forum.gif
430 EX pret 580 EX II
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / 430 EX pret 580 EX II
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 06.03.08 23:19
 citēt
Man ir iespēja iegadāties par daudz/maz normālu ciparu Canon zibeni 580 EX II, uz doto momentu pats lietoju 430 EX, tad nu lūk jautājums cilvēkiem kas ir samainījuši 430 pret 580 - vai ir vērts un ar ko viņa ir labāka? Diemžēl Canon mājas lapā skopa informācija par 580 EX II, un gribētu dzirdēt kāda reāla cilveka domas nevis uzticēties reklāmrakstam...
Pāldies...
PS. Kamera man ir Canon 400d
Publicēts: 06.03.08 23:36
 citēt
580 ir spēcīgāka un var kontrolēt citas zipspuldzes, vairāk atī ar neko, kas tev varētu interesēt, neatšķiras.

Lietojot ar 400d tumšās telpās varētu kādu kadru izglābt, jo spēcīgāka! nezin jau kur tu bildē, un ko tu bildē, moš tev arī nemaz nav vajadzīga, tikai muļķīgas iegribas dabūt 580 jo viņa krutāka skaitās, kas to lai zin!

Moš labāk pa 60ls nopērc jaunu objektīvu 50mm 1.8 ?
Publicēts: 07.03.08 09:50
 citēt
Sen jau ir tāds stikls - nesūdzos, tik bik klusāks varēja būt - šamējais kad fokusē kādu priekšmetu dīvainas skaņas izdveš :) (grab čīkst un sajūta ka tūlīt izģerbsies) :D

A par to zibeni - tur jau tā jautājuma sāls, gluži jaunu zibeni man nevajag lai būtu jaunāks modelis - ja tai zipenei ir kas daudz labāks tad es viņu paņemšu.

Vispār jau doma ir arī drīzumā kameru nomainīt pret ????
Publicēts: 07.03.08 11:50
 citēt
Ja vari atļauties tad pērc ex580, nenožēlosi!
Publicēts: 07.03.08 11:57
 citēt
Ja līdzekļi atļauj, nevis nomaini zibeni, bet piepērc klāt! Ar diviem sadarbīgiem zibeņiem vari mini mājas studiju taisīt, vai izmantot kādā reportāžā fona piegaismošanai.
Ja tomēr pārdomā ņemt 580EXII pa to normālo ciparu- piesakos rindā- manam 550EX jau vairāki gadiņi un laicīgi jādomā par apgreidu-rezervi.
Publicēts: 07.03.08 12:52
 citēt
Ja līdzekļi atļauj, nevis nomaini zibeni, bet piepērc klāt! Ar diviem sadarbīgiem zibeņiem vari mini mājas studiju taisīt, vai izmantot kādā reportāžā fona piegaismošanai.
Ja tomēr pārdomā ņemt 580EXII pa to normālo ciparu- piesakos rindā- manam 550EX jau vairāki gadiņi un laicīgi jādomā par apgreidu-rezervi.

Labi - ja nepaņemšu došu ziņu...
Publicēts: 07.03.08 15:23
 citēt
:) es piesakos uz 430EX !!! kad būsi iegādājis 580 !
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):