forum.gif
GITZO monopods (vienkājis) meklē saimnieku !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / GITZO monopods (vienkājis) meklē saimnieku !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 04.03.08 20:46
 citēt
Atdošu labās rokās

Gitzo GM2941 Basalt Monopod

Maximum Height 157 cm
Minimum Height 52 cm
Leg Sections 4
Maximum Load Capacity 10 kg
Weight 0.55 kg

komplektā ar lodveida galvu
ļoti viegls ērts un visādi citādi labs.
iegādāts P.Brieža ielā

Cena: 100LVL (runājama)
varu piegādāt.
Publicēts: 05.03.08 02:43
 citēt
Ja sjitais laps daikxts tik PARAK exskluzivs tas Oglskiedras istradajums:)
Publicēts: 05.03.08 17:24
 citēt
Man pat vais rokaa negribas njemt savu aluminijnieku, bajaa par 1eur iegaadaato... :DD

mož gribi ATDOT man?! :roll:
Publicēts: 05.03.08 20:11
 citēt
Man pat vais rokaa negribas njemt savu aluminijnieku, bajaa par 1eur iegaadaato... :DD

izklausās smalks aparāts .... :)
Publicēts: 05.03.08 20:19
 citēt

Galvenais jau tā lepnā sajūta, ka Tev rokā "spieķis" pa 100 Ls, nevis kaučkāds sū... pa 10 Ls. Bet vai to vajag bez ekstrēmām vajadzībām (alpīnisms utml)- nezinu gan. Ez mierīgi iztieku ar lēto galu.
Publicēts: 05.03.08 20:26
 citēt
ar lēto galu var tikai iztikt, nevis normāli strādāt!
Publicēts: 05.03.08 20:29
 citēt
ar lēto galu var tikai iztikt, nevis normāli strādāt!

Ielas kautiņā- piekrītu....:)))
Bet, fotografējot, es monopodu tik par tādu pus-palīgu uzskatu. Tripods- jā tam jābūt reāli nopietnam.
Publicēts: 05.03.08 20:42
 citēt
Ielas kautiņā- piekrītu....Smile))

:)
Publicēts: 05.03.08 22:59
 citēt
Šis tomēr nav oglekļa šķiedru monopods, bet gan bazalta, kas ir vēl vieglāks par oglekļa šķiedru izstrādājumu (tiesa gan trauslāks). Vot būtu lieks kāposts, noteikti paņemtu :)
Publicēts: 06.03.08 14:45
 citēt
Friidis : 100% IZMEĢINĀJU Barselona pret dažu tavu Turienes kolēģi , labāk par jebkuru beisboleni . Galneis ka REALI nieviens nesaprot KAS TAS IR! Nokatus ar garantiju un var reali vagu panemt pa to laiku:):)
Publicēts: 06.03.08 14:56
 citēt
nezinu pat ko domaat, ja jau saak atklaaties ka Lunis Barselonaa fotografus ar monopodu rubii laukaa.. baisi saak palikt! :shock:
Publicēts: 06.03.08 15:19
 citēt
nezinu pat ko domaat, ja jau saak atklaaties ka Lunis Barselonaa fotografus ar monopodu rubii laukaa.. baisi saak palikt! :shock:

Baidos, ka viņš vēl trakāks un teiktais attiecas uz mentiem, jo kolēģi -fotogrāfi jau mēs visi te esam...:)))
Publicēts: 06.03.08 15:31
 citēt
Jaa, to nu gan negaidiiju ka mentu ar monopodu rubiis aaraa..
Publicēts: 06.03.08 15:45
 citēt
Jaa, to nu gan negaidiiju ka mentu ar monopodu rubiis aaraa..

Laikam Barselonā mentu nav- tikai kruķi un kopi...:)))
Publicēts: 06.03.08 20:18
 citēt

Galvenais jau tā lepnā sajūta, ka Tev rokā "spieķis" pa 100 Ls, nevis kaučkāds sū... pa 10 Ls. Bet vai to vajag bez ekstrēmām vajadzībām (alpīnisms utml)- nezinu gan. Ez mierīgi iztieku ar lēto galu.

tas no sērijas makšķerēt iet ar lazdu kātu,
bet zivs tik vai tā neizn ko tu roka turi, lazdu kātu ar 3m auklu, vai kaut kādu tur super ultra katu ar spoli no 20 gultnjiem. zivis vainu ķeras vai nu neķeras!

Friidi, te nav runa, kas kuram pa 1 eur iegādāts, te tiek tirgots ļoti labs vienkājis, par atbilstošu cenu...
Publicēts: 06.03.08 21:28
 citēt

tas no sērijas makšķerēt iet ar lazdu kātu,
bet zivs tik vai tā neizn ko tu roka turi, lazdu kātu ar 3m auklu, vai kaut kādu tur super ultra katu ar spoli no 20 gultnjiem. zivis vainu ķeras vai nu neķeras!

Friidi, te nav runa, kas kuram pa 1 eur iegādāts, te tiek tirgots ļoti labs vienkājis, par atbilstošu cenu...

Paldies,ka apskaidroji! A es ta vecais duraks domāju, ka apspriež dārgo pribambasu ietekmi uz bilžu kvalitāti...:DDD
P.S. Nu un vairs nav darba laiks- spamošanu var arī izbeigt...:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):