forum.gif
Ring Light
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Ring Light
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.03.08 02:25
 citēt
Pablenzu antreart.net lapā un ieraudzīju šo lampu fotoblog.andreart.lv... , kur tādu var dabūt? Bija jau vienu brīdi doma taisīt ko šādu

Nu bet Zavadskim tā jau ir kautkas labāks!
Publicēts: 10.03.08 02:55
 citēt
Tadu var dabūt GANDRĪZ jebkurā lielā apgaismes tehnikas veikalā , piemēram Cenu klubā jau pardevēji ņirdz ka viņiem štās prasa saka ATKAL JAU KURAIS FOTOGRĀFS:) Precīz nepateikšu piemirsu pēkšņi bet maksā starp 20-30Ls pilnā komplektācijā .
Publicēts: 10.03.08 08:41
 citēt
nafig tādu dranķi vispār ?
Publicēts: 10.03.08 08:45
 citēt
forsh vienmerigi izgaaismots miiksts portreta gaismojums! ;) tas pats princips kaa Macro Ring light! :D
Publicēts: 10.03.08 08:50
 citēt
Hu***! Tāds verķis dos salīdzinoši mīkstu gaismu, zudīs ādas faktūra. Tiesa gan, var vienā pusē ielikt bišku jaudīgākas lampas, tas varētu būt interesanti...bet atkal objektīvu vajadzēs gaišu un kvalitatīvu...
Publicēts: 10.03.08 09:46
 citēt
Tadu var dabūt GANDRĪZ jebkurā lielā apgaismes tehnikas veikalā , piemēram Cenu klubā jau pardevēji ņirdz ka viņiem štās prasa saka ATKAL JAU KURAIS FOTOGRĀFS:) Precīz nepateikšu piemirsu pēkšņi bet maksā starp 20-30Ls pilnā komplektācijā .

Cena aptuveni kāda?
Publicēts: 10.03.08 10:42
 citēt

Cena aptuveni kāda?

:shock:
Publicēts: 10.03.08 10:44
 citēt

Cena aptuveni kāda?

:shock:

Sorry ;) rīts ir rīts
Publicēts: 10.03.08 10:45
 citēt
Tak es pats taadaa komaa esmu..
Publicēts: 10.03.08 12:29
 citēt
SL : Bet pasjai jasaskruce lampa ar vadiem un palaideju. Tur ir PLIKA gazes lampa tas rinkjis tad klat janoperk palaidejs kas to lampu iekurbule nju un vadinji ko ti visju savienot + vads ar stepseli. Nav diez ko jaudiga bet ipatnejiem portrejiem smuka. Vaciesjiem ir vesela kompasjka kas ar sjitiem aizraujas. Es kautka vairak esmu iecienijis Beauty Dish ko uzmauc blicei efekts lidzigs tik nesalidzinami jaudigaks un var regulet.
Publicēts: 10.03.08 14:18
 citēt
SL : Bet pasjai jasaskruce lampa ar vadiem un palaideju. Tur ir PLIKA gazes lampa tas rinkjis tad klat janoperk palaidejs kas to lampu iekurbule nju un vadinji ko ti visju savienot + vads ar stepseli. Nav diez ko jaudiga bet ipatnejiem portrejiem smuka. Vaciesjiem ir vesela kompasjka kas ar sjitiem aizraujas. Es kautka vairak esmu iecienijis Beauty Dish ko uzmauc blicei efekts lidzigs tik nesalidzinami jaudigaks un var regulet.

Cik reāli tas siets kontrolē to lielo šķīvi? Ar to lupatu (softbox) tā gaisma maigāka ir bet ļoti plats ļeņķis tam dišam. Domāju iegādāties arī to grid.
Publicēts: 10.03.08 20:31
 citēt
Hu***! Tāds verķis dos salīdzinoši mīkstu gaismu, zudīs ādas faktūra. Tiesa gan, var vienā pusē ielikt bišku jaudīgākas lampas, tas varētu būt interesanti...bet atkal objektīvu vajadzēs gaišu un kvalitatīvu...

un shito saka cilveeks kas maaca bildeet ??? nevar redzēt ādas faktūru...

fotoblog.andreart.lv...
fotoblog.andreart.lv... :lol:
Publicēts: 10.03.08 20:32
 citēt

fotoblog.andreart.lv...

Kur tu viņu pirki un pa cik?
Publicēts: 10.03.08 20:40
 citēt

fotoblog.andreart.lv...

manaa seminaaraa staastu un visu raadu.... :P
Publicēts: 10.03.08 20:51
 citēt
nē nu vnk... tādu informāciju kur nopirkt pat par velti nedod... :shock:
Publicēts: 10.03.08 21:16
 citēt

fotoblog.andreart.lv...

Eu nu tas gan nav zolīdi šitā. Tu gribi teikt ka man tagad jāiet pie tevis uz semināru lai uzzinātu kur un pa cik tu nopirki?

P.S. - Cik maksā tavi semināri? Gribu zināt par cik tu esi gatavs cilvēkam to informāciju pārdot! Citi foruma dalībnieki no tevis arī varētu prasīt naudu par atbildēm uz taviem jautājumiem ne?
Publicēts: 10.03.08 21:36
 citēt
psihais : Skatoties kadam verkjim , manejs ir atvests no Belgijas bet tepat MD tirgo prieksj WALIMEX piemeram
Publicēts: 10.03.08 21:39
 citēt
ja cilveekam jau pateica kur nopirkt un pa cik, un vinsh nesapaprata tad es gatavs to pashu pateikt par naudu... tad var buut ieklausiisies :D :lol:
Publicēts: 10.03.08 21:53
 citēt
Skaidrs, nu tad jābliež uz veikalu! (kad kāja vairs nebūs ģipsī!)
Publicēts: 10.03.08 22:40
 citēt
meksikāņu seriāls vienkārši :shock:
Publicēts: 10.03.08 23:47
 citēt

fotoblog.andreart.lv...

Njā, točna...es kaut ko līdzīgu mēģināju ar octabox un melnu vidu, galīgi sanāca gluds un mīksts. Ar lampām tomēr laikam nesanāk mīksts...
Publicēts: 10.03.08 23:55
 citēt
nja...

fotoblog.andreart.lv...

:lol: :lol: :lol:
Publicēts: 11.03.08 00:00
 citēt
nja...

fotoblog.andreart.lv...

???
Publicēts: 11.03.08 01:25
 citēt
nja...

fotoblog.andreart.lv...

mēs ierēksim kad tava sieva būs stāvoklī...
Publicēts: 11.03.08 06:19
 citēt
nja...

fotoblog.andreart.lv...

Par sievieti neviens jau neierēc ;)
Publicēts: 11.03.08 08:40
 citēt
nesapratu gan, par ko tad te rēkšana notiek?
Publicēts: 11.03.08 09:44
 citēt
droshi vien par fiskhu!
Publicēts: 11.03.08 09:48
 citēt
droshi vien par fiskhu!

Pastāsti sīkāk, ineresē...
Publicēts: 11.03.08 10:00
 citēt
Šodien kaut kādas fāzes nemainās? :mrgreen:
Publicēts: 11.03.08 10:17
 citēt
ja cilveekam jau pateica kur nopirkt un pa cik, un vinsh nesapaprata tad es gatavs to pashu pateikt par naudu... tad var buut ieklausiisies :D :lol:

Tev jau nemaz tā negadās... :P
Publicēts: 11.03.08 10:29
 citēt
droshi vien par fiskhu!

Pastāsti sīkāk, ineresē...

tas jau man tikai meeejums... :) pac neko konkreti nezinu! :D
Publicēts: 12.03.08 12:17
 citēt
nja...

fotoblog.andreart.lv...

Māris droši vien šo saistīja ar savu ideju:
www.fotoblog.lv...
un par sievieti stāvoklī visticamāk nemēģināja smieties.
Publicēts: 12.03.08 23:28
 citēt
nja...

fotoblog.andreart.lv...

www.fotoblog.lv...
un par sievieti stāvoklī visticamāk nemēģināja smieties.

nē ne ar šo , bet ar stipri vecāku un grūtnieces bildi - par cik tas bij naudas darbs - pieņemsim neredzētu.

visticamāk tiešām sakritība.
Publicēts: 13.03.08 03:03
 citēt
Cokina creative flash.
Publicēts: 13.03.08 08:47
 citēt

www.fotoblog.lv...

Ak, jēziņ!!! NU UN!!!???

Pieļauju domu, ka lielu daļu savu darbu ideju Andrejs (un daudzi no mums) ir kaut kur pasmēlušies.

Bet tas taču nav tas pats, kas uztaisīt copy- paste!!!
Publicēts: 13.03.08 10:32
 citēt
Cokina creative flash.

kas tas tāds? cokin lapā taadu neatradu!
Publicēts: 13.03.08 11:12
 citēt

"ņem Tavu gultu un staigā!" vai "ņem savu gultu un staigā!"?, pats atbildu - kā kurā valodā. pa latviski jāņem savu gultu.
Publicēts: 13.03.08 11:16
 citēt
lētāk par SHITo būs bildēt uz mazliet garāku laiku un vienu vienīgu Iljiča spuldzīti vicināt ap galvu.
kas tas tāds? cokin lapā taadu neatradu!

Cokina. bilce sastāv no kastītes un 3 maziem izstarotājiem īsos vadiņos, liekami ap kastīti vai ap objektīvu, katrai atsevišķi maināmi filtriņi, katra grozāma.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):