forum.gif
Kalni - fantastiskas foto galerijas!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / linki / Kalni - fantastiskas foto galerijas!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.03.08 10:52
 citēt
Kalnmīļiem zināms saits, bet varbūt kādam vēl ne. Skatījos "Nedēļas foto" galeriju un bildes tik superīgas, ka ... :shock:
www.summitpost.org...

Vēl esmu atklājis lieliskas sekojošu autoru galerijas:
www.summitpost.org...
www.summitpost.org...
Publicēts: 11.03.08 10:54
 citēt
mjams... nu ko lai saka - skaisti :)
Publicēts: 11.03.08 10:58
 citēt
wow :O
Publicēts: 11.03.08 13:22
 citēt
Ja reali labi skati, bet kalnos tadi ir nemitigi un galvena problema ka TEHNIKA ir sarezgiti lidz stiepjama un gruti darbinama tados apstaklos tapec to bilzju VISUSMA nemot nav daudz. Bet SKATI tur mainas burtiski pa minutem viens fanststiskaks par otru:)
Publicēts: 11.03.08 13:34
 citēt
> Lunis
Bij tur viena bilde, kur džeki uzstiepa alu un saksofonu :)
www.summitpost.org...
Publicēts: 11.03.08 14:00
 citēt
> Lunis
http://www.summitpost.org/image/144788/192798/mountains-beer-and-safe-sax.html

Tatros 1700m augstumā ir tāda būdele kur var paēst un tas saimnieks visu pats nes augšā uz pleciem. Šim tur bilde ar viņa rekordu pār pa 200kg uznesis. 4 vai 5 alus mucas alumīnija un vēl kaudze ar kautkādām kastēm.
Publicēts: 11.03.08 14:26
 citēt
> Lunis

Tatros 1700m augstumā ir tāda būdele kur var paēst un tas saimnieks visu pats nes augšā uz pleciem. Šim tur bilde ar viņa rekordu pār pa 200kg uznesis. 4 vai 5 alus mucas alumīnija un vēl kaudze ar kautkādām kastēm.

vienā reizē? toč?
Publicēts: 11.03.08 14:27
 citēt
> Lunis

vienā reizē? toč?

Tieši vienā reizē!!! Tur vēl uz foto šim aiz muguras tā rinda gandrīz vai divos viņa augumos.
Publicēts: 11.03.08 14:36
 citēt
> jrj
Stiprs vecis. Tatros pats redzēju tos šerpas ar mucām. Tomēr ir būtiska atšķirība starp alpīnistiem (sarežģīts maršruts, viena maršruta ilgums pat vairākas dienas) un šerpām (Tatros - pārvietošanās pa takām, ilgums ap 2 stundām)
Rau, te viens atceļā ar jau tukšo taru: kasis.lv...
Publicēts: 11.03.08 14:41
 citēt
jrj.west.lv...

Re kur atradu kur crop varēja vismaz tādu izvilkt :)
Publicēts: 11.03.08 14:53
 citēt
> JRJ
murgs!! Ko neizdarīsi klientu pievilināšanai.. :)
Publicēts: 11.03.08 15:13
 citēt
> JRJ
murgs!! Ko neizdarīsi klientu pievilināšanai.. :)
.

Kas viņu zin :) , viss var būt. Man tur galīgi jauns čalis tādā transā pagāja garām ar 2x lielku nekā nastu uz tavas bildes :).
Publicēts: 12.03.08 13:11
 citēt
> Lunis

vienā reizē? toč?

Tieši vienā reizē!!! Tur vēl uz foto šim aiz muguras tā rinda gandrīz vai divos viņa augumos.

Esmu turējis plecos 200 KG, arī krietni vairāk, kad vēl kārtīgi trenējos smagatlētikā un tieši tāpēc neticu, ka tādu svaru var nest stundām !
Publicēts: 12.03.08 13:16
 citēt
NilsS - ai nu beidz...
Kilograms alus tachu ir vieglaks neka kilo dzelzhu! :mrgreen:
Publicēts: 12.03.08 13:25
 citēt
aaaaaan nuja, es jau pēc ieraduma visu konvertēju dzelžos :D :D :D

PS bet bildes tiešām iespaidīgas
Publicēts: 12.03.08 14:27
 citēt
Te vēl kāda autora lieliskas bildes:
www.summitpost.org...
Publicēts: 12.03.08 14:52
 citēt
> Lunis

vienā reizē? toč?

Viena lieta ir trenēties bet cita lieta kad tev tāds dzīves stils :). Es nesaku ka tas patiešām ir tā bet 200+ kg smagi cilvēki tak ari savu svaru nes. A te džeks var arī atpūsties. :D
Esmu turējis plecos 200 KG, arī krietni vairāk, kad vēl kārtīgi trenējos smagatlētikā un tieši tāpēc neticu, ka tādu svaru var nest stundām !
Publicēts: 13.03.08 10:04
 citēt
nu esmu pat trenējies skriet ar 200 kg stieni plecos :) Bija interesanti, līdz šis nesāka pārāk žvangāties no inerces un nenogāzās ar baisu blīkšķi :) es pilnīgi ticu, ka pa parastu ceļu varētu iet tīri ilgi ar tādu svaru, ĻOTI trenēts vecis, bet nu ka tā kāpj kalnos !!!!! Tas ir neiedomājami, tiešām :) Bet visādi jau brīnumi notiekās......PS Pasaules rekords pietupienā WPC versijā ( spēka trīscīņa ) ir 550 KG laikam, ja jau nav kāds to nolabojis, čals kas to paveica, tiešām svēra ap 200 KG. Moš viņš arī uznesa tās mucas ?:D:D:D:D:D
Publicēts: 13.03.08 13:28
 citēt
Te būda, riktīgi augstu Tatros (vieno no augstākām, kur nes ar kājām). Gājiens turp bez svara, nesteidzoties 2-2.5h. Dotajā bildē ņemts no pusceļa - priekšā vēl stāvs kāpiens pa priekšā esošo sienu (kur ūdenskritums):
kasis.lv...
Vispār te konkrētā maršruta apraksts:
kasis.lv...

Ja tas vecis nesa 200kg, tad ne jau uz šitādu 8)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):