forum.gif
Kas tad tas .....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Kas tad tas .....
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 10.03.08 17:08
 citēt
Lasu vecu rakstu te pēkšņi kāda pazīstama seja :)

zparks.lv...
Publicēts: 10.03.08 17:15
 citēt
:D

ceļotājs :)
Publicēts: 10.03.08 22:26
 citēt
He he , man ar GPS darbins kops 90 gadu beigam . Mes ar Lielbriedi pec vinja braucam bildet , fiksejam labakos punktus un gaismas rekinam:) Sai sakara man jau kadus 5-6 gadus pieder Foto / GPS celojumu WEBs pa Kurzemi saucas [url=www.kurzeme.com]www.kurzeme.com[/url] isteniba man kadreiz piedereja daudzi LV regionalie domeini dazjadiem projektiem:) Bet nu GPS tiesji sastits ar Foto jo savadak GAISMAS gruti aprekinat konkretas AGRAK nezinamas vietas:) Nju ja ta nem domaju ka mums tiesji bildesjanas nolukiem ir praktiski visas sakot no 20gs 20 gadiem izdotas Latvijas kartes gan Armijas gan visdas citadas. GPS visu veidu par Latviju iznemot tas kas AUTO un ir neprecizi sudi:) Agrak nopietns biznes bija ari GPS marsrutu planosjana Rietumeiropas Moto / Velo braucejiem tacju sjo dalju pedejo reiz pametot Latviju kopa ar datu bazem pardevu Italjiem:) Taka ta jaa ESMU celotajs samera regulars pamata ar Ritenjiem un sabiedrisko tr.portu , katra zinja Latvija varu saplanot Jebkuru marsrutu ar naktsmitnem , bildesjanas vietam utt:)
Iatenībā tas viss pasākums jālasa no sākuma nevis tikai VIDUS:):)
zparks.lv...
zparks.lv...
zparks.lv...

No foto viedokļa intresantākā varētu būt tieši trešā pēdējā daļa:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):