forum.gif
PremierePro vs Avid Liquid vs Vegas8
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / PremierePro vs Avid Liquid vs Vegas8
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.03.08 15:22
 citēt
Kuru? Kapēc?
Publicēts: 03.03.08 15:54
 citēt
gadrīz vai kā ATI vs NVidia vai Intel vs AMD :) . Nezinu neko par vegas bet liquid ir labs. Bet tomēr Premiere CS3! Kāpēc? Integrējās un strādā kopā ar Photoshop , AfterEffects, Encore.
Publicēts: 09.03.08 15:18
 citēt
sanāk strādāt ar avid, bet laikam jau tomer rekomendēju premieri, vismaz kā šķiet mazāks čakaris un lietotājdraudzīgāki risinājumi (iepējams, kautgan arī avids nav no sliktākajiem)
vegas gan bez jautājumiem izkrīt.
Publicēts: 17.03.08 13:48
 citēt
Personīgi es, priekšroku dodu Sony Vegas! Programma ērta, funkcionāla un maz prasīga uz resursiem! Ir strādāts ar dažādām montāžas programmām, tai skaitā Adobe Premiere, un tomēr vis ērtākā šķiet Sony Vegas.
Publicēts: 17.03.08 13:57
 citēt
Avid Liquid tak ir hidraulisko bremzju shkjidrums, starpcitu, dranjkjiigs!

p.s. Adobe.
Publicēts: 17.03.08 21:59
 citēt
man premiers likaas nezheeliiga smadzenju skaloshana :D
Publicēts: 20.03.08 18:20
 citēt
Avids jau tomēr ir biški cita līmeņa produkts tam ir 2 monitoru atbalsts, fona renderings, programma izmanto arī videokartes procesoru vēl ir instant save un daudzkameru montāža, samēra labs iebūvētais MPEG kodieris, pārējas, titri netiek kompresēti uz taimlīnijas, izmantojot pinacle movie boxu iespējams dzīt iekšā nekompresētu video, bet premiere ir vieglāk apgūstams un mazāk rij resursus.
Publicēts: 20.03.08 19:25
 citēt
Kā ar Final Cut ?
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):