Hmm, mosh buus jaadara kaut kas lietas labaa un jaauztaisa sev arii kaada web-galerija Man ir tikai vecumveca, sen neatjaunota maajaslapa, kur ir veci dzejolji :P grace.times.lv
besī ārā tie fleši - viss ņirb un tirinās. Ja būtu normāli FPS, tad jā, bet ja tur ir kkādi 12, tad izskatās drausmīgi. Un kaa nav kauna man samazinaat logu bez manas piekrishanas?? Vot tas besī pa nopietnam!
nu jā, vispār sākuma lapa diezgan līdzīga iznākusi, bet nav, nav nošpikots... Veidoju tā kā man gribējās, un tā arī sanāca... Nez varbūt biju kādreiz tavu lapu skatījis un kaut kā pašam nezinot iznāca līdzīga! :face-surprise:
nu tu jau vari neticēt, bet to lapu pat netaisīju es, bet viens draugs, kuram es izstāstīju, ka gribu melnu fonu, augšpusē visas tās sadaļas , un viņš nu toč pa tavu lapu vazājies nebija... P.S. Logo man jau stāv nez cik ilgi kompī, un es viņu liku tikai tādēļ, ka labāku nemācēju uztaisīt,nesanāca! :face-angel:
es savu [url=www.dreimanis.com]www.dreimanis.com[/url] templeitu ņemu no flash village , bet nu ir jau konkrēti apnicis un gribas pārtaisīt, bet slīīnkums btw, tapis pa 2 vakariem bez absolūti kādām priekzināšanām : ))