Ja esmu beidzis pirms 22 gadiem kada jamacas bij ~2 gadi ieskaitot prakses riktiga razosjana kur tiku liela industrijas meizenja krutaa Reklamas kantori kurs vel ari avizei bij jasance kuras redaktors toreiz bij students Rolands Kjarve un pa bridim pakljancjit pikji no Tjoščas ievilkas cits caurkritis students Niks Kabans Beigas tai reklamas kantori vel ari STRADAJU-SKAITIJOS 11 gadus kaut Sen sanceju Cita Industrijas flagmani Izdevnieciba "Liesma" fotocentrā bijam tur 2 darbinieku Es un Tenass tjipa X vienā Fotografi , Laboranti , Arhivari redaktori tade vel vairakas izdevniecibas un vel un vel un paraleli PADOMLAIKA issknja sanceju 4-5 kantoros vienlaicigi + macijos cita valsti Pec 34 PTV esmu vel gandriz duci citas skolinjas apmeklejis ties ne LV vairs bet Baltkrievija ,Krievija , Igaunija , Lietuva , Vacija , Belgija , Anglija , Francija , Zviedrija korocje laidis mulkji plasja apkartnee Viskrutaka no FUNKTIERA viedokla bij Baltkrievija , Prefekti iemacija IDEJISKI PIST SMADZENES lumpenju auditorijai jeb tasit NERALU REALITATI ar smaidosjam slaucejam un mertvecki piekodusjiem pirmrindniekiemu GALVENAIS jaunos gumijniekos un baltos galatinjis ar Musjam Taka nirgaties par cilvekiem un iekartu protu NA OTLICNO man par to kautkur attiecigs diploms ira FOTO KORESPONDENT - FOTO REDAKTOR specialnostj saucas Atceros ka beidzot 34 bij iespeja izveleties Sarkans doploms vai paauxstinata kategorija , Izvelejos auxstako iespejamo kategoriju ko varej dabut beidzot auxstskolu nevis profeni bija liekas 4 kategorija kad padomlaik beidzas bija jau auxstaka iespejam Fotografa kategorija 6 . Ka taga atceros bij visadas ieskaites un exsi tai jakarto komisija verteja darbus un atsauxsmes un baaig negribigi pec nieka 4 gadiem pec skolas iedeva Auxstako fotografa kategoriju 6 tjipa Maisters, 34 butiskakais PLUSS un iespejams ari vienigais ir IZGLITIBA JOPROJAM PA BRIVU + Kontaxti konkretaja nozare.