forum.gif
Izdruku krāsu patēriņš - Matēts vai glancēts
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Izdruku krāsu patēriņš - Matēts vai glancēts
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 09.03.08 12:26
 citēt
Kurā gadījumā krās tiek patērētas vairāk uz matēta papīra vai glancēta?
Publicēts: 09.03.08 16:02
 citēt
Kurā gadījumā krās tiek patērētas vairāk uz matēta papīra vai glancēta?

šis ir konkursa jautājums uz atjautību?
Publicēts: 09.03.08 16:08
 citēt
Nē es vienkārši nezinu un gribēju lai kāds "gudrinieks" palīdz

Nemelošu citur meklējis neesmu
Publicēts: 09.03.08 16:55
 citēt
Ja rēķina pēc laukuma, tad glancētam vajadzētu būt mazāk.. Bet man liekas, ka printers atdod vienādi abiem.
Publicēts: 09.03.08 17:46
 citēt
Principā normālam printerim būtu jābūt iestādijumam uz matēta vai glancēta patīra. Jo matēts iesūc sevī nedaudz vairāk krāsas nekā glancētais un līdz ar to teorētiski vajadzētu nedaudz vairāk krāsas...
Publicēts: 09.03.08 18:02
 citēt
+Rupucs
Publicēts: 09.03.08 18:48
 citēt
Katra zinja tie kas druka ikdiena izmanto specialu pribambassu

Kurs galig nav dargs ~15-30Ls atkariba no razotaja

Par tintes paterinju nesatraucoties:) Bet ta no pieredzes Matetais protams RIJ VAIRAK un vel piemeram CANON nedod isti MELNU bet sarkngrunu tono uz MATETA PAIRA :):)
Publicēts: 09.03.08 19:04
 citēt
Lunis esmu dzirdējis, ka ar šito nevarot dabūt normālu kvalitāti ārā. Tev ir cita pieredze?

Protams, ka var norādīt un domāju, ka vienādi ārā nedod noteikti.
Publicēts: 09.03.08 19:14
 citēt
Lunis esmu dzirdējis, ka ar šito nevarot dabūt normālu kvalitāti ārā. Tev ir cita pieredze?

Protams, ka var norādīt un domāju, ka vienādi ārā nedod noteikti.

Oriģinālām krāsām tās neatbilst tāpēc daudz drukājot labāk iegādāties katru krāsu pa 1L pudelei un nokalibrēt printeri uz jaunām krāsām. Fotogrāfijas es neprintēju bet vāciņus diskiem un uz pašiem diskiem gan un par kvalitāti nežēlojos.
Publicēts: 09.03.08 19:16
 citēt

Oriģinālām krāsām tās neatbilst tāpēc daudz drukājot labāk iegādāties katru krāsu pa 1L pudelei un nokalibrēt printeri uz jaunām krāsām. Fotogrāfijas es neprintēju bet vāciņus diskiem un uz pašiem diskiem gan un par kvalitāti nežēlojos.

Pamēģini kādu foķeni izdrukāt un pastāsti par kvalitāti :)
Publicēts: 09.03.08 19:20
 citēt
Piemeram Andrez savejos Kāzu palagus un DVD ar sjitadu printe un par Kvalitati nu nekadi nevar sudzeties skatoties ko vins tur druka tos A3 izdrukas un neskaitamus DVD un kontroles:) Ja un tasniba isteniba jau ari EPSON mazie kartridzji STAIGA NIANSES un tapec OPTIMALAK tiesjam ir LIELA PUDELE un piedzen neka MAI KARTRIDZJI un GAIDI kad beigsies pusrata vai nakamais kartridzjs atskirsies:)
Publicēts: 09.03.08 19:24
 citēt
būs jāpapēta šitie brīnumi un jāapjautājas pašam Andrez.

Vēl jau ir arī neorģinālie kārtidži 2x lētāki. Kas par tiem sakāms?

Diskusija ar vien vēl atvērta un priecāšos par dažādiem viedokļiem un pieredzi
Publicēts: 09.03.08 19:34
 citēt
Man grūti spriest par fotogrāfiju kvalitāti jo arī ar oriģināliem daudz neprintēju fotogrāfijas. Fotolabā ķīmiskās tomēr labāk patīk. A tie neoriģinālie praktiski tās pašas tintes tikai salietas katridžos. Mans paziņja kurš atveda man šo komplektu no Maskavas arī daudz drukā un jau otro litra komplektu sācis. Printeri ar resetojis ļoti daudz reizes. Pagaidām nekas nav noticis. Viņš šos lieto uz Epson R200 bet man strādā uz R300. Sanāca 40$ ar 6x100ml testeriem :D . Programma ar kuru resetot printeri arī pieejama webā.
Publicēts: 09.03.08 19:38
 citēt
Varbūt padalies kur tieši iegādājies un kāda ražotāja, jo piedāvājums viņiem ir un pieļauju domu, ka ne visi ir vienādi labi/slikti
Publicēts: 09.03.08 19:41
 citēt
Varbūt padalies kur tieši iegādājies un kāda ražotāja, jo piedāvājums viņiem ir un pieļauju domu, ka ne visi ir vienādi labi/slikti

Es jau rakstīju ka paziņa atveda no Maskavas. Uz kastes rakstīts "Sistema neprerivnoi podachi chernil" Worldwide Manufacturing E.D. Ražotas Ukrainā.
Publicēts: 09.03.08 19:44
 citēt
Vai ir kāds vēl, kas izmanto ko līdzīgu?
Publicēts: 09.03.08 20:35
 citēt
Te strap citu Links uz tiem ukrainjime! Baigie razotaji Tinte , pasji verkji.
resetters.com...
Publicēts: 09.03.08 20:43
 citēt
Tu esi ZELTS :)

Paldies par linku
Publicēts: 09.03.08 20:49
 citēt
Ebaja ir kauckas lidzigs bet nu iskatas prastak cgi.ebay.de...
Publicēts: 09.03.08 20:55
 citēt
Rekur 1L pudeles, bet cena arī nav maza un ja nu tas ir reāls sūds :)

Japapēta būs kārtīgi, bet es biju domājis, ka būs ļaunāk tagad izklausās, ka nemaz tik traki nav kā biju domājis.

[url=cgi.ebay.de...
Publicēts: 09.03.08 21:03
 citēt
Publicēts: 09.03.08 21:09
 citēt
Ja es pareizi atceros tad tās Ukraiņu tintes 1L cena bij ap 70$ bet ja ņem vērā ka oriģīnālā kartridžā bija 17ml pa 9Ls bāzes cenā, tad te sanāk 50-60 santīmi atiecīgi.
Publicēts: 09.03.08 21:21
 citēt
Ja vel vertigi ka tai WEBa ir visadas pamacibas utt un sjie pat piedava izgatavo Krasu profilus konkretam tintem konkretam pairam konkretam printerim:)
resetters.com...
Publicēts: 09.03.08 22:00
 citēt
A tie neoriģinālie praktiski tās pašas tintes tikai salietas katridžos.

Nav jau īsti garantija, ka viņa krāsa būs tādi pati kā Epson ražotajiem un printeris jauks krāsas pa vecam
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):