forum.gif
Somas!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Somas!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 05.09.06 22:27
 citēt
Man vajadzeetu informaaciju kādu somu vajag priekš nikonu d50!
Man vajadzeetu lai somaa var ielikt uzreiz ar objektiivu 18-55! Un lai ar ielikt otru objektiivu blakaam nu piem 55-200!!
VArbuut zinaat kadu internetveikalu kur vareetu nopirkt!?
Publicēts: 05.09.06 22:53
 citēt
lowepro. elkor.lv
Publicēts: 06.09.06 11:17
 citēt
matrixlv, no offense, protams, bet iemacies reiz tada noderiga resursa adresi kaa [url=www.google.lv]www.google.lv[/url] :)
Publicēts: 06.09.06 13:34
 citēt
Iesaku pirkt ar uzproveeshanu!
Publicēts: 06.09.06 15:45
 citēt
Kā reiz man tāda viena lieka soma ir un pašam arī nikon d50... soma kļuva lieka pēc tam kad iegādājos pēc izmēriem lielo sigma 28-70 objektīvu un zibeni 800 nikon..... Bet Tavā gadījumā ar kitu ir baigi pat OK - jo vietas pietiek un pietiek arī ar vēl vienu objektīvu vai zibeni.... Ā, pats svarīgākais - soma ir Lowepro Rezo 170 - gandrīz jauna (pēc skata kā jauna) un mana cena, ko gribētu ir 20,-LVL... Ja ir interese - raksti uz rinalds.vacers@lad.gov.lv!!!
Publicēts: 06.09.06 21:08
 citēt
man ir lowepro, nu suuds ne soma, bet ko dariit.. normaala soma maksaa trisciparu skaitli pirms komata :(
Publicēts: 06.09.06 23:00
 citēt
shii mani apmierini pilniibaa -

www.lowepro.com...
Publicēts: 07.09.06 06:28
 citēt
eh edzjus... ka man buutu tuk daudz struntu, ko vinjaa sabaazt... izskataas laba.

sobrid vairaak vajag vienkarsi par plecu parmetamu somu, sominju, kuraa bez visa veel varetu iekraut taadu siikumus kaa maku un kaadu skjidruma pudeli...
Publicēts: 07.09.06 20:23
 citēt
OK - pa 15 atdošu... :lol:
Publicēts: 07.09.06 20:25
 citēt
kas ir edgars?
Publicēts: 10.09.06 19:04
 citēt
Kad pirku somu savam Nikon D50, vienkārši aizgāju uz elkor un piemērīju, kurā tas viss labāk satilpst. Tad var darīt tālāk kā nu pašam ienāk prātā:
1) nopirkt attiecīgo somu
2) pierakstīt modeli un nopirkt kaut kur citur pa lētākām naudām.

Tā kā negribēju čakarēties, vienkārši nopirku tajā pašā Elkor ;)
Publicēts: 10.09.06 19:18
 citēt
mēs ar Shadowu, nopirkām D50, tad aizgājām uz Minoltas veikalu pie Vērmanīša un nopirkām pa 20Ls somu, pamērot uz vietas. Somā ietilpst fočuks ar papildus objektīvu, zipene, vienā sānu kabatiņā lādētāju, otrā - pol. filtru un tīrīšanas līdzekli (turpat nopirkām), vēlāk piepirkām Cokin filtrus, ko sabāzām aizmugurējā kabatiņā. Viss smuki salīda.
Publicēts: 11.09.06 15:27
 citēt
šodien saņēmu savu somu "Lowerpro nova2" ! Nu man personiigi patiik no saakumuma domaaju 3, bet tad sapratu ka buss pa lielu, paņēmu 2! :D :D
Publicēts: 11.09.06 16:43
 citēt
Sev Nikonam d50 panjeemu Kodak somu, piemeeriiju bij OK, un njeemu! Pagaidaam apmierina Kit'am labi! :)
[url=http://foto.apollo.lv/files/runcio/large/293014.jpg][url=http://foto.apollo.lv/files/runcio/large/293015.jpg]

[url=http://foto.apollo.lv/files/runcio/original/293017.jpg]

16Ls :roll:
Publicēts: 19.09.06 21:05
 citēt
man gan gribējās mugursomu, kur ielikt fočiku + zibeni + kādu lieku objektīvu un visus pričendāļus, bet pie reizes lai varētu arī kādu sviestmaizi un alus pudeli ielikt. vot i iegādājos par 42 mūszemes naudiņām www.tamrac.com...

pagaidām esmu apmierināts.
Publicēts: 19.09.06 21:25
 citēt
normaala soma maksaa trisciparu skaitli pirms komata :(

Nuu, nesameeriigi daargi, kaa es redzu. Uzsvaru nevajag uz somu - iipashi no aarpuses - labaak lai izskataas taada, kaadaas santehnikji roratsleegas neesaa!
Publicēts: 19.09.06 21:37
 citēt

Nuu, nesameeriigi daargi, kaa es redzu. Uzsvaru nevajag uz somu - iipashi no aarpuses - labaak lai izskataas taada, kaadaas santehnikji roratsleegas neesaa!

Kāpēc?
Publicēts: 19.09.06 23:24
 citēt
brr

es te kaut kad ļoti vēlējos foto mugureni..
kādu laiku nu lietoju to .
esmu sapratis, ka nekas neertāks nav..
šobrīd tā šķiet..
baisi neerti un mugura vel sāk, ja daudz sraida riķī ar to
Publicēts: 20.09.06 00:44
 citēt
ir kas eertaks par mugureni izdomaats, lai parvietojties izsvarotu smagumu pa muguras vienmeeriigi ?!
Publicēts: 20.09.06 11:02
 citēt
brr

esmu sapratis, ka nekas neertāks nav..
šobrīd tā šķiet..
baisi neerti un mugura vel sāk, ja daudz sraida riķī ar to

common, kas tad ir ērtāks par mugureni? čemodāns štoļi?
Nu nezinu. Garos pārgājienos vēl apkārt devies neesmu, bet manuprāt šitā mugurene ir ļoti ērta. Lences ir ar ādas aizvietotāju, līdz ar to viņa neslīd um stingri turās uz vietas + priekšā uz krūtīm var tās lences nostiprināt, tāpēc svars nevis velk uz muguras lejasdaļu, bet normāli uz pleciem....
Publicēts: 20.09.06 17:20
 citēt

Kāpēc?

Droshaak, ka nemeegjina nopaakstot.
Publicēts: 21.09.06 13:56
 citēt
Ljoti daudz somas ir ieksh e-buy un var atrast par patiesham labu cenu. Pat taads brands kaa Crumpler tur ir atrodams pa 20-30£ + shippings ~10£. Elkoraa gan neiteiktu pirkt, jo tur visam ir lielaks uzcenojums.
Te ir veliens shops, kas tirgo Crumpler: www.bristolcameras.co.uk...
Publicēts: 21.09.06 17:07
 citēt
Ljoti daudz somas ir ieksh e-buy un var atrast par patiesham labu cenu. Pat taads brands kaa Crumpler tur ir atrodams pa 20-30£ + shippings ~10£. Elkoraa gan neiteiktu pirkt, jo tur visam ir lielaks uzcenojums.
Te ir veliens shops, kas tirgo Crumpler: [url=http://www.bristolcameras.co.uk/page343.htm

Kaada]http://www.bristolcameras.co.uk/page343.htm

Kaada[/url] tam stulbam e-buy adrese, besii arraa googlee pat atrast nevar ar shiem atsleeg vaardiem e-buy (buy, by, ebuy .....) :evil:

Atradu! Nevis e-bUy, bet www.ebAy.com
Publicēts: 21.09.06 17:12
 citēt
[url=www.ebay.com]www.ebay.com[/url] un [url=www.ebay.de.]www.ebay.de.[/url] ir bay na buy ;)
Publicēts: 21.09.06 17:54
 citēt
Te ir veliens shops, kas tirgo Crumpler: [url=http://www.bristolcameras.co.uk/page343.htm

Kaada]http://www.bristolcameras.co.uk/page343.htm

Kaada[/url] tam stulbam e-buy adrese, besii arraa googlee pat atrast nevar ar shiem atsleeg vaardiem e-buy (buy, by, ebuy .....) :evil:

Atradu! Nevis e-bUy, bet www.ebAy.com

Istaa adrese ir www.ebuy.co.uk Talak meklee lapas apakshaa "To browse eBay Click here!" :)
Sorry par nepilnigu info!
Publicēts: 10.10.06 15:28
 citēt
Es pēc ilgākiem meklējumiem nonācu atpakaļ (bija jau viena, bet ne priekš foto) pie Crumpler somas. Tas tiem, kam interesē kaut kas mazliet inčīgāks par melnu čemodānu uz muguras neupurējot izturību un profesionālo pielietojumu.

Lētākais, ko atradu, ir Anglijā - 93 mārciņas + 15 par piegādi uz Latviju. www.brightshot.co.uk.... Un man bija nepieciešama soma, kas paredzēta gan laptopam, gan foto.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):