forum.gif
.
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / .
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.03.08 22:24
 citēt
:mrgreen: :mrgreen:

SĀKĀS!!! saku - SAPOP
Publicēts: 06.03.08 22:27
 citēt
labi teiksim ja pērku jaunu aparātu tie varētu būt +/- 800 ls
objektīvam tie varētu būt līdz 300ls.

nekā prātīga nesanāks
Publicēts: 06.03.08 22:33
 citēt
tik pat labi var ņemt 30D
klāt piepirkt Sigmas 24-70 f2.8
+/- iekļaujas cenu kategorijā
Publicēts: 06.03.08 22:36
 citēt
Nikon D300 1100Ls,
Nikkor 80-200/2,8 500Ls
līzingā:)
Publicēts: 06.03.08 22:37
 citēt
tik pat labi var ņemt 30D
klāt piepirkt Sigmas 24-70 f2.8 HSM
+/- iekļaujas cenu kategorijā

Piekriitu Alien! pat 30D troksnji uz 1600 ir un uz 3200 ir pat looooti labi pamanaami, ja bilde nav pietiekami eksponeeta kaa tas visticamaak buus teaaatrii... Tatad es tev drizak ieteiku ieguldiit maksimaali gaishos stiklos, ka pentaksam tev viticamaak nesnaaks paraak leeti, ja gribesi orgjinalos Pentax! Tadelj iesaku skatities uz iepriekshmineeto Sigmu kaa arii uzmest Aci Tamron produktiem! Piemeeram 70-200 2.8
Publicēts: 06.03.08 22:37
 citēt
Tikai no labāka body nebūs jēgā ir jādomā par stikliem.
Ja stiklam arī vari sagrabināt pērc D200 tagad tie ir samērā lēti :)
Publicēts: 06.03.08 22:41
 citēt

Domāju, ka Pentaksis ir pietiekami laba izvēle!
Tavā budžetā varētu iekļauties Tamron 17-50/2,8 vai Tamron 28-70/2,8- gaiši stikli, tauta labi atsaucas. Pats gan neesmu taustījis.
www.laptop.lv...

Vēl ir variants, kā jau rakstīja, no Sigmas gaišajiem- arī 17-50/2,8 vai 24-70/2,8 EX- pēdējā man kādreiz bija- tīri pieņemama.
Un vēl- es gan neesmu Pentaxists, bet tauta runā, ka šiem labi un lēti der daudzi vecie labie stikli.
Publicēts: 06.03.08 22:49
 citēt
Friidi, man gluži nepatīk lielais grauds. lasīju, pati gan taustījusi neesmu, ka canoniem tomēr mazāks grauds, jo no lielajiem ISO, pat ar gaišiem stikliem laikaim nevarēs atteikties.
ar veciem stikliem nestādā AF, kas ir absolūti nepieņemami, man 1) nav tik laba redze, 2) nav tik ātra koordinācija. bet ar veco gaišo 50mm 1,4 esmu ieprovējusi, protams, 2x gaišāk noteikti bija

Nu tad es Tev neesmu palīgs izvēlē. Laikam jau pareizāk būtu sakontaktēt Ralfu, vai Vaardu, vai AirArt no ER Foto- šie Pentaxisti Tev apskaidros par Pentaxu, kaut arī reālu salīdzinājumu pret Canon tāpat nedos.
Un šaubos, vai tās grauda atšķirības tik kardinālas.
Publicēts: 06.03.08 22:50
 citēt
Nu nez vai te buutu jaamaina kamera, ja nu vieniigi D300 Nikonu :?
Publicēts: 06.03.08 23:36
 citēt
piekrāt priekš 5D lai var pie Portreti iet palīgos :)

Paziņa starp citu pārdeva savu k10 un nopirka 40D.. Priecīgs bezēgā un pārdomās kāpēc sen jau to nebija izdarījis.
Publicēts: 07.03.08 00:16
 citēt
vispaar jau 5D un 40D grauds ir gandriiz identiski vienaads. Kaa to izskaidrot???
40D jaunaaks modelis un jaunaakas tehnologijas trokshnju apslaapeeshanaa.
Interesanti, kas buus tam 7D veederaa :)
Publicēts: 07.03.08 00:34
 citēt

FF matrice...:)))
Publicēts: 07.03.08 08:25
 citēt
ieliec kaadas esoshaas bildes lai var edzeet to 'graudu'. papeeti ar kaadiem mm paarsvaraa bildee. pareekjini naudas izteiksmee kas buus izdeviigaak, gaishaaks stikls vai iso 3200 kamera. un cim tev izmaksaas pentax religjiju mainiit.
dambis pareizi raxta, tehnologjijas iet uz priekshu tik aatri ka fizika atpuushas. 5d vairs nav nekaads etalons.
Publicēts: 07.03.08 09:01
 citēt
Vēl vienai lietai tu nepievērs uzmanību- autofokusa jūtībai un precizitātei vājos apgaismojuma apstākļos.
Tas ir vēl viens pluss par labu 5D, kuru lietotu jau tagad reizēm var dabūt par 900.
Publicēts: 07.03.08 09:42
 citēt
Var gan ! :D
Publicēts: 07.03.08 10:19
 citēt
a ja es Tev uz pasākumu senas draudzības vārdā iedošu gaišu stiklu? :D
mosh kraaj leenam tam 5d (brrr.. vai es to tieshaam pateicu - nee - kraaj nikonam, ok?)

:D
Publicēts: 07.03.08 15:28
 citēt
40D
un
Canon EF 135mm F2.8
budžetā iekļaujas un teātrī arī varēs bliezt !!
Publicēts: 07.03.08 16:55
 citēt
... vienīgā problēma gan tad man vajadzēs droši vien bildēt no pirmās rindas un mazliet no lejas, kas nebūs labi, pašlaik esmu tajā vietā, kur gaismiņas ...
mazliet roku un acs veiklība un mazliet laimes spēle, ja uz garioem laikiem maukt, bet tripodu takš jūzē?
Publicēts: 08.03.08 20:04
 citēt
Esmu bildējis teātrī, tur nekas tumšāks par 2.8 F galīgi neder. Un pat ar gaišiem fiksiem ISO zem 640 laikam nedabūju. Nu, tas gan atkarīgs no izrādes gaismu scenogrāfijas.....
Publicēts: 08.03.08 22:53
 citēt
vispaar jau 5D un 40D grauds ir gandriiz identiski vienaads. Kaa to izskaidrot???

Nu tās nu ir auzas.. 5D full frame matrica nekad nedos tādu trokšņu gammu kā 40D.. sorry, secinājums nekorekts. 5D ir cita veida un izmēra pikseļu uzbūve.Pārbaudīts variants, ka 5D bilde jūtami atšķiras no 30/40D bildes, neatkarīgi no trokšņu slāpēšanas.Ātrums 5D varētu būt lielāks.
Publicēts: 08.03.08 23:41
 citēt

Nu tās nu ir auzas.. 5D full frame matrica nekad nedos tādu trokšņu gammu kā 40D.. sorry, secinājums nekorekts. 5D ir cita veida un izmēra pikseļu uzbūve.Pārbaudīts variants, ka 5D bilde jūtami atšķiras no 30/40D bildes, neatkarīgi no trokšņu slāpēšanas.Ātrums 5D varētu būt lielāks.

5d = leenaaks (ja runa iet par kadriem ko var izspiest seerijaa)
Publicēts: 09.03.08 14:55
 citēt

Es noteikti labāk iesaku pirkt labu stiklu!

Ja nebildē pārsvarā sportu, tad pentaxim nav ne vainas un tagad parādījās K20d par labu cenu..
Publicēts: 09.03.08 15:38
 citēt

Ja nebildē pārsvarā sportu, tad pentaxim nav ne vainas un tagad parādījās K20d par labu cenu..

Un ja bildē sportu, tad kāda vaina pentaksim?
Es kā potenciālais 20d pircējs gribu saprast kas tad īsti Pentaksim ir sliktāks kā Canonam.
Publicēts: 09.03.08 19:09
 citēt
vispaar jau 5D un 40D grauds ir gandriiz identiski vienaads.

Kādas muļķības!!!
Publicēts: 09.03.08 19:20
 citēt

Kādas muļķības!!!

ir piemineets vaards gandriiz identisks un ja dzimis latvijaa, tad nu vajadzeetu zinaat ko tas noziime. JA kas vaardniicaa skatiit.
BEt. JA apskata test bildes, tad tik tieshaam trokshnju daudzums ir stipri liidziigs. Bet, protams, nestriideeshos un necentiishos savu taisniibu par katru cenu pieraadiit, jo neredzu tam jeegu.
Apskati test bildes.
NEatceros saita nosaukumu, bet tur maaja ar koku liidzaas fokjeeta. Un at visiem bodijiem. ar visiem iso.
Novelc full size un apskati.
Publicēts: 13.03.08 03:01
 citēt
nav jau visos teijāteros un izrādēs vienādi gaišs. dažos lāga saskatīt nevar, kas uz bīnes notiek.
Publicēts: 13.03.08 10:19
 citēt

Kādas muļķības!!!

ir piemineets vaards gandriiz identisks un ja dzimis latvijaa, tad nu vajadzeetu zinaat ko tas noziime. JA kas vaardniicaa skatiit.
BEt. JA apskata test bildes, tad tik tieshaam trokshnju daudzums ir stipri liidziigs. Bet, protams, nestriideeshos un necentiishos savu taisniibu par katru cenu pieraadiit, jo neredzu tam jeegu.
Apskati test bildes.
NEatceros saita nosaukumu, bet tur maaja ar koku liidzaas fokjeeta. Un at visiem bodijiem. ar visiem iso.
Novelc full size un apskati.

Viens ir teorija, otrs - prakse.....vismaz 30 D zaudē vienos vārtos 5 D un diez vai 40 D ir tik revolucionāri labāks
Publicēts: 13.03.08 11:21
 citēt

Kādas muļķības!!!

absolūta patiesība. gan 5D, gan 40D /un vispār, visām digitalkām/ grauds = 0. cita lieta rezolūcija un trokšņi. :mrgreen:

bet ne "back to the blues", bet atgriežoties pie ?-ma - vislabāk gan - gan, lai nesanāk, kā Mersis ar Trabanta /vācu /DDR/ žoporezeca/ motoru vai otrādi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):