forum.gif
Par bukletiem!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Par bukletiem!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 11.03.08 13:56
 citēt
Īsti nezināju kur ievietot, jo diskusijā tīri par foto šis laikam neiederās.

Jautājums ir tāds, kurā programmā vislabāk taisīt bukletus? (manā gadijumā tie ir vnk atvērumi ar vienu foto katrā)
Publicēts: 11.03.08 13:57
 citēt
corel draw vai adobe illustrator

man tā šķiet vismaz
Publicēts: 11.03.08 14:12
 citēt
Domāju noteikti prātīgāk to būtu darīt vektoros nevis šopā
Publicēts: 11.03.08 14:25
 citēt
Adobe Acrobat?
Publicēts: 11.03.08 14:26
 citēt
Adobe Acrobat?

Ar to domā rezultātu ko sūtīt drukāšanai jeb tapšanas procesu? :)
Publicēts: 11.03.08 14:30
 citēt
Adobe Acrobat?

Ar to domā rezultātu ko sūtīt drukāšanai jeb tapšanas procesu? :)

Bukletus es domju taisa iepazīšanai nevis drukāšanai :) . Ja domāts drukāšanai kā papīra bulets tad vēl bij man liekas Adobe InDesign vai kautkas cits
Publicēts: 11.03.08 14:50
 citēt
poligrāfijai fonus, efektus, burtus taisa vektoros (corelis, ilustrators, beigtais freehends) bildes sagatavo rastrā (šops) un maketē quarkā

ļurkāt to visu var dažādās programmās - galvenais ir zināt uz kādas sistēmas drukās un neputrot izmērus, formatēšanu un krāsu profilus.

pretējā gadījumā ārā nāks auzas
Publicēts: 11.03.08 15:05
 citēt
Īsti nezināju kur ievietot, jo diskusijā tīri par foto šis laikam neiederās.

Jautājums ir tāds, kurā programmā vislabāk taisīt bukletus? (manā gadijumā tie ir vnk atvērumi ar vienu foto katrā)

Piezvani uz 5AVS kas ir vecrīgā lai viņi tev uztaisa, jaunie salicēji mācoties, vai arī atrod kādu iespieddarbu salicēju un tev pa 5 vai 10 visu sataisīs ja tev ir jau teksts un bildes gatavas! Tas ir viss vienkāršākais veids!
Publicēts: 11.03.08 15:27
 citēt
Lieta tāda, ka man pašai vajag to bukletu uztaisīt un es tā kā uz to brīdi pati skaitos jaunā salicēja :D (ar atsūtītiem tekstiem un bildēm)

Paredzēts drukai!

Skaidrs - tātad InDesign?
Publicēts: 11.03.08 15:27
 citēt
Vislabāk Adobes Illustrātorā!
Publicēts: 11.03.08 15:36
 citēt
Ne pa tādām cenām vien esmu dabūjis gatavus darbus! Pavaicā apkārt tad sapratīsi ka salikt kautkādu darbu ja ir gatavi materiāli nav nemaz tik dārgi!
Publicēts: 11.03.08 15:57
 citēt
Lieta tāda, ka man pašai vajag to bukletu uztaisīt un es tā kā uz to brīdi pati skaitos jaunā salicēja :D (ar atsūtītiem tekstiem un bildēm)

Paredzēts drukai!

Skaidrs - tātad InDesign?

Elizabethe, ja no Adobes produktiem tad ejam uz adobe.com un katamies aprakstā kam kur programma ir domāta. Ilustrator ir vektor grafikas redaktors (Corel Draw citas firmas). InDesign ir tieši domāts lai sagatavotu bulkletus, žurnālus , grāmatas ... . Ja druka jāpasūta kādā uzņēmumā tad labāk uzprasīt šiem kādus formātus tie ņem pretī.
Publicēts: 11.03.08 16:23
 citēt
Nu ja ja - es ļoti labi saprotu, kas ir vektori un rastri, un kādas programmas ir.. :)

Vnk nav skaidrs tas, ka - principā buklets būs tikai no bildēm (tātad rasts pamatā - auto fotogrāfijas) un tekstu jau var uzlikt anti-alias (tā nav daudz, tikai kontaktinfo) - attiecīgi tad nesaprotu, kāpēc tas viss jāgāž vektorprogrammā :o ..

Bet nu šķiet jā skaidrs - InDesign man ir.. tad tajā arī mēģināšu likt.
Publicēts: 11.03.08 16:27
 citēt
Nezinu kad tas bija par tādām cenām, bet šobrīd u8zņēmumā kurā strādāju cenas ir pavisam citas, un ari atalgojums maketētājiem pavisam citadāks.

Uzņēmuma cenās ir iekšā komunāli, liela varka, jauns mersi, māja jūrmalā un algas, gan sev gan pārējiem!
Publicēts: 11.03.08 19:42
 citēt
nu tās jau nav manas problēmas ka cenas zemas :)
Publicēts: 12.03.08 00:45
 citēt
Ja nekad neesi ar to nemuesies tad labak Word PDF .vism,az tam kas tev to nems drukat NEBUS REBUSU ko tu tur esi samugijusji un KA tam jaiskatas nodrukatam:) Ja saksi te mugjities ka "Speci" iesaka sev nezinamas PRO programmas salaisdisji gandriz drosji kautko griste ar fontiem vai krasam a ta Word nekadu variaciju:):)
Publicēts: 12.03.08 11:41
 citēt
Ja nekad neesi ar to nemuesies tad labak Word PDF .vism,az tam kas tev to nems drukat NEBUS REBUSU ko tu tur esi samugijusji un KA tam jaiskatas nodrukatam:) Ja saksi te mugjities ka "Speci" iesaka sev nezinamas PRO programmas salaisdisji gandriz drosji kautko griste ar fontiem vai krasam a ta Word nekadu variaciju:):)

Tas no tā viedokļa teikts ja zini Word PDF bet ja nezini tad pilnīgi vienalga ko. :)
Publicēts: 12.03.08 12:29
 citēt
Nu ja ja - es ļoti labi saprotu, kas ir vektori un rastri, un kādas programmas ir.. :)

nū, tad kur problēma? :)))

tad jau tiešām labāk saprast, ka Māris teica, kāda drukmašīna to gala rezultātu beigās taisīs un uz tā visu balstīt.

ja kas - tekstiņš tīri OK palasīties aiz gara laika:
modernoriginalart.blogspot.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):