Principā normālam printerim būtu jābūt iestādijumam uz matēta vai glancēta patīra. Jo matēts iesūc sevī nedaudz vairāk krāsas nekā glancētais un līdz ar to teorētiski vajadzētu nedaudz vairāk krāsas...
Katra zinja tie kas druka ikdiena izmanto specialu pribambassu Kurs galig nav dargs ~15-30Ls atkariba no razotaja
Par tintes paterinju nesatraucoties Bet ta no pieredzes Matetais protams RIJ VAIRAK un vel piemeram CANON nedod isti MELNU bet sarkngrunu tono uz MATETA PAIRA
Lunis esmu dzirdējis, ka ar šito nevarot dabūt normālu kvalitāti ārā. Tev ir cita pieredze?
Protams, ka var norādīt un domāju, ka vienādi ārā nedod noteikti.
Oriģinālām krāsām tās neatbilst tāpēc daudz drukājot labāk iegādāties katru krāsu pa 1L pudelei un nokalibrēt printeri uz jaunām krāsām. Fotogrāfijas es neprintēju bet vāciņus diskiem un uz pašiem diskiem gan un par kvalitāti nežēlojos.
Oriģinālām krāsām tās neatbilst tāpēc daudz drukājot labāk iegādāties katru krāsu pa 1L pudelei un nokalibrēt printeri uz jaunām krāsām. Fotogrāfijas es neprintēju bet vāciņus diskiem un uz pašiem diskiem gan un par kvalitāti nežēlojos.
Pamēģini kādu foķeni izdrukāt un pastāsti par kvalitāti
Piemeram Andrez savejos Kāzu palagus un DVD ar sjitadu printe un par Kvalitati nu nekadi nevar sudzeties skatoties ko vins tur druka tos A3 izdrukas un neskaitamus DVD un kontroles Ja un tasniba isteniba jau ari EPSON mazie kartridzji STAIGA NIANSES un tapec OPTIMALAK tiesjam ir LIELA PUDELE un piedzen neka MAI KARTRIDZJI un GAIDI kad beigsies pusrata vai nakamais kartridzjs atskirsies
Man grūti spriest par fotogrāfiju kvalitāti jo arī ar oriģināliem daudz neprintēju fotogrāfijas. Fotolabā ķīmiskās tomēr labāk patīk. A tie neoriģinālie praktiski tās pašas tintes tikai salietas katridžos. Mans paziņja kurš atveda man šo komplektu no Maskavas arī daudz drukā un jau otro litra komplektu sācis. Printeri ar resetojis ļoti daudz reizes. Pagaidām nekas nav noticis. Viņš šos lieto uz Epson R200 bet man strādā uz R300. Sanāca 40$ ar 6x100ml testeriem . Programma ar kuru resetot printeri arī pieejama webā.
Ja es pareizi atceros tad tās Ukraiņu tintes 1L cena bij ap 70$ bet ja ņem vērā ka oriģīnālā kartridžā bija 17ml pa 9Ls bāzes cenā, tad te sanāk 50-60 santīmi atiecīgi.
Ja vel vertigi ka tai WEBa ir visadas pamacibas utt un sjie pat piedava izgatavo Krasu profilus konkretam tintem konkretam pairam konkretam printerim resetters.com...