forum.gif
C E N Z Ü R A ? ! .
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / C E N Z Ü R A ? ! .
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.03.08 09:33
 citēt
Un kuram tad uzkápu uz varzacím, ka mans blogs 15min laiká péc publikácijas ir izdzésts?

Saprotami - administrácijas pirksts! Bet tad nu varbútás pashi arí esat nu tik laipni un vismaz pieklájígi priváti kautrígi atstájiet véstulíti man! Sak tá un shitá - to més nevaram publicét!...

Nu lielumliels un milzígs "paldies"

Nezináju, ka padomjlaiku cenzúra ir atpakalj!
Publicēts: 11.03.08 09:36
 citēt
Par ko blogā bija rakstīts? Tēma?
Publicēts: 11.03.08 09:37
 citēt
kas to vairs atceraas. Lai autors pats atziistaas, kuru no šiem noteikumiem ir paarkaapis:

1. Jūs piekrītat Lietošanas noteikumiem.
2. Rakstam un bildēm jābūt paša radītam/uzņemtām.
3. Raksts un bildes nedrīkst saturēt informāciju, aizliegtu Lietošanas noteikumos un saistošajos LR normatīvajos aktos.
4. Lūdzam maksimāli izvairīties lietot lamu vārdus, rupjības vai kā citādi aizskaroši izteikties.
5. Raksts nedrīkst būt rakstīts komerciālos nolūkos, kā arī saturēt precīzu kontaktinformāciju, piemēram: e-pasts, tālrunis, pasta adrese, pasta kastīte u.c., ja vien šī kontaktinformācija nav simboliska bez patiesa adresāta vai arī sniegta nekomerciālā nolūkā.
6. Cenšamies, lai raksts padodas interesants citiem, radītu vairāk vai mazāk pozitīvas emocijas un sniegtu kādu vērtīgu atziņu, galu galā!

Raksti, kas saturēs sūdzības / ieteikumus par fotoblog.lv/ jautājumus administrācijai, kā arī raksti, kas vairāk atbilst foruma diskusijas aicinājumam, tiks dzēsti.
Publicēts: 11.03.08 09:42
 citēt
Vo vo, es ar tieši domāju, ka noteikumi nav īsti izlasīti :)
kārtējā sūdzība noteikti...
Publicēts: 11.03.08 09:44
 citēt
atljávos uzprasíties, lai káds ieliek fotoskolá ká var sitádu [url=www.photosight.ru...]www.photosight.ru...[/url] bildi dabút gatavu? Un túlítpat sanjému divus neizprotamus uzbraucienus, ka man jau nu redz tieshám fotoskola vajadzíga!... Iekomentéju, lai paskaidro kas un ká un péc 30min, kad ielúkojos vélreiz blogá - raksts ku-kú! oops Mans raksts nesaturéja ne súdzíbu, ne ieteikumu par Fotoblog.lv, ne jautájumu administrácija un neuzskatu, ka tas atbilstu diskusijas tematam! Tas bij vienkárss aicinájums kádam uzraxtít lekciju fotoskolá! Nu tíri vai jáatvainojás, ka sheit atrodos shock
Publicēts: 11.03.08 11:15
 citēt
Nu par šādu tēmu jau nav blogs jātaisa!
Eliks pareizi pateica.
Publicēts: 11.03.08 11:52
 citēt
izraksts no FAQ

-fotOblogs
FotOblog (rakstu) mērķis, jēga un uzdevums ir pavisam vienkāršs: pavēstīt citiem cilvēka (pār)domas par kādu notikumu, problēmu vai vienkārši gadījumu no dzīves, papildinot stāstīto ar attēliem. Vai arī gluži otrādi - kad attēls stāsta, bet vārdi atbalsta un papildina. Izvēle ir katra paša ziņā! Vienīgi, lūdzu, atcerieties: rakstam un bildei ir jābūt paša radītiem! Ļausim izpausties tiem talantiem, kas noteikti ir apslēpti katrā no mums...; iebildīsi: „kāpēc apslēpti?!” Jo sevišķi, ja nav! Šeit nu būtu īstā vieta iemēģināt savu roku rakstīšanā, savas acis fotografēšanā un savu izpratni, kā to visu apvienot.

tavs raksts atbilst "aicinaajumam uz diskusiju" vai pareizaak sakot - apspriedei forumā.
Publicēts: 11.03.08 11:55
 citēt
peec iespeejas censhamies atbildeet, varbuut ne vienmeer zibeniigi
Publicēts: 11.03.08 11:58
 citēt
atljávos uzprasíties, lai káds ieliek fotoskolá ká var sitádu [url=www.photosight.ru...]www.photosight.ru...[/url] bildi dabút gatavu? Un túlítpat sanjému divus neizprotamus uzbraucienus, ka man jau nu redz tieshám fotoskola vajadzíga!... Iekomentéju, lai paskaidro kas un ká un péc 30min, kad ielúkojos vélreiz blogá - raksts ku-kú! :oops: Mans raksts nesaturéja ne súdzíbu, ne ieteikumu par Fotoblog.lv, ne jautájumu administrácija un neuzskatu, ka tas atbilstu diskusijas tematam! Tas bij vienkárss aicinájums kádam uzraxtít lekciju fotoskolá! Nu tíri vai jáatvainojás, ka sheit atrodos :shock:

Šitādas lietas jau forumā jāraksta!
Publicēts: 11.03.08 12:00
 citēt
hm, a kur sūdzēties administācijai, ja atministrācija neatbild uz zemāk norādītajiem epastiem un uz privātajām vēstulēm.

Neviens man neko nav rakstījis un arī mailā nekas jauns nav ienācis! Ir gan lietas kuras pētam, jo nevar zibenīgi salabot, bet vēstules autors par to tiek informēts.
Publicēts: 11.03.08 14:32
 citēt
Nu ko, kopsavilkums skaidrs :arrow: Eliks = cilvéks Dievs :!:
:wink:
Publicēts: 11.03.08 14:39
 citēt
Eliks = Admins
Elikam pieder shis saits, un ja Tu tur raksti drazu, Elikam ir tiesibas ierobezhot sho rakstishanu.
kur problema?
Publicēts: 11.03.08 16:45
 citēt
A kápéc uzreiz drazu? Vienam draza, otram svarígs jautájums! Kápéc Admin subjektívais viedoklis dominé? Tápéc, ka tas ir vinja prive saits? Khmmm... interesanta logika!...
Bríziem rodas sajúta, ke esi iekljuvis vilku bedré nevis radoshu personíbu sabiedríbá! Daziem autoriem, izsakot komentárus, pieklájíba pieklibo - viss notiek uzbraucienu límení! Diemzél
Publicēts: 11.03.08 16:51
 citēt
Ja es, kā fotoblog lietotājs, vēlos lasīt fotobloga rakstus, tad es arī gribu lasīt pārdomas utt. Ja es lasu fōrumu, tad es arī gribu lasīt attiecīgos dialogus, kuri tiek tur veidoti.

Kāda vēl vilku bedre? Vienkārši vajag arī nedaudz sakārtotam būt. Tas būtu tā pat kā es pie fotoreportāžām liktu pa bildei atsevišķi, tikai tāpēc ka es tā izdomāju un man vienalga, ko domās cilvēks dievs Eliks. (nav nekas slikts domāts Elikam, vienkārši iepatikās salīdzinājums)

Izveido diskusiju foruma, tad arī labprāt atbildēs. Izveido savas pārdomas fotobloga rakstā un tad arī palasīsim. Netaisi bardaku vienkārši.
Publicēts: 11.03.08 17:25
 citēt
A kápéc uzreiz drazu? Vienam draza, otram svarígs jautájums! Kápéc Admin subjektívais viedoklis dominé? Tápéc, ka tas ir vinja prive saits? Khmmm... interesanta logika!...
Bríziem rodas sajúta, ke esi iekljuvis vilku bedré nevis radoshu personíbu sabiedríbá! Daziem autoriem, izsakot komentárus, pieklájíba pieklibo - viss notiek uzbraucienu límení! Diemzél

Man šķiet, ka Tu tomēr neesi lietas kursā ne, kas šeit notiek, ne kādēļ. Izlasi noteikumus, padzīvo un tad sāc bārstīt gudrības. Lai nu ko, bet minēt, ka šeit valda cenzūra....

Bet, ja tas tevi neapmierina, tad Tevi te neviens netur...
Publicēts: 11.03.08 17:34
 citēt
Nu ko, kopsavilkums skaidrs Eliks = cilvéks Dievs

ja tev no tā palika labāk, tad lai nu būtu.
Publicēts: 11.03.08 17:45
 citēt
jaa praivi - te visus bano :)
Publicēts: 11.03.08 17:49
 citēt
Banošanas un cenzūras ziņā fotoblogs ir viens no demokrātiskākiem web resursiem :) .
Publicēts: 11.03.08 18:20
 citēt
jaa praivi - te visus bano :)

yeah, es to nojautu. :)

Piekritīšu tev... vienīgais nezinu, kāpēc zoulonu nelaiž pie vārda... nau jau viņš tik briesmīgs, k/v pats ar viņu esmu strīdējies ne vienu-vien reizi. :)
Publicēts: 11.03.08 20:47
 citēt

Vispār jau jāsāk ar to, ka tu nemāki rakstīt latviski. Ko tev latviešu valoda tādu nodarījusi, ka kropļo garos burtus?

Latviski ir ī, nevis í, un ā, nevis á, utml.
Publicēts: 11.03.08 20:50
 citēt
viņš cenšās tik domām līdzi :) domā ātrāk nekā raksta un tad nemaz neskatās kā iszkatās :)
Publicēts: 11.03.08 23:03
 citēt
Ja es par to visu pasmiešos un teikšu LOL ar lielo L burtu, mani izbanoss?
Lai Jums visiem jauka diena un skaidrs prāts, rīt būs jaunas tēmas par kurām strīdēties. Kura pusē ir taisnība?
Katram sava!

:shock: MANA TAISNĪBA vienmēr MANĀ PUSĒ, tava tavā puse...un tā ar visiem ir :D , un nevis taisnība tiek mainīta, bet tiek piekrists!!!
Publicēts: 12.03.08 01:11
 citēt
Sistema VIENKARSJA . Visji WEB projekti FOTO joma ir PRIVATI pasakumi , katra vieta pastav savi noteikumi un prioritates , ka jau PRIVATA lieta IR IPASNIEKI un atiecigi viss kartiba ir tik un vienigi IPSNIEKU ZINJA / GAUME domaju seit nekas nav apspriezjams IZCENZEJA tatad tam bija savi iemesli kadi TAS IR IPASNIEKU ZINJA un nav speciali japaskaidro. Iespejams kadam vienkarsji tavs jautajums likas par vienkarsju , iespejams nebija riktiga kategorija utt. Bija nav nju viss , viss atbilst noteikumiem. Blogs sai zinja ir LOTI demokratisks , Principa CENZURA nepastav tikai ERFOTO tur cenze tikai AIZSKAROSJAS BILDES parejais viss NETIEK CENZETS vair eguletas , Bloga CENZE tik to kas no IPASNIEKU / ADMINJU puses tieks uzskatits par LIEKU / NEIESAKAMU tik sjie kriteriji. Ir vel tresjais resurs "Cilvekiem ar ipasjam vajadzibam" Tur gan cik te laudis stasta Cenze atkariba no "Menes fazem" un "Pardegsanas Saule / solarija" pakapes:)
Publicēts: 12.03.08 09:15
 citēt
Ir arī ceturtais resurss! :D Tur dažreiz nobano par vells zin ko,bet dažreiz nebano pat ja rupji lamā adminus! :wink: Neskatotie uz to forumā var pasmelties diezgan sakarīgu infu.
Publicēts: 12.03.08 09:24
 citēt
Vispār jau jāsāk ar to, ka tu nemāki rakstīt latviski. Ko tev latviešu valoda tādu nodarījusi, ka kropļo garos burtus?

:) Já nu diemzél man uz datora NAV Tildes Biroja! Nedzívoju Latvijá un Holandé párdotajiem laptopiem nav iebúvéta latvieshu valodas klaviatúra!
Un ká jau ieprieks minéju - pieklájígá formá aizrádíjumus laikam jau, ka nesanjemt! Mácéshanai rakstít latviski nav neká kopéja ar burtu kropljoshanu! Sorí, ka tev acís cértás! Cerams, ka akls nepaliksi!...
Publicēts: 12.03.08 09:26
 citēt

:) Já nu diemzél man uz datora NAV Tildes Biroja! Nedzívoju Latvijá un Holandé párdotajiem laptopiem nav iebúvéta latvieshu valodas klaviatúra!
Un ká jau ieprieks minéju - pieklájígá formá aizrádíjumus laikam jau, ka nesanjemt! Mácéshanai rakstít latviski nav neká kopéja ar burtu kropljoshanu! Sorí, ka tev acís cértás! Cerams, ka akls nepaliksi!...

Man arī cērtās! :)

Var iztikt arī bez tildes - laacz.lv...
Publicēts: 12.03.08 10:53
 citēt
Paldies, Briedi 8)
Publicēts: 12.03.08 13:45
 citēt
Beedarts : Ai labi , atbildesju uz tavu sapi :) Tur uzraxstiju bet biji jau "Pazuds" :):) Konkrets dzeks izmanto OBJEKTIVU ar fiksetu maxsimalo F atverumu kam pasjam par sevi uz pilna atveruma ir LOTI mazins asuma dzilums , kur usstadiji asjumu TUR IR citur NAV. Apraxsta minets ka izmantotas nez cik tur desmiti BILZJU kuras ar kautkadu "The Panorama Factory" salipina viena vesela panorama:) Ir citi risinajumi AINAVU panorama uz viena kadra piemeram Lielbriedis www.lielbriedis.com kurs traks uz visadu panoramu razjosjanu jau kops Linhof laikiem , sobrid izmanto sadu verkji. Piemeram paskaties LATIO katalogu seviskji Galvinjas www.latio.lv... tas nav MONTETS tas ir ar vienu kadru bildests ar specialu kameru verkji uz FILMAS! Sjitais verkjis
vr2020.com...

Te pirms dazam dienam sjis radija Superigus Italijas skatus ar sjito sabildetus:)
Publicēts: 12.03.08 21:41
 citēt
Beedart, saulīt, iedzer zaļo tējiņu :)
Publicēts: 12.03.08 22:42
 citēt
ar cenzūru šai situācijai gan nav nekāda sakara :?
Publicēts: 13.03.08 09:03
 citēt
Paldies Luni

Nebútu Eliks :evil: izdzésis manu blogu ar jautájumu ká to bildi dabút gatavu - nebútu arí visa ší bréka par cenzúru!

zaļo tējiņu dzeru katru dienu! :lol:
Publicēts: 13.03.08 10:09
 citēt
nebuutu tu to nopubliceejusi bloga rakstos, bet forumaa, nebuutu dzeesis.
Publicēts: 13.03.08 10:46
 citēt
Eliks : Ko var darīt tiem kas no Drenthe College sava izpratne par kārtību:)
Publicēts: 13.03.08 11:10
 citēt
Luni, ar kártíbu vai nekártíbu te nav nekáda sakara! :)

Já, nu ká man tá stulbi gadíjás Blogá Foruma tému nopublicét.... :?
šausmas
Publicēts: 13.03.08 11:18
 citēt

šausmas

Tu vēl ar to latviešu valodu netiki galā?
Publicēts: 13.03.08 13:19
 citēt
Tu vēl ar to latviešu valodu netiki galā?

:lol: sorí bet pie mums te Drenthe College nav atļauts neko lieku instalét! Náksies vien tev tomér pieciest manu rakstíbu :lol: :lol: :lol:
Publicēts: 13.03.08 15:24
 citēt

šausmas

ko gan var par tādiem niekiem ņemties :shock:
Publicēts: 13.03.08 15:47
 citēt
piemeram Lielbriedis www.lielbriedis.com

Nez viņš kādu bildi ir pardēvis par tām cenām ko sarakstījis?
Publicēts: 13.03.08 16:21
 citēt
piemeram Lielbriedis www.lielbriedis.com

Nez viņš kādu bildi ir pardēvis par tām cenām ko sarakstījis?

rakstiits, ka dazhas veel ir pieejamas.
tad jau kaadas arii ir paardevis.
Publicēts: 13.03.08 16:25
 citēt
Nav jau teikts cik sākumā bija... a kur tādas cenas? Baigi lielas bildes vai kas?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):