forum.gif
Little wonder: Olympus launches E420
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Little wonder: Olympus launches E420
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.03.08 11:35
 citēt

tad jau tie cilveki ir pilnigi auni... tie kas perk e3 ar zuiko un maksa tukstosus

To sauc par mārketingu, puis! Bet, principā, jā, viņi IR piečakarēti, ja tā uz to paskatās...!
:(

Tu esi labais...
esi dzirdejis par cilvekiem kam nepatik lietot zibeni!!!

tavs vienigais arguments ir ISO, tatad ja pie lielakiem ISO ir lielaki troksni tad ta kamera nav lietojama / laba / to nevajag pirk / ta ir mesls ...
bet paldies ka apgaismoji, nezinaju ka galvenais ir ISO... nafig man 30D ja 400D pie ISO 400 ir pietiekosi normals... vai ne? Duraks izmetu naudu....

Tu vispar doma lidz savam textam?
Publicēts: 06.03.08 11:39
 citēt
nafig man 30D ja 400D pie ISO 400 ir pietiekosi normals... vai ne? Duraks izmetu naudu....

Tu vispar doma lidz savam textam?

Fotoaparāti atšķiras ne tikai ar ISO, bet arī ar matricas asumu, krāsu dinamisko diapazonu, un kas vēl ir ĻOTI svarīgi- ar autofokusa jūtību sliktos apgaismojuma apstakļos.

Pēc visiem šiem kritērijiem 400D ir ļoti skumji, 30 un 40D nedaudz labāk, bet arī viduvēji...

A ko tik dikti cepies? Fočē ar 400D?
Publicēts: 06.03.08 11:41
 citēt
te jau nav ko cepties - te aklais stridas ar kurlo!
Publicēts: 06.03.08 11:41
 citēt
Taa kaa mani neviens neieveero, izteikshos.
Sliktos gaismas apstaakljos var lietot gaishus fixus.. AF probleema mazinaas.
Es gan labaak izmantoju MF, taa kvalitatiivaak sanaak..
Publicēts: 06.03.08 11:43
 citēt
te jau nav ko cepties - te aklais stridas ar kurlo!

Drīzāk jau "biezais" ar "plāno"...:)))
Publicēts: 06.03.08 11:43
 citēt
Pēc visiem šiem kritērijiem 400D ir ļoti skumji, 30 un 40D nedaudz labāk, bet arī viduvēji...

tad joka pec uzmet mazu saraxtu kas 400D labs par E3 un kas sliktaks...

ne es foceju ar 30D un pec tavas teorijas esmu ieberzies jo pie ISO 400 400D ir loti ok...

Tad kada jega pirkt mk 5D 40D utt... ja tas mazais 400D par paveikt tik lielus darbus - logika?
Publicēts: 06.03.08 12:02
 citēt
Mjā interesanta situācija,papriekš pasaka ka Oly ir sūds,bet pēc tam apgalvo ka te kāds liekot Oly kā vislabāko. :lol: Canon lietotāju ir visvairāk,tas nozīmē ka starp viņiem ir arī visvairāk lecīgu mudaku! :D Bet tas nozīmē arī to ka starp viņiem ir ļoti daudz sakarīgu cilvēku,kā piemēram mans čoms(viņam ir 40D),kuram nekad neradīsies vēlme nolikt to ar ko bildēju es,mēs parunāsim par mums interesējošiem fotoobjektiem( konkrēti putniem),par tehniskajām un taktiskajām lietām tos bildējot.Bet ja kādam paliek labāk,aptaisot to kas nav pat rokās turēts,vai turēts, un nav mācējis ar to rīkoties,lūdzu!!! Savukārt ja kādam patiešam interesē lēta un normāla(ar labiem kit stikliem)DSRL (un māk krieviski)ir baig laba krievu lapa [url=www.olympus.ourlive.ru]www.olympus.ourlive.ru[/url] ,ir viss testi,salīdzināšana,apstrādes nianses,stikli...
Publicēts: 06.03.08 12:07
 citēt
Ak, nabaga "abižotie" Olimpieši". Nu neapliek taču Jūsu mīluļus, tikai konstatē faktu, ka tie ir pietiekami labi amatieru klases aparāti bez reālām pretenzijām uz PRO klasi.
Publicēts: 06.03.08 12:29
 citēt
Mjā interesanta situācija,papriekš pasaka ka Oly ir sūds,bet pēc tam apgalvo ka te kāds liekot Oly kā vislabāko. :lol: Canon lietotāju ir visvairāk,tas nozīmē ka starp viņiem ir arī visvairāk lecīgu mudaku! :D Bet tas nozīmē arī to ka starp viņiem ir ļoti daudz sakarīgu cilvēku,kā piemēram mans čoms(viņam ir 40D),kuram nekad neradīsies vēlme nolikt to ar ko bildēju es,mēs parunāsim par mums interesējošiem fotoobjektiem( konkrēti putniem),par tehniskajām un taktiskajām lietām tos bildējot.Bet ja kādam paliek labāk,aptaisot to kas nav pat rokās turēts,vai turēts, un nav mācējis ar to rīkoties,lūdzu!!! Savukārt ja kādam patiešam interesē lēta un normāla(ar labiem kit stikliem)DSRL (un māk krieviski)ir baig laba krievu lapa [url=www.olympus.ourlive.ru]www.olympus.ourlive.ru[/url] ,ir viss testi,salīdzināšana,apstrādes nianses,stikli...

Mjaa nu lai Olympusa labos stiklus nosauktu par lētiem...
Lai nu kā tos var sakt par labiem, smukiem utt bet ne kādā ziņā par lētiem...
Publicēts: 06.03.08 12:58
 citēt
Ar labiem KIT stikliem... :wink: Par kit stikliem sauc tos kas mēdz nākt līdz komplektā ar bodiju.Oly gadijumā 14-45,14-42,40-150(divu veidu,vecais gaišāks).Pro klase?Cik daudzi no Oly noliedzējiem ir bildējuši ar 14-54 vai 50-200 ? :D Cenas?Analoģiskas jebkura cita brenda augstāka līmeņa stikliem.Par Top Pro vispār nav ko runāt,liekas gan kads Latvijā ir gan . :wink:
Publicēts: 06.03.08 13:00
 citēt
Ar labiem KIT stikliem... :wink: Par kit stikliem sauc tos kas mēdz nākt līdz komplektā ar bodiju.Oly gadijumā 14-45,14-42,40-150(divu veidu,vecais gaišāks).Pro klase?Cik daudzi no Oly noliedzējiem ir bildējuši ar 14-54 vai 50-200 ? :D Cenas?Analoģiskas jebkura cita brenda augstāka līmeņa stikliem.Par Top Pro vispār nav ko runāt,liekas gan kads Latvijā ir gan . :wink:

Izteikshos skaidri un vienkaarshi.

Oly stikli ir labaaki par Canon stikliem, bet bodiji toties oly ir suu*s
Publicēts: 06.03.08 14:26
 citēt

Nu neteiktu gan ka cenas salīdzināmas. Tas pats 50-200 aptuveni pēc parametriem būtu salīdzināms ar canona 70-200f4L tad atšķirība ir 350Ls... kas jau sanaak viena canon bodija apjomā... A 90-250 2,8 olympusam maksā ~3500ls.. Canona 70-200 2,8L IS - 1100Ls...

Un tur jau sanāk pat kāds labs bodijs...
Publicēts: 06.03.08 16:31
 citēt

Nu neteiktu gan ka cenas salīdzināmas. Tas pats 50-200 aptuveni pēc parametriem būtu salīdzināms ar canona 70-200f4L tad atšķirība ir 350Ls... kas jau sanaak viena canon bodija apjomā... A 90-250 2,8 olympusam maksā ~3500ls.. Canona 70-200 2,8L IS - 1100Ls...

Un tur jau sanāk pat kāds labs bodijs...

vienīgi uz kanona mm būs kkādi 110 - 320 ... a uz olimpusa 180-500 .. ..
Publicēts: 06.03.08 17:56
 citēt
Drīzāk jau foto-LV ir pakaļā dēļ reliģiskiem foto-fanātiem,kas, neievērojot nekādus fizikas, optikas un vispārcilvēciskos likumus, akli kliedz- Oly-allahs ir vienīgais foto-dievs...:DDD

Frīdi! Varbūt parādīsi kur un kas tā kliedz?! :D
Turpretī daudz grūtību nesagādātu parādīt kur un kas kliedz, ka vienīgais foto dievs ir Canon! :D :D :D

Nebūtu blogs tāds demokrātisks, tādys spamotājus sen jau izbanotu vienkārši par bļaustīšanos ne pa tēmai, jo šinī topikā runa neiet kas labāks un sliktāks, bet iet par konkrētu kameras modeli! Un VISS!
Publicēts: 06.03.08 17:59
 citēt
Jonatans rakstīja:

Bet par teemu - shitas vareetu buut varen labs spoguliitis beibeem!

Tādā kontekstā, ka beibēm bildes kvalitāte neinteresē?

:D :D :D Vai vispār no šiem bļauriem ir redzējis kādu testa bildi?! Bet secinājums jau gatavs! :D
Publicēts: 06.03.08 18:02
 citēt
Maziņš ir, viņš pat tiek reklamēts kā mazākais. Bildes kvalitāte (esmu redzējis reālas bildes no E-3) ne tuvu nestāv 5D, varbūt var konkurēt ar 400D. Bet te runa iet par "profesionālu " kameru... (kāda nav arī 5D, ja kas...)

Nu te gan gardi jāsmejas! :D :D :D Tik daudz muļķību pa dienu sarakstīts!
Šī domugrauda autoram labākajāgadījumā grmatika klibo, jo E-420 galīgi nav profesionāls aparāts un nu nekādīgi netiek par tādu pozicionēts! :D Nu, ja! Matrica gan tam laikam no E-3, bet citādi... :D :D :D
P.S. Un kada starpība, ja tiek vai netiek pozicionēts kā pro?! :D :D :D
Publicēts: 06.03.08 18:05
 citēt
portreti, vot es par to arii pasmeejos. Man jau ar 30D pie 1600iso nav probleemu..
Vareetu man iedot uz dienu taadu E3 un vel dazjas citas kameras patesteeshanai, tad vismaz es, vairs neko nestriideetos kas ir kaa..

Nu, re! Te tāda "spečuka" profesionālisms arī izpaužas! :D Uz dienu patestēt?! :D :D :D Varbūt uz stundu?! Atradies MEISTARS! Tik ar mazo m! :D Cilvēki, ne jau obligāti jāmin viens Sandriko, ne vienu vien dienu jau lieto, bet vēl nav piešāvušies un atkodusi visas fīčas! Sīkumos negribas iedziļināties - tāpat tukšie bļauri nesapratīs! :D
Publicēts: 06.03.08 18:06
 citēt
Drīzāk jau foto-LV ir pakaļā dēļ reliģiskiem foto-fanātiem,kas, neievērojot nekādus fizikas, optikas un vispārcilvēciskos likumus, akli kliedz- Oly-allahs ir vienīgais foto-dievs...:DDD

Frīdi! Varbūt parādīsi kur un kas tā kliedz?! :D
Turpretī daudz grūtību nesagādātu parādīt kur un kas kliedz, ka vienīgais foto dievs ir Canon! :D :D :D

Nebūtu blogs tāds demokrātisks, tādys spamotājus sen jau izbanotu vienkārši par bļaustīšanos ne pa tēmai, jo šinī topikā runa neiet kas labāks un sliktāks, bet iet par konkrētu kameras modeli! Un VISS!

Darba diena veiksmīgi beigusies, bet mājas datoru ar "gāganu kariem" pierdrazot vairs negribas.
Oly rullz! Peace...:)))
Publicēts: 06.03.08 18:07
 citēt
Man ir 5D un es augstāku ISO par 400 NEKAD neizmantoju. Priekš tam ir zibspuldzes, kuras var nolikt pa stūriem.
Nu, katram savi kvalitātes kritēriji...

HMM! Un ka tad galu galā ir?! Redz, 5D nafig augstākus par ISO 400 likt un viss normāli! Bet redz E-3 nevar 1600! :D :D :D
Publicēts: 06.03.08 18:13
 citēt

A ko Tevi ievērot?! Ja Tu neatbildi par saviem vārdiem?! Cik reizes Tu jau esi pieķerts meloes. t/i., vienreiz tā pasaki, citreiz pavisam pretēji?! Bet Tu kā turpini, tā turpini! Labi vismaz, ka no tā jautri! :D
Publicēts: 06.03.08 18:19
 citēt
Tas pats 50-200 aptuveni pēc parametriem būtu salīdzināms ar canona 70-200f4L tad atšķirība ir 350Ls...

Mjā! Parametri salīdzināmi! Tik ne vienādi! :D

Uhh, kur daudzas aplamības jāpakomentē bija! :D
Publicēts: 06.03.08 18:39
 citēt
Tas pats 50-200 aptuveni pēc parametriem būtu salīdzināms ar canona 70-200f4L tad atšķirība ir 350Ls...

Mjā! Parametri salīdzināmi! Tik ne vienādi! :D

Uhh, kur daudzas aplamības jāpakomentē bija! :D

Eh, negribēju jau no mājas datora kašķēties, bet "galveno aplamību" Tu neapkomentēji- lai arī cik Oly neslavētu, galvenais trūkums tāpat paliek- sensora izmērs. Par cik Tev dikti patīk ilustrēta oponēšana, apskaties pats
www.dpreview.com...

Kā var runāt par daudzmaz tuviem parametrierm pie lielākiem ISO,ja tie paši 10 miljoni pikseļi (mikrosensori) tiek sastūķēti n-reizes mazākā platībā? Jebšu Olympus ir izdomājis kautkādu, līdz šim nezināmu , revolucionāru tehnoloģiju?...:)
Publicēts: 06.03.08 20:29
 citēt
revolucionāru tehnoloģiju?...:)

Oly mārketinga tehnoloģija ir nevis revolucionāra, bet gan bezkaunīga. :)
Publicēts: 06.03.08 20:40
 citēt
es nekad neesmu dzirdējis, ka kāds pārietu no Canon, piemēram, uz Oly, otrādi gan....
Publicēts: 06.03.08 21:02
 citēt
?!
frīdi!
Ar Tevi VISS kārtībā?! :D
Par kādu galveno aplamību Tu runā?! Neviens taču nenoliedz, ka Oly ir maza matrica! Bet tā taču nav tāda aplamībā kā daža labā sarunātās muļķības! Te lieli trokšņi, te pat ar 5D leilāku ISO par 400 nelieto! Te dārgi stikli, te - līdzīgi stikkli + - tikpat maksā! Te - tas, te - ....
Un vispār arī neviens neslavē Oly! Vismaz ne tādā ziņā kā Tu laikam padomāji! :D
Vienkārši BEIDZOT aptrūkās ko pateikt, tad tika izvilkts trumpa(?!) dūzis(?!)! :D

Un kāda starpība - kas ko pa cik pērk?! Mana nauda - un daru ar to ko gribu! Vai tad ne tā?!

A par pāriešanu - pilnīgi vienalga! Jo tas tāpat netraucē dzīvot un ... fotografēt! :D
Publicēts: 06.03.08 21:05
 citēt
te dazhs krutais vecis izrunajas ta ka tikko butu uzzinajis par 4/3 mazajam matricam. nu nav tas nekads jaunums un par to jau atrunats ir viss. spameri.
Publicēts: 06.03.08 21:08
 citēt
Es taču to pašu saku! Visas aplamības ir apgāztas, tad ķeras pie SEN zināma fakta! :D
Labāk tad būtu paklusējuši, nekā tā izgāzušies!

Un nekaunīgs mārketings - tik nezin kādā ziņā, nekā nekaunīgi nesaprašas! :D
Publicēts: 06.03.08 21:08
 citēt

A ko Tevi ievērot?! Ja Tu neatbildi par saviem vārdiem?! Cik reizes Tu jau esi pieķerts meloes. t/i., vienreiz tā pasaki, citreiz pavisam pretēji?! Bet Tu kā turpini, tā turpini! Labi vismaz, ka no tā jautri! :D

Par saviem vaardiem atbildu. Visu saku konkreeti.

Nu ljoti tev patiik apvainot mani, un piekjer vienmeer tu mani melos, kuru nemaz nav. :idea:
Pats sevi par muljkji pataisi.
Publicēts: 06.03.08 21:18
 citēt
Ak, tad tā?!
Laikam būs jāatkārtojas! :D
Te Tev sistēma nerullē. ka nav stiklu <2.0f. Te beigās ne no stikliem atkarīgs.
Te Tev bildes ar uzsvērtu BEZ APSTRĀDES! Te bildes tāpat jāapstrādā!
Te Tev Oly garām ar putekļu kratītāju un Live View, te pat Mark III tos pielieto!
Te Tev Oly stikli dārgi! Pat atradi piemērus KIT stikliem ar cenām. Te es atrodu Canon KIT stiklam TĀDU PAŠU cenu!
Te Tev Oly slikts, te beigās sanāk, ka ne viss slikts!

Un, atbildot ar Tevis paša vārdiem, - lai es sevi par muļķi pataisu, bet Tu tāds arī esi! Vai tad ne?! To jau var spriest kaut vai pēc tā, ka Tu izsakies par kamerām, tās ne turējis rokās, kur nu vēl testējis!
Un beigās - atradies testētājs vienas dienas garuma! :D

A Tavas nepatikas cēloni pret sevi es lieliski zinu! Tik kā džentelmenis - PAKLUSĒŠU! :D
Publicēts: 06.03.08 21:40
 citēt
Ak, tad tā?!
Te Tev Oly garām ar putekļu kratītāju un Live View, te pat Mark III tos pielieto!
Te Tev Oly stikli dārgi! Pat atradi piemērus KIT stikliem ar cenām. Te es atrodu Canon KIT stiklam TĀDU PAŠU cenu!

Un, atbildot ar Tevis paša vārdiem, - lai es sevi par muļķi pataisu, bet Tu tāds arī esi! Vai tad ne?! To jau var spriest kaut vai pēc tā, ka Tu izsakies par kamerām, tās ne turējis rokās, kur nu vēl testējis!

A Tavas nepatikas cēloni pret sevi es lieliski zinu! Tik kā džentelmenis - PAKLUSĒŠU! :D

aK kungs tik daudz laika un enerģijas veltīt šādu sū.. iztirzāšanai, nu tak pajāt ar kādu brendu te katrs apmierina savu fotokāri, kam vajadzīgi šie pierādījumi un tukšās debates.....
Publicēts: 06.03.08 21:51
 citēt
Ak, tad tā?!

Bizarre- atceries takš skolas laikus- jo vairāk Tu ņem galvā, jo vairāk tautai niez nagi Tevi nerrot. Olympus te nav pie vainas...:)
Publicēts: 06.03.08 22:01
 citēt
Frīdi!
Tev par nelaimi es NEŅEMU galvā! Ņem galvā Tu un Tev līdzīgie! :D
Publicēts: 06.03.08 22:03
 citēt
Frīdi!
Tev par nelaimi es NEŅEMU galvā! Ņem galvā Tu un Tev līdzīgie! :D

Nu- neizskatās gan...:)))
Publicēts: 06.03.08 22:09
 citēt
Tiešām?! Nu ko darīt, ja grūti ar saprašanu! :D
Drīzāk nerroju es jūs! Un ne tikai es! Padoma tik! Kāds atļaujas apšaubīt Canonistu domas! ĀRPRĀC! :D
Starp citu, ja Tu joprojām vēl neesi apjēdzis, šis topiks veltīts tikai un vienīgi Olympus E-420 apspriešanai! Kuru ne Tu, ne kāds cits nav rokās turējos, ne reāli redzējis! Nerunājot par testa bildēm! Ne jau man gatavs slēdziens par kameru, ņemot par pamatu tikai un vienīgi sausu tehnisku informāciju!
Bet jūs jau zem dieva zīmes staigājat! :D Visu zināt pirms! :D Vai arī tikai pēc vienas dienas testa! :D
Publicēts: 06.03.08 22:11
 citēt
Tiešām?! Nu ko darīt, ja grūti ar saprašanu! :D
Drīzāk nerroju es jūs! Un ne tikai es! Padoma tik! Kāds atļaujas apšaubīt Canonistu domas! ĀRPRĀC! :D
Starp citu, ja Tu joprojām vēl neesi apjēdzis, šis topiks veltīts tikai un vienīgi Olympus E-420 apspriešanai! Kuru ne Tu, ne kāds cits nav rokās turējos, ne reāli redzējis! Nerunājot par testa bildēm! Ne jau man gatavs slēdziens par kameru, ņemot par pamatu tikai un vienīgi sausu tehnisku informāciju!
Bet jūs jau zem dieva zīmes staigājat! :D Visu zināt pirms! :D Vai arī tikai pēc vienas dienas testa! :D

Vai Tu tiešām domā, ka tas 420 tik kardināli atšķiras no 410 un 400 utt, ka vērts dēļ tā tik daudz šķēpus lauzt? Firmai jauns, tekošais modelis- parasts mārketings. Futrālītis gan kruts un neredzēts...:)
Publicēts: 06.03.08 22:15
 citēt
Redzi, nu! Tu tikko apstiprināji manis teikto! Pat vairāk! Ka VISPĀR neko neesi skatījies! :D
Un VĒLREIZ! Īpaši attapīgajiem! Runa iet par kameru! Konkrēti, par E-420! Nevis par kārtējo "aplamību" - tagad mārketingu! Mārketings arī Canonam ir mārketings! Ar ko 400D, 450D... ir labāki par iepriekšējiem?! Tevis paša jautājums!
Publicēts: 06.03.08 22:45
 citēt
Bizarre, neņem galvā! Te jau runa ir par reliģijām, un kā jau tu zini, dvieļagalvu ir vairāk nekā kristiešu, bet vai tāpēc muhameds ir labāks vai sliktāks par kristu? Un Frīdis ar vecais kārumnieks, kazu( atvainojiet, kāzu) fotogrāfs , kurš no savas lielās matricas dragā katru dienu 30x40 cm bildes! Bet to ka kakons ir labāks pateiks pat piecelts 3 naktī! Būtu labāk ko derīgu darījuši ! Un , ja nav ko teikt par tēmu, tad pakasiet o--s, drīz Lieldienas!!
Publicēts: 06.03.08 22:52
 citēt
Paldies!
Bet es tiešām neņemu galvā! Es atšķirībā no VIŅIEM pamatoju savas domas! Un tie argumenti VIŅUS reāli besī! Un līdz ar to ir jautri! :D
Publicēts: 06.03.08 22:56
 citēt
Bizarre, neņem galvā! Te jau runa ir par reliģijām, un kā jau tu zini, dvieļagalvu ir vairāk nekā kristiešu, bet vai tāpēc muhameds ir labāks vai sliktāks par kristu? Un Frīdis ar vecais kārumnieks, kazu( atvainojiet, kāzu) fotogrāfs , kurš no savas lielās matricas dragā katru dienu 30x40 cm bildes! Bet to ka kakons ir labāks pateiks pat piecelts 3 naktī! Būtu labāk ko derīgu darījuši ! Un , ja nav ko teikt par tēmu, tad pakasiet o--s, drīz Lieldienas!!

Par reliģijām visu cieņu. Bet, ja jāsalīdzina savā starpā un jāvelk paralēles, tad laikam Olympieši ir tik pat sāpīgi jūtīgi, kā islamieši- nedo dies ko ne tā pateikt vai šķībi paskatīties...:)
Publicēts: 06.03.08 23:02
 citēt
Frīdi!
Visu cieņu!
BEIDZOT kāds sakarīgs vārds no Tavas mutes!

nedo dies ko ne tā pateikt
- nu, bet, PROTAMS!!!! Par to jau iet tas stāsts! Ka pateikt reāli ta nav ko, izņemot to, ka maza matrica! Tāpēc visu laiku tiek ne tas teikts!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas