a gadijuma sakuma DT izmaksas nebija stipri mazakas planotas?
planoshana viltiga lieta ja kads atceras, sakas viss no 60limoniem, tad izradijas inflacija noindexeja par 16% izkaavaas un tad secinaja ka vajadzigas vel 2 kaartas ai ai nu un tagad jau wuuu 500limoni bez treshaas kaartas latu
a gadijuma sakuma DT izmaksas nebija stipri mazakas planotas?
planoshana viltiga lieta ja kads atceras, sakas viss no 60limoniem, tad izradijas inflacija noindexeja par 16% izkaavaas un tad secinaja ka vajadzigas vel 2 kaartas ai ai nu un tagad jau wuuu 500limoni bez treshaas kaartas latu
nu vo. tad jau vel nemaz nevar zinat cik tas dubajas tilts galu gala izmaksaas.
nu jaa, no tada viedoklja gan taisniba. tikai tur par chiitoshanu noshauj, pie mums pagaida un tad ljauj atkal vispar es neesmu pesimists bet imho nepareizaja laika nepareizaja vieta tas DT tiek celts i vse a lai zog kas ta man
Ehh, skauģi :P Nu lap, ir baigā naudas izkāšana, bet... Tā kā dzīvoju turpat blakus, tad... gaidu kad būs solītā tilta atklāšana šogad decembrī, varēšu iet pastaigās pa Dienvidu Tiltu. Pa taisno pāri Daugavai, supāāā!!!!!!
katram jau savu dalju vajag. Tad kad huligaani bija noziimeejushi Rīgas burtus ar grafitii (laikam Berģos), tad tāme par pārkrāsošanu bija 8000ls, nu nez kaada kraasa sanaak par 8000ls, es savu maaju 3x vareetu nokraasot, un man nav maza maaja
katram jau savu dalju vajag. Tad kad huligaani bija noziimeejushi Rīgas burtus ar grafitii (laikam Berģos), tad tāme par pārkrāsošanu bija 8000ls, nu nez kaada kraasa sanaak par 8000ls, es savu maaju 3x vareetu nokraasot, un man nav maza maaja
, bet neaizmirsti, ka krāsotāji arī prasa fotogrāfa algu...esot vienāda izglītība.
, bet neaizmirsti, ka krāsotāji arī prasa fotogrāfa algu...esot vienāda izglītība.
Nu bet krāsotājiem savas mājas tak ar ir jānokrāso un pasūtītāji ar tik tādā veidā var atļauties savas mājas nokrāsot.
Ja esat tik gudri, tad varējāt pieteikties, gan uz tilta konkursu, gan uz burtu pārkrāsošanas iepirkumu. Pēc fakta visi gudri runāt un būt maktenie speci visās zinātnes jomās, inženierzinātnēs, finansēs un hvz kur vēl. Šis pats ļoti labi redzams šeit -- gandrīz katrs kam ir fotoaparāts un izlasīti pārs krievu foto (reklāmas) žurnāli, sajūtas Foto Mākslinieks.
Ja esat tik gudri, tad varējāt pieteikties, gan uz tilta konkursu, gan uz burtu pārkrāsošanas iepirkumu. Pēc fakta visi gudri runāt un būt maktenie speci visās zinātnes jomās, inženierzinātnēs, finansēs un hvz kur vēl. Šis pats ļoti labi redzams šeit -- gandrīz katrs kam ir fotoaparāts un izlasīti pārs krievu foto (reklāmas) žurnāli, sajūtas Foto Mākslinieks.
Taču zināms ka visās normālās vietās iestumties ir ĻOOOOTI sarežģīti!!! Tur noteikumus diktē tas kurš pie varas. Un vairumā tādas lietas ir iepriekš sarunātas un projekt pieprasījumos figurē tādas lietas kuras piedāvāt var viens vienīgs uzņēmums. Nauda diktē noteikumus.
Taču zināms ka visās normālās vietās iestumties ir ĻOOOOTI sarežģīti!!! Tur noteikumus diktē tas kurš pie varas. Un vairumā tādas lietas ir iepriekš sarunātas un projekt pieprasījumos figurē tādas lietas kuras piedāvāt var viens vienīgs uzņēmums. Nauda diktē noteikumus.
No savas pieredzes varu teikt, ka tomēr kļūdies.
Neteikšu neko par savu pieredzi bet no dažu ļoti labu paziņju pieredzes zinu ka vairumā tomēr man ir taisnība. Katrā vietā viss ir savādāk bet rezultāts jau ir zināms iepriekš.
ak34, es domāju, ka Tu piekritīsi, ka Latvijas politiskā un ekonomiskā vide ir aizgājusi galīgi nepareizā virzienā... var jau protams atrast dažus labus piemērus, bet kopumā nav jābūt ne tiltu inženierim, ne iepirkumu speciālistam, ne slepenajam aģentam, lai saprastu, kas notiek...
ak34, es domāju, ka Tu piekritīsi, ka Latvijas politiskā un ekonomiskā vide ir aizgājusi galīgi nepareizā virzienā... var jau protams atrast dažus labus piemērus, bet kopumā nav jābūt ne tiltu inženierim, ne iepirkumu speciālistam, ne slepenajam aģentam, lai saprastu, kas notiek...
Vaitu ar to gribi teikt, ka citās valstīs ir savādāk un batju sponsorētie politiķi rūpējas par kaut kādas mistiskas "tautas" labklājību, nevis par savu sponsoru biznesu?
Neteikšu neko par savu pieredzi bet no dažu ļoti labu paziņju pieredzes zinu ka vairumā tomēr man ir taisnība. Katrā vietā viss ir savādāk bet rezultāts jau ir zināms iepriekš.
"Sarunāšanas" piesaukšana ir labākais attaisnojums kā neko nedarīt un attaisnot savu nevarēšanu.
"Sarunāšanas" piesaukšana ir labākais attaisnojums kā neko nedarīt un attaisnot savu nevarēšanu.
Vaitu ar to gribi teikt, ka citās valstīs ir savādāk un batju sponsorētie politiķi rūpējas par kaut kādas mistiskas "tautas" labklājību, nevis par savu sponsoru biznesu?
Mīts. Pirmkārt jau, citās valstīs ir citi cilvēki un tās ir viņu, citas problēmas. Es taču nešaju uz cilvēkiem ar attaisnojumu, ka Amerikā arī tā dara. Otrkārt, tur cilvēki nav tik akli un garā vāji, lai sponsorus nostādītu dieva vietā. Treškārt, šādi mīti tiek kultivēti, lai radītu apziņu, ka tā ir lieta, pret kuru nevajag pretoties, jo tas ir "liels un nepārvarams" spēks... Laba taktika, starp citu.
Tas, ko gribu teikt, ka pašpietiekamā sabiedrībā uztraucas par to, ko domā paši, nevis kaut kādi "citi".
Vispār, starp citu, mums pat ir sava valsts! Vai tā ir domāta, lai to izzagtu un piesmietu? Lai visus likumus pārtaisītu pēc citu prāta?
Nav jau viss tik slikti, ir arī daudzi labi piemēri, bet negatīvos ir jānīdē ārā!
Kam ir, tam tiks dots, kam naf, no tā tiks ņemts...kaut kādā svētā grāmatā lasīti vardi.
Tu runā par to grāmatu, kuru daži gudri vīri sarakstīja, lai ieviestu sev tīkamu kārtību? Jā, jā, ir tādi ļoti labi cilvēciņi, klausa kungu teikto, rūpīgi strādā un neaizmirst arī baznīcai visu atdot, jo kāds augsts kungs teicis, ka tā tam būt un āmen, un ja kaut kas nepatīk, tad viena kunga vārdā zobens un sods, citiem par brīdinājumu...
Kā šis teikums attiecas uz Hiltonu, kuram ideja par viesnīcu biznesu radās, guļot naktī uz soliņa?
Šodien pareizi ir teikt - "darbojies ar to, kas tev ir pieejams šobrīd"
Jā, jā, un dvīņu torņos bija bumbas un vispār, pār visu pasauli valda "lizards" - cilvēki, kas izskatās pēc dzīvniekiem un kuri pakļauj sev ebrejus, kas dara melno valdīšanas darbu
Es gribētu teikt, ka Latvija varētu būt labāka par citām valstīm - kultūras jomā tā ir, arī uz ielām nav masveidā manāmi pārmērīgi aptaukojušies cilvēki, kas nezin, cik štati ir Eiropā, un vairums arī mazgājas pietiekami bieži. Tikai ir jomas, kur modē ir būt apvemtam, laizīt dupsi utml...
Jā, jā, un dvīņu torņos bija bumbas un vispār, pār visu pasauli valda "lizards"
Protams, ka var pārspīlēt, bet visa pamatā ir tieksme pēc atzinības, seksa un varas. Kam, savukārt, pakārtota tieksme pēc naudas, kurai, savukārt, pamatā ir bizness vai noziedzīgas darbības.
Nešaubos, ka noliegsi, gan šo, gan citus freidismus. Līdz ar to nav vērts turpināt, mūsu pasaules ir pārāk tālas.