Sveiki, Respektīvi, lieta ir tāda, ka pirms gana man nozaga fotoaparātu, un visu laiku bija finansiālas problēmas jauna iegādei, tagad ir paspīdējusi iespēja tādu beidzot iegādāties, tāpēc man ir ļoti svarīgi neigrābties! Cik es esmu saskāries tad Canon, manā viedoklī viskvalitatīvākie aparāti! Lūgums ir ieteikt no Canon kādu digitālu, bet es domāju nepirkt SLR, jo viņu ir neliela ķibele ar staipīšanu, varbūt ir kāds aparāts ko varētu ieteikt? vai tomēr labāk SLR?
Ja nav skaidrības ar vēlmēm un iespējām, ieskaties labāk ss.lv- tur gana daudz visādu mazlietotu digiziepju. Ir jau, protams, risks uzrauties, bet minimāls- gadu atpakaļ dēlam nopirku Canon A95 (laikam 60 Ls) - drillē pa braucieniem un dzerstiņiem līdz šim, viss OK. Še ku, piemēram ir Canon A80 pa 45 Ls ar visu komplektu- štrunts, ka "tikai" 4 mPix- ģimenes vajadzībai un sākuma fotorotaļām pilnīgi pietiek. ss.ss.lv...
Ja negribi riskēt, skaties jaunu- bet iečeko, lai ir lielā matrice 1/1,6"-1/1,8", nevis 1/2,5', kā vairumam ziepju- kaut nedaudz, bet labāka kvalitāte. Vari skatīties gan uz tiem pašiem A šērijas Canona Poveršotiem, arī Fuji ir sakarīgi. Bet vispār jau praktiski visi normālo fotobrendu ziepji ir tīri vienādi labi lietojami.
Dārgos digikompaktus neiesaku ņemt- maksā gandrīz, kā sākumlīmeņa spogulene, bet izaugsmes iespēju nekādu.