Sveiki, tautieši! Pasakiet, kādu zibspuldzi izvēlēties Canonam 350D? Kādas skaitās labas un ne gluži no paša lētākā gala? :roll:
Canonam ir tikai divas zipspuldzes ex430 un ex580, ko vari atlauties to pērc!
Ir jau vēl "neatkarīgie" varianti, ko ražotāji pozicionē, kā saderīgas ar Canon EOS- gan Sigma, gan Metz, Sunpak utml. Tos gan neieteiktu- varbūt lētāk, bet nav tik droši- gan konstruktīvi, gan dēļ "elektroniskās" saderības.
Es ar Metzu (laikam 44AF3C) filmu Canonam sāku mporta bliceņu lietošanu. Kad paņēmu pirmo digi (Canon D-Rebel), biju spiests ar zaudējumu pārdot , jo šim jaunajam pārītim nebija mīlestības... Paņēmu oriģinālo 420 EX, tagad ir vēl 550 EX- viss OK! Pavasarī gan derētu uz 580EXII apgreidoties. Tā kā pareizāk vien pirkt dzimto- vai nu 430EX, vai pat 580, ja nauda atļauj un domā par perspektīvi.
Tad es saprotu, ka šie 2 varianti ir vissakarīgākā izvēle. Intereses pēc - man te viens mēģināja iestāstīt, ka, lai es rēķinoties ar 400 latiem vismaz, ja gribot Canona zipeni ņemt. Konkrētus modeļus nenosauca, bet kā jūs domājat, ko viņš ar to domāja? :shock:
Tad es saprotu, ka šie 2 varianti ir vissakarīgākā izvēle. Intereses pēc - man te viens mēģināja iestāstīt, ka, lai es rēķinoties ar 400 latiem vismaz, ja gribot Canona zipeni ņemt. Konkrētus modeļus nenosauca, bet kā jūs domājat, ko viņš ar to domāja? :shock:
Ka tev būs jāņem striptīzdejotājs komplektā uz vienu vakaru.