forum.gif
shutter release jeb kaa tur..
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / shutter release jeb kaa tur..
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 13.03.08 15:14
 citēt
Isaak sakot tas verkjis kas sprauzhas ieksh fotoaparataa. cik tads maksaa apmeeram un kur iegadaties? kautkur pa ausu galam dzirdeju ka ir taadi ar kuriem var tikai palaist kjipa liidz 2 sec. bet man vajar ar ko BULB darbinat. isak sakot palabojiet ja es te mulkibas sarakstiju. paldies.
Publicēts: 13.03.08 15:18
 citēt
mdfoto.lv...

Man ir šitāds
mdfoto.lv...
un ir diezgan ērts, bet man ar īsu vadu.

Var izmantot kā palaišanas pogu un arī var nofiksēt uz BULB režīma. Tiešām laba lieta, lai darbotos ar statīvu, jo taimeris apnīk.
Publicēts: 13.03.08 22:28
 citēt
kadas domas par shito?

mdfoto.lv...

vinja maksaa tikpat cik bez vada. kur tas aakjis?
Publicēts: 13.03.08 22:42
 citēt
kadas domas par shito?

mdfoto.lv...

vinja maksaa tikpat cik bez vada. kur tas aakjis?

izskatās varen noputējusi....
Publicēts: 13.03.08 23:28
 citēt
Āķis tāds ka nav vada.
Publicēts: 14.03.08 08:08
 citēt
Ja tev ir spoguļkamera, tad nafig tev tādu? Tas ir domāts ziepīšiem, lai var pamainīt arī tālummaiņau un viss. Un kāda tolka? Bačas būs jāmaina utt.

Un ja spoguļkamera, atceries kur ir uztvērējs. Ja esi narciss, tad arī ir jēga pirkt.
Un es neesmu dorš par to, ka šitam arī būtu iespēja nofiksēt slēdzi. Varbūt pat pašam būs jātur to pogu ekspozīcijas laikā. (ziemā tu par to sevi ienīdīsi)
Publicēts: 14.03.08 11:25
 citēt
Nu jaa skaidrs. paldies! :shock:
Publicēts: 14.03.08 13:51
 citēt
Varbūt pat pašam būs jātur to pogu ekspozīcijas laikā. (ziemā tu par to sevi ienīdīsi)
man domāt, ja kamera atstrādā, par provi, 30 s, vai tad bieži vaig vairāk. un ja tā poga tipa durvju zvana, tak var piecinnēt šalteri.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):