08 08:52
 citēt
18-135 tiešām ir baigi universāls, bet, ja garais gals netiks izmantots, labāk paņemt tamron 17-50 f2,8. Bilžu kvalitāte būs krietni labāka, bet cena īpaši nekodīs.
Publicēts: 03.03.08 09:06
 citēt
18-135 - man patika :) Kvalitāte nu nav tā ūberākā, toties autofokuss daudz ātrāks kā parastajam kit objektīvam. Viņš arī kompats, universāls :)
Ja nedzenies pēc kvalitātes, tad tas ir labu labais stikliņš visām dzīves situācijām:)
fiksī var pāriet no portreta uz normālu platleņķi..
Publicēts: 03.03.08 11:45
 citēt
18-135 - man patika :) Kvalitāte nu nav tā ūberākā, toties autofokuss daudz ātrāks kā parastajam kit objektīvam. Viņš arī kompats, universāls :)
Ja nedzenies pēc kvalitātes, tad tas ir labu labais stikliņš visām dzīves situācijām:)
fiksī var pāriet no portreta uz normālu platleņķi..

man tieši cits viedoklis - tas kits man ne pārāk gāja pie sirds :D
tas, ka tumšs, tas ir skaidrs, bet autofokuss... nācās bildēt vienu treniņu uz kalna. izbesījos totāli - tumsā tas autofukuss ir lēnāks par gliemezi, tāpēc nācās lietot MF. bet kopumā šis kit objektīvs noteikti ir labāks par prasto canon kitu un labāk der svētdienas bildētājiem, kuriem Af ātrums tik nozīmīgs + mm arī ir diezgan universāli.
a pats bodijs ganman ļoti patika...
Publicēts: 03.03.08 11:59
 citēt
labiiii, bet ja ņemu Canon ar objektīvu 17-85IS, ko Jūs sakat par šo?
Publicēts: 03.03.08 12:35
 citēt
pilniigi dazhaada liimenja kameras. saliidzinaat buutu nekorekti...
Publicēts: 03.03.08 13:00
 citēt
Pērkot lētā gala stiklus, nav vērts tik drudžaini pie brenda turēties.
Publicēts: 03.03.08 17:28
 citēt
Nu tad pasaki kaut savu viedokli, kura būtu labāka, esmu pilnīgs iesācējs attiecībā par spogulenām...
Publicēts: 03.03.08 17:28
 citēt
D80 labaaka... :) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Publicēts: 03.03.08 17:32
 citēt
Abas ir vienādas tikai katra savādāka :)

Tipa izdomā kāds nosaukums labāk patīk, nu pilnīgi vienādas kameras.

Tipa tas ir tas pats kas audi un bmw, ko nopirksi par to fanosi!
Publicēts: 03.03.08 17:32
 citēt
17-85IS tas ta kā lētais gals skaitās?
Publicēts: 03.03.08 17:36
 citēt

nu beidz! kur ta vienaadas?
bet nu man jau shkjiet, ka pilniigi vienalga, ar kaadu aparaatu bildeesi...
Publicēts: 03.03.08 17:39
 citēt

nu beidz! kur ta vienaadas?
bet nu man jau shkjiet, ka pilniigi vienalga, ar kaadu aparaatu bildeesi...

nu un kas ta viņām atšķiras?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):