forum.gif
lētā gala 2m statīvs umbrellim
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / lētā gala 2m statīvs umbrellim
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.03.08 10:48
 citēt
Vai kāds zin, kur šādu var nopirkt kādus divus gab? Vajag mājas amatierismam, kur lietussargu ar zibeni uzkabināt.
Publicēts: 14.03.08 10:53
 citēt
mdfoto.lv ?
Publicēts: 14.03.08 10:55
 citēt
mdfoto.lv ?

Tas nav lētais gals. Es vairāk biju domājis kādus cheap a lot.
Publicēts: 14.03.08 10:59
 citēt
getlini.lv?
Publicēts: 14.03.08 11:06
 citēt
Portreti, es aprīnoju tavu lielisko humora sajūtu, bet f-off, ja tev nav ko teikt par šo jautājumu. Es apskaužu tavu studijas aprīkojumu, bet, ja es neko tādu nemeklēju un manām vajadzībām pietiktu ar lētu statīvu, tad paturi pie sevis publiskas izņirgšanas izpausmes.

getlini.lv?
Publicēts: 14.03.08 12:58
 citēt
tad paturi pie sevis publiskas izņirgšanas izpausmes.

Kapēc lai paturētu?

Redz, kur smukiņā SL tev ieteica LĒTĀKO variantu, a tu vēl lētāku gribot, jo tas tev liekas stipri par dārgu (20Ls)... Par cik tad tu gribi? 2 m statīvu, kurš noturētu zibspuldzi par 2,50? Tā ņebivajet...un galvenais, ka tu to zini!!! Tomēr pačatot, ai, kā gribas, vai ne!? :)
Publicēts: 14.03.08 13:43
 citēt
grozāmo galu, kuru vienā galā uzmauc uz statīva un kurā sasprauž blici un zumpīti laikam ņēmu pa 8 Ls blicei ar šūzi un pa 12 Ls āmuram "Rīgas" pagrabiņā, tak tas nu citur. par 2,5 Ls gan nezinu blici, par 3 jūzētu ersmu redzējis, tak patumšu. par dažus 1000 mF C jau "Latgalītē" prasa 5-ti.
Publicēts: 14.03.08 14:04
 citēt
haralds, paldies. man tie gali jau ir, tagad meklēju kādu ne visai dārgo pieeju statīviem.

un portreti, nē, man nav zibene pa 2.50 nevajag pārspīlēt. Es meklēju to, ko man vajag un ja neatradīšu, veikšu DIY pieeju.
Publicēts: 14.03.08 14:07
 citēt
haralds, paldies. man tie gali jau ir, tagad meklēju kādu ne visai dārgo pieeju statīviem.

un portreti, nē, man nav zibene pa 2.50 nevajag pārspīlēt. Es meklēju to, ko man vajag un ja neatradīšu, veikšu DIY pieeju.

Iesaku to laiku, kuru notērēsi savai DIY pieejai, veltīt vienkārši pastrādājot, kau vai kaut kur palīgdarbos, un mierīgi varēsi nopirkt jaunu Bowens statīvu!
Publicēts: 14.03.08 14:14
 citēt
pa reizei pilsoņi met laukā tādus statīvus, kam 3 kājas apakšā 120 grādu <-ī un ~ 1,5 m + tikpat izvelkams - iemantoju, tak kautkādi slikti cilvēki no3,14zdoja.
Publicēts: 14.03.08 16:13
 citēt
Portreti, tu esi zaudējis pamatu zem kājām. Nav visiem vajadzīgi Bowens, jo es naudu pelnu ar kaut ko citu. Es varētu nopirkt arī Bowens, bet kāda jēga, ja es viņu neizmantošu tik bieži, lai to visu noamortizētu. tikai tāpēc, lai varētu te palielīties, ka man mājās savām vajadzībām un priekam ir Bowens statīvi?
Publicēts: 14.03.08 16:24
 citēt
Portreti, tu esi zaudējis pamatu zem kājām. Nav visiem vajadzīgi Bowens, jo es naudu pelnu ar kaut ko citu. Es varētu nopirkt arī Bowens, bet kāda jēga, ja es viņu neizmantošu tik bieži, lai to visu noamortizētu. tikai tāpēc, lai varētu te palielīties, ka man mājās savām vajadzībām un priekam ir Bowens statīvi?

Tā arī nesapratu- KAPĒC nepirksi normālu statīvu, ja varot to atļauties, bet čakarēsi smadzeni!!!???

:?:
Publicēts: 14.03.08 16:26
 citēt
portreti, nu izlasi vēlreiz, kāpēc man nevajag dārgu statīvu. Ja es tev te čakarēju kaut ko, tad pavisam brīvi vari nelasīt tālāk.
Publicēts: 14.03.08 16:34
 citēt
portreti, nu izlasi vēlreiz, kāpēc man nevajag dārgu statīvu. Ja es tev te čakarēju kaut ko, tad pavisam brīvi vari nelasīt tālāk.

MAN nē, tu PATS SEV čakarē smadzeni, šitā alojoties. Agri vai vēlu tāpat nopirksi normālu statīvu. Tad kāpēc pa visu tas čakars vajadzīgs?
A kas man...es tač čatists, šiten izklaidējos...! :)

P.S. Man pieleca- tavs hobijs ir nevis fočēšana (jo tai neesi gatavs naudu tērēt), bet gan rokdarbi- statīvu, softboksu izgatavošana, resp...
Publicēts: 14.03.08 16:37
 citēt
Ja tik ļoti patīk čatot, uzčato man, kur LV var nopirkt Tamron objektīvus? Konkrēti 17-70 F2.8 priekš Pentaxa.

Statīva lietu atstāsim manā pārziņā.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):