forum.gif
Šis topiks ir par kompleksiem.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Šis topiks ir par kompleksiem.
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.03.08 15:13
 citēt
es te tā padomāju - vai tik lielā brēka nav par to, ka 99% lietotāju neatbilst augstākminētajām prasībām un netiek pie siles ?

Vismaz no manas puses brēka ir tikai un vienīgi pret augstprātību- to neciešu jebkurās izpausmēs.
Tjipa, jau tev nav Mark vai 5D un buntīte ar sarkanstrīpainiem vai gaiši pelēkiem stikliņiem, tu neesi fotogrāfs.
Rīgai, Jūrmalai un Baltezeram ar 4x zīmju kāzu tarifu tas varbūt ir prioritāri, bet provincei- ne vienmēr.
Pirmās kāzas esmu bildējis 16 gadu vecumā ar Zenit-S, vecu Industar-50 un monstrozu Luč -61 bliceni bez jebkādām TTL uttml, nesen tās bildes radu saietā dabūju paskatīt- nemaz nav tik traki...:)

Par to "sili"- esmu laimīgs, ka varu iztikt bez šī fotomaratona- kad negribas, bet jābildē.
Publicēts: 06.03.08 15:14
 citēt
Jāfočē nebūs, būs jāķēmojas :)

Bet es tāpat gribu! :)
Publicēts: 06.03.08 15:34
 citēt
Es biju domājis nevis savas personīgās kāzas bet kāzas kurās es biju par fotogāfu :)
sapratu takš, ķikojos!
uz grābekļiem 2x es nekāptu virsū :)
a vot man sanāca. :(
Publicēts: 06.03.08 15:35
 citēt
Vismaz no manas puses brēka ir tikai un vienīgi pret augstprātību- to neciešu jebkurās izpausmēs.
Tjipa, jau tev nav Mark vai 5D un buntīte ar sarkanstrīpainiem vai gaiši pelēkiem stikliņiem, tu neesi fotogrāfs.

Diemžēl vairāk gan izskatās, ka cilvēkiem tas tā patīk... :(
Publicēts: 06.03.08 15:44
 citēt
"... ir atbrīvojušās 3 vietas uz advancēto kursu grupu ...

Programma:
1.Sevis prezentācija, sevis pozicionēšana fotopasaulē. Pareizs PR."

"

Manuprāt šis citāts gana labi paskaidro, kādēļ šī diskusija izvērsusies jau uz 6 lapām..:)))
Publicēts: 06.03.08 16:48
 citēt
ja nebuutu shitaada uzpuutiiba (un ja man buutu 5D), mosh i par pliku velti izpaliidzeetu. kazi, varbuut portreti veel izraadiisies normaals dzheks :)

bet es gribeeju veel vienu prasiibu ierosinaat - kaazaas jaaierodaas jaunaa bee em vee ;)
Publicēts: 06.03.08 16:49
 citēt

Talntīgs kāzu fotogrāfs ar 350D ? :roll: Tādi ir tikai pasakās... :lol:

Rallijā nevar uzvarēt ar žiguli, ja citi rullē ar zubarū, lai cik talantīgs braucējs būtu...

...Karamiševs to ir izdarījis!!! gan ar Moskviču, gan ar Žiguli :D
Publicēts: 06.03.08 16:52
 citēt
Nu baigie, es gan taisos otreiz preceeties..

...ja kāda ņems :D
Publicēts: 06.03.08 16:59
 citēt
principā parakstītos. kāzas esmu bildējis daudz kā jūras sūdus, bet kad vēl uz filmām, kopš maucu digitāli necik daudz. pamatdarbs arī +/- regulējams, ja daudzmaz laicīgi zināms. nikonists, pagaidām gan ar trokšņainu kameru, tak tieši trokšņu dēļ domāju uz apgrādēšanos - ceru, ka uz vasaru izdosies.
Publicēts: 06.03.08 17:05
 citēt

Rallijā nevar uzvarēt ar žiguli, ja citi rullē ar zubarū, lai cik talantīgs braucējs būtu...

Brāļi Kuļikovski , savukārt, savā klasē visus izcirta ar ZAZiem, kuri pēc pārbūves, par zapīšiem bija dēvējami stipri nosacīti. Bet tik un tā - fakts, ka arī ar ZAZ uzvarēt VAR, vismaz LV čempī :D
Publicēts: 06.03.08 17:14
 citēt

Brāļi Kuļikovski , savukārt, savā klasē visus izcirta ar ZAZiem, kuri pēc pārbūves, par zapīšiem bija dēvējami stipri nosacīti. Bet tik un tā - fakts, ka arī ar ZAZ uzvarēt VAR, vismaz LV čempī :D

Es jau gribēju oponēt- kamdēļ tad visas tās Subaru u.c. WRC komandas izgrūž miljonus savu autiņu pilnveidošanai, ja krievu Vasja saķīlē savu Zapi vai Moskābeli un vēsi viņiem iekabina.
Bet pēdējā piebilde "par LV čempi" mani nomierināja...:)))
Publicēts: 06.03.08 17:29
 citēt
nu, uz kalna arī gadās pilsoņi ar smalkām luģēm, kas slēpo pā par 1/2-rubli. inventarņiki. bet nu ar tām kocenēm, kuras mans tēvs 1940. gadā fričiem nozaga, man tomēr ļoti retajam izdosies iekabināt, kam kaut poļu metālenes.
Publicēts: 06.03.08 17:53
 citēt
Es tā īsti nesaprotu par ko te tauta tā cepās? Ja portreti maksā, tad viņam ir visas tiesības prasīt to ko viņš grib. Ja nepatīk -- neviens tak nespiež pirkt 5D. Nauda arī iesācējam gana laba.
Publicēts: 06.03.08 18:07
 citēt
Es tā īsti nesaprotu par ko te tauta tā cepās? Ja portreti maksā, tad viņam ir visas tiesības prasīt to ko viņš grib. Ja nepatīk -- neviens tak nespiež pirkt 5D. Nauda arī iesācējam gana laba.

Tauta "cepās", darba dienu īsinot. Darba diena beidzās i cepšanās praktiski beidzās...:)
Publicēts: 06.03.08 18:36
 citēt
yo juri, man ir zenits. iso kadu vajag. grauds nav: bildes pec tam skaneju un lieku mikstuma filtru virsu veikalaa. mainu filminjas AATRI! gribetu lapraat palidzeet Tev!
Publicēts: 06.03.08 18:46
 citēt
yo juri, man ir zenits. iso kadu vajag. grauds nav: bildes pec tam skaneju un lieku mikstuma filtru virsu veikalaa. mainu filminjas AATRI! gribetu lapraat palidzeet Tev!

Vismaz vienu reizi nostāšos Jura pusē- reportāžā jebkurš Zenīts, jebšu Nikon-Canon utt 35 mm filminieks "nervozi pīpē maliņā", ješu latviski- garām.
Filmas pluss tik iekš "romantiska" zīmējuma un "prestiža", bet operativitāte un pēcapstrādes iespējas nestāv blakus digi! Atkārtoju, runa iet par reportāžu! Kāzu fotosesijai filma ir gana laba!
Publicēts: 06.03.08 19:00
 citēt
iedod
Publicēts: 06.03.08 19:01
 citēt

Reportāžā jebkurš ... Nikon-Canon utt 35 mm filminieks "nervozi pīpē maliņā", ješu latviski- garām.
Filmas pluss tik iekš "romantiska" zīmējuma un "prestiža", bet operativitāte un pēcapstrādes iespējas nestāv blakus digi! Atkārtoju, runa iet par reportāžu! Kāzu fotosesijai filma ir gana laba!

Labi, ka to nezina Magnum slavenības. Nespētu vairs fotografēt reportāžas.

Nezināšana neatbrīvo no vietas sakopšanas un atvainošanās pēc nekontrolētas atvieglošanās ēterā.

Esi tā aizdzīvojies krievvalodīgos nju ievirzes saitos, ka vispār vairs neko nezini no PASAULĒ notiekošā? Varu iedot paciņu ar saitēm.

Oooo- NG Fēnikss kārtējo reizi atdzimis...:)))
Pasaulē varbūt daudz kas notiek, bet mūsu reālajā LV vidusmēra kāzu praksē tomēr notiek "digitālās prioritātes", lai arī cik linku paciņas Tu nedotu ilustrācijai...:)
Publicēts: 06.03.08 19:12
 citēt
Portreti laimē apsiekalotais 5dē nav reportieru kamera. Studijas aprīkojums.

Off.

Taisnība gan, caurmēra LV fotoreportiera kamera ir ziepis :D
Publicēts: 06.03.08 19:18
 citēt

Off.

Taisnība gan, caurmēra LV fotoreportiera kamera ir ziepis :D

respect :)
Publicēts: 06.03.08 19:21
 citēt
Kad cilvēki sāk runāt tādas lietas, ka mati stāvus ceļas, kā tā var erroties (labi, neteiksim - melot) cilvēki, kam it kā būtu pieredze, tad laikam ir spiestā kārtā jāatdzimst - par neērtībām dažiem ar vājākiem nerviem un bez argumentiem.

Off.

NG- varbūt noilustrē savu sašutumu ar kādiem reāliem argumentiem, jebšu stāvošie mati traucē domāt?
Publicēts: 06.03.08 19:53
 citēt
Kad cilvēki sāk runāt tādas lietas, ka mati stāvus ceļas, kā tā var erroties (labi, neteiksim - melot) cilvēki, kam it kā būtu pieredze, tad laikam ir spiestā kārtā jāatdzimst - par neērtībām dažiem ar vājākiem nerviem un bez argumentiem.

Off.

NG- varbūt noilustrē savu sašutumu ar kādiem reāliem argumentiem, jebšu stāvošie mati traucē domāt?

:D :D :D :D :D :D :D
Publicēts: 06.03.08 20:25
 citēt

Labi, ka to nezina Magnum slavenības.

Droši, ka viņi nefočē ar zibspuldzēm, kurām jauda regulējas M režīmā, vai arī viņiem ir cilvēciņš, kurš skrien pa priekšu ar eksponometru un diktē gaismu?
Publicēts: 06.03.08 21:07
 citēt
Riktīgi uzjautrina šī diskusija. Man tas atgādina situāciju, kad:

Džekam ir 100Ls, viņš grib paņemt uz stundiņu meiteni - rudiem matiem, lieliem pupiem, šaurām gūžām un līkām kājām.
Citi džeki (kam naudas nav, vai tērēt žēl) sāk stāstīt, ka blondās ir smukākās, lielie pupi negarantē lielus izslaukumus, šauros gurnos nav ērti gozēties un līkās kājas ne vienmēr nozīmē sinhronām kaislīgām kustībām nepieciešamo satvērienu. Un vispār, kas tā par naudu - 100Ls, kura sevi cienoša meitene par tādu atdosies?

Manas domas - a kas jums par daļu, kas maksā, tas pasūta mūziku, nu ko grib, to arī ņem!:DDD
Publicēts: 06.03.08 21:22
 citēt
Sadalu Droperidol viedokli.
Ir 5D piesakās, nav - nu nav.
Publicēts: 06.03.08 21:25
 citēt
Sadalu Droperidol viedokli.
Ir 5D piesakās, nav - nu nav.

Es arī- nu nav man 5D - nu i nepiesakos. Bet izteikties ta es varu- kā nekā mums demokrātija...:DDD
Publicēts: 06.03.08 21:30
 citēt
Izteikties ir viens, bet te jau nu tā ir panesies, ka samērā tālu no topika aizgājis.
Cilvēks samērā sakarīgu piedāvājumu izsaka un tas par visu centu tiek mēģināts apgānīt.
Publicēts: 06.03.08 21:35
 citēt
man šķiet, ka sāpi uzsita diskriminējošā prasība pēc 5 D, tie, kam tā verķa nav, jutās aizskarti, tādēļ metās virtuāli atspārdīt ļauno vergturi :D :D :D :D :D :D :D
Publicēts: 06.03.08 21:37
 citēt
Izteikties ir viens, bet te jau nu tā ir panesies, ka samērā tālu no topika aizgājis.
Cilvēks samērā sakarīgu piedāvājumu izsaka un tas par visu centu tiek mēģināts apgānīt.

Nezinu, ko Tu no šī topika izsecināji, bet vismaz es pret Jura piedāvājumu neko pretim neizteicos- normāls biznesa variants. Es tikai iebildu pret fotosnobismu.
Publicēts: 06.03.08 21:38
 citēt
Hm, bet kā jau teikts -Juris maksā, līdz ar to arī uzstāda savas prasības.

Tas tā pat kā es gribētu nopirkt kādu objektīvu un man visi bļautu, nafig tev viņu vajag, ņem manējo.
Publicēts: 06.03.08 21:44
 citēt
Hm, bet kā jau teikts -Juris maksā, līdz ar to arī uzstāda savas prasības.

Tas tā pat kā es gribētu nopirkt kādu objektīvu un man visi bļautu, nafig tev viņu vajag, ņem manējo.

Vai tad Tu neesi pieradis pie fotosaitu ampeļ-stila? Tauta vnk darba laikā izklaidējas. Protams, arī pirkšanas-pārdošanas piedāvājumi tiks "apvāvuļoti". Bet neviens (ar retiem izņēmumiem) to nedara ļauni. Vismaz man pret Juri nekāda naida- sakarīgs spečuks ar labu biznesa mugurkaulu. Nu- varbūt nedaudz augstprātības ir, bet, paskatoties viņa bildes, šo-to var arī piedot...:)
Publicēts: 06.03.08 21:52
 citēt
Pašapziņai jābūt augstai un arī prasībām jābūt augstām, bez tā īpaši tālāk par tukšu vāvuļošanu netiksi:)
Ja prasības pret citiem nav augstākas, nekā pret sevi - tad jau viss ir kārtībā:)
Publicēts: 06.03.08 23:40
 citēt
... es to gribu ! Man riit būs 5D ! + 85 mm 1.2 ! Saturās !!!
Publicēts: 06.03.08 23:41
 citēt
Tur jau laikam kādi 3 pieteikušies bet reakcija no portreti nekāda!
Publicēts: 06.03.08 23:46
 citēt
.... tak ejiet Jūs !
Publicēts: 06.03.08 23:47
 citēt
... es to gribu ! Man riit būs 5D ! + 85 mm 1.2 ! Saturās !!!

Es vēl līdz šim nekādi par to 85 1.2 nevaru izdomāt :) . Varbūt varešu samplus pētam ieraudzīt kādus raw : :)
Publicēts: 07.03.08 00:52
 citēt
Publicēts: 07.03.08 08:53
 citēt
Tur jau laikam kādi 3 pieteikušies bet reakcija no portreti nekāda!

Tie, kam tas interesēja, jau sen atsūtīja savus telefona numurus man uz privāto, kam šis topiks arī bija PAREDZĒTS, nevis izvērta milzu čatu šeit uz 8 lapām...

www.youtube.com...=

Manis pēc šo topiku var dzēst.
Publicēts: 07.03.08 08:54
 citēt

Vismaz vienu reizi nostāšos Jura pusē- reportāžā jebkurš Zenīts, jebšu Nikon-Canon utt 35 mm filminieks "nervozi pīpē maliņā", ješu latviski- garām.

blaviens, es tak teicu ka filmas mainu AATRI !!! ko vel vajag "atrai" reportazai? un kadas priekshrocibas ir ciparam? es pec tam tapat visu daru citigi veikala: edit->desaturate, vai ari filters->blur. man patik manas chukax builzhukas kas sanak no kaazaam! :roll: :lol:
Publicēts: 07.03.08 08:56
 citēt
Visi izmanto dabisko gaismu. Nav gaismas - nav foto.

Šito tu pasaki cilvēciņiem, kuri precas tumšajā Cēsu zagsā bez lampām...!

:D

Reizēm no tevis labs čatists, bet reizēm tava pārgudro tekstu savārstīšana izvēršas pilnīgās aplamībās.
Bučas! :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt