forum.gif
nu tas ta- tiem kainterese lasa
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / nu tas ta- tiem kainterese lasa
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 08.03.08 22:36
 citēt
:)
Publicēts: 08.03.08 22:56
 citēt
Cepums, rīkotājiem!
Pēc maniem diviem jautaajumiem vairaak atbildet negribeeja mainiija tematu srazu! :D :D
Publicēts: 08.03.08 23:26
 citēt
Nu sikie nju GLUPSJI esat vai!! Cik nav macits IZPETIET PIRMS SUTAT uz visadiem SUDA PASAKUMIEM savas bildes!!
Publicēts: 08.03.08 23:53
 citēt
Nu sikie nju GLUPSJI esat vai!! Cik nav macits IZPETIET PIRMS SUTAT uz visadiem SUDA PASAKUMIEM savas bildes!!

Ne luni tas ir Lavijas meroga fotokonkurs un skaitas diezgan kruts.
Pagaišo gad teema bija Sports šogad Portrets. Un taa ēka ir Strūgu ielā 8 , aimirsu kā to vietu sauc!
Publicēts: 09.03.08 00:30
 citēt
Nu bet MILJIE CILVEKI nju jums zinams kas ir par iestadi STRUGU IELA? Es jums pateiksju "Berndarznieku @ grutdienju iepriecinasjanas centrs" :):) Gan jau Konkurss bija sjitais vaine?!
www.vjic.gov.lv...

Un ko jus gribejat lai kautkads VJIC jums verte bildes un izsaka atzinibu?:) Nu nebus ta NEKAD:):)

Piedalieties tados pasakumos SJOVA PEC un ja gribat Taisat balaganu un SUTAT JEBKO jo tur nav merkjis VERTET bet LAI TAUTA ROSAS:) Pielauju ka GODALGOTAS bija bildes kuras UZ DULO izvilka no maisa ka LOTERIJA ta butu bijis vis godigak:):) Vimpeliti IEDEVA? Nozimiti pieskira , bukletinju uzdavinaja ESIET LAIMIGI:) Jus tak Ventspilnieku / Kuldidzniek ir sava mafija . Rikojiet pasji savus Konkursus ar balvam bez balvam UZ ALINJIEM un Smukakas meitenes bucju:) Tusejiet un UZSPLAUJIET sadiem mulkjigiem "Konkursiem" kurus riko NEKOMPETENTI jebkura joma cilveki iznemot ATSKAISJU RAKSTISJANU:) Sjo konkursu merkjis NAV ATRAST UZVARETAJU bet Rosinat jus KAUTKO VISPAR DARIT nevis pa ielam staigat un 2L alinjus sukt:):)
Publicēts: 09.03.08 13:25
 citēt
Es godīg sakot nesaprotu ar kuru galu jūs domājāt kad sūtat bildes vērtēt "SPECĀLISTAM" pirmo Baltijas trases automodelisma sacensību dalībnieks Jānis Rage-Raģis tagad ir VJIC vecākais referents , skaņu studija vada skolotājs Jānis Rage-Raģis , :):) PIRMKĀRT iemācieties ka JEBKURĀ KONKURSĀ ir jānoskaidro KAS IR ŽURIJA. IZEJOT no tā arī jasūta Bildes! Piemēram MAN paskatieties kādas bildes man GALERIJĀS utt LĪDZĪGAS SŪTAT tās NOTEIKTI tieks novērtētas AUXSTĀK nekā savādākas. Bus jums Alnis Stakle piemēram PASKATIETIES un ZINAT ka jūsi izredzes ir tad ja sabildēsiet DŖŪMUS SKATUS depresīvas vides un mizkastes CILVĒKUS DEPRESĪVĀS VIDĒS , Būs jums Žūrijas šefs SYNDEW / BAMBUCJA paši zinat uz ko jāsspiež lai IZSISTOS FAVORĪTOS un DROŠI kā pārējiem nav nekādu CERĪBU:):) Es kādreiz izklaidējos PIRMS KONKURSIEM rakstīdams KĀDAS BILDES vinēs konkursā PĒC STILA un gandrīz vienmēr PRECĪZI , es vienkrši SKATIJOS ŽURIJAS SASTĀVU un automātā nēmu VIŅU STILU par prioritāti:) Mums ŽŪRIJAS utori NEKAD NEKUR NAV MACIJUŠIES vairumā variantu tāpēc BEZCERĪGI domāt ka viņi ZIN / PROT/ VĒRTĒ arī kautko citu izņemot SAVU STILU vīni vienkrāši NEZI jo nav mācijušies ka PASTĀV arī kautkas cits izņemot VIŅU STILU kurš arī ir VIENĪGAIS PAREIZAIS:):)
Publicēts: 09.03.08 13:49
 citēt
skarbi bet lunim laikam taisniba
Publicēts: 09.03.08 16:38
 citēt
Pirms piedaliities konkursaa, der ruupiigi izpeetiit kas ir organizatori, kas tiesneshi/veerteetaaji..
Piis! :arrow:
Publicēts: 09.03.08 16:48
 citēt
Es biju izdrukājis bildes, bet aizmirsu aizsūtīt. Laikam ka tā arī ir labāk.
Publicēts: 09.03.08 23:21
 citēt
es ar zinu Strūgu ielu 8! :)
ir šādas tādas lietiņas,ko vjic kauč bik labi noorganizē, bet nu šitais laikam pa federi nogājis....
Publicēts: 10.03.08 12:04
 citēt
man atkal gribetos zinaat kurs seit ir no Kuldiigas!!!
Publicēts: 10.03.08 13:28
 citēt
PEsix kuldiga - ventspils
Publicēts: 10.03.08 17:25
 citēt
PEsix kuldiga - ventspils

izklausaas peec autobusa maršruta :D bet taa arii +- ir.
Publicēts: 11.03.08 08:49
 citēt
Es godīg sakot nesaprotu ar kuru galu jūs domājāt kad sūtat bildes vērtēt "SPECĀLISTAM" pirmo Baltijas trases automodelisma sacensību dalībnieks Jānis Rage-Raģis tagad ir VJIC vecākais referents , skaņu studija vada skolotājs Jānis Rage-Raģis , :):) PIRMKĀRT iemācieties ka JEBKURĀ KONKURSĀ ir jānoskaidro KAS IR ŽURIJA. IZEJOT no tā arī jasūta Bildes! Piemēram MAN paskatieties kādas bildes man GALERIJĀS utt LĪDZĪGAS SŪTAT tās NOTEIKTI tieks novērtētas AUXSTĀK nekā savādākas. Bus jums Alnis Stakle piemēram PASKATIETIES un ZINAT ka jūsi izredzes ir tad ja sabildēsiet DŖŪMUS SKATUS depresīvas vides un mizkastes CILVĒKUS DEPRESĪVĀS VIDĒS , Būs jums Žūrijas šefs SYNDEW / BAMBUCJA paši zinat uz ko jāsspiež lai IZSISTOS FAVORĪTOS un DROŠI kā pārējiem nav nekādu CERĪBU:):) Es kādreiz izklaidējos PIRMS KONKURSIEM rakstīdams KĀDAS BILDES vinēs konkursā PĒC STILA un gandrīz vienmēr PRECĪZI , es vienkrši SKATIJOS ŽURIJAS SASTĀVU un automātā nēmu VIŅU STILU par prioritāti:) Mums ŽŪRIJAS utori NEKAD NEKUR NAV MACIJUŠIES vairumā variantu tāpēc BEZCERĪGI domāt ka viņi ZIN / PROT/ VĒRTĒ arī kautko citu izņemot SAVU STILU vīni vienkrāši NEZI jo nav mācijušies ka PASTĀV arī kautkas cits izņemot VIŅU STILU kurš arī ir VIENĪGAIS PAREIZAIS:):)

Diezgan patiesi vārdi.....
Publicēts: 11.03.08 10:31
 citēt
Vnk Lunis piemineeja to mafiju, tadel velejos zinaat!
Vel kads mosk?
Publicēts: 11.03.08 22:24
 citēt
Es domāju ka mēs tik te trīs no-Ventspilnieki blogā, a izrādās esam krietni vien vairāk :D
Publicēts: 11.03.08 22:58
 citēt
Es domāju ka mēs tik te trīs no-Ventspilnieki blogā, a izrādās esam krietni vien vairāk :D

Diezgan te ir ventspilnieki :D

Kadu laiku jau ir doma tusu uzrikot šai pusee!
Publicēts: 12.03.08 00:52
 citēt
pelle : Tici man JUS esat loti daudz un patikami ka DAZJI LOTI SPICI!
Publicēts: 12.03.08 01:04
 citēt
uii, es briinos kaa gan Ventinjos tikai Poga tusee!
Publicēts: 12.03.08 01:13
 citēt
Nuuu ne tikai ne tikai , Ventinjos ir sava NOPIETNA foto mafija kas gan DZIVE ir samera asi konkurenti BIZNESA laucinja bet ISSTADES pat kopejas riko LABA LIMENJA un seviski pec visadiem IEPIRKUMIEM un TENDERIEM ka paskaties darbus tad VISU CIENJU:)
Publicēts: 12.03.08 01:59
 citēt
Turienes galveno "biidiitaaju" paziistu personiigi.. atliek priecaaties ka Ventinji.. :D
Publicēts: 12.03.08 02:04
 citēt
Kurs tad tur ir GALVENAIS biditajs? Es visjus zinu bet GALVENO neesu manijis.
Publicēts: 12.03.08 17:27
 citēt
:D :D :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):