forum.gif
Pārdodu Fame studijas zibspuldzes.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Pārdodu Fame studijas zibspuldzes.
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.03.08 20:34
 citēt
Sakarā ar nesteidzīgu pāreju uz zibspuldzēm ar ciparu vadību, piedāvāju izrādīt interesi par Fame E2 un Fame E4 200 ws un 400 ws jaudas zibspuldzēm. Jaudas samazināšanas iespēja 1/64. Bowens bajonete.

200- nieču cena 125 Ls, 400- nieču 175 Ls.
Lietotas pusgadu.

29510016- Juris.

www.mdfoto.lv...
www.mdfoto.lv...
Publicēts: 05.03.08 10:26
 citēt
tavi argumenti par labu zibšņiem ar ciparu vadību???
Publicēts: 05.03.08 10:39
 citēt

nav jāliek smagā zipene uz bodija?
Publicēts: 05.03.08 10:42
 citēt

nav jāliek smagā zipene uz bodija?

pfffff, šķiet, kaučko jauc. cik es sapratu, tad konkrētais subjekts gribēja ņmet zibsni ar digi pakaļu :roll:
Publicēts: 05.03.08 11:16
 citēt
kā jūs domājat man viena uz softbox derētu bildēšanai un kura būtu labāka?

nūū, ja tev ir bowens bajonete, tad der. droši vien jāņem 400-niece - ar rezervīti tomēr :wink:
Publicēts: 05.03.08 11:19
 citēt
Es jau esmu šo to ķipa aizrunājis, bet nu gan jau sadalīsim visu, jo cik sapratu no pirkt ir tikai jautājums kad varēs dabūt, jo Jurim ir vietā kautkas jādabon.
Publicēts: 05.03.08 11:51
 citēt
kā jūs domājat man viena uz softbox derētu bildēšanai un kura būtu labāka?

nūū, ja tev ir bowens bajonete, tad der. droši vien jāņem 400-niece - ar rezervīti tomēr :wink:

nju man īstenībā nekā nav, bat varētu apsvērt iepsēju iegādāties...es tik domāju vai ar šo vienu kaut ko reāli vispār varētu dabūt gatavu, gan jau vēl vajag kādu fona gaismu utt

ja kaut ko var nobildeet ar 1 saules gaismu vai 1 loga gaismu, vai 1 iebuveeto zipeni, tad kapee lai nevareetu kaut ko nobildeet ar 1 studijas lampu :?: :!:
Publicēts: 05.03.08 12:16
 citēt
Čalis, kurš lieto tikai vienu lielo softboksu un viss:

armandsphoto.com

Fonam un kontūrgaismām labākas ir 200- nieces, jo var dabūt mazāku minimālo jaudu. Pamata gaismām var likt 400 vai 200- nieces, jaudas pietiks, bet 400- nieces ātrāk pārlādējas.
Publicēts: 05.03.08 12:18
 citēt

Automātisks reset, jaudīgākas pilotgaismas (līdz 1kW)...iespēja regulēt ar pulti (augšējo "matu gaismu";).
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):