Lieta tāda, ka rītdienas (sestdienas 15.marta) plenēram esmu nedaudz noslinkojis ar modeļu būšanu un neviena no 3 regulāri līdzi braucējām fotogrāfēties gribētājām netiek. Tiesa gan, viena meitene un viens jaunĒklis mums kā modeļi ir, bet tā plenērs būs vienlaicīgi divām grupām kopā- pamata un advancētajai, var izrādīties, ka būtu vajadzīgi vēl modeļi.
Plenērs aizņem visu dienu. Izbraukšana 9:00.
Ja šo lasa kāda meitene, kura vēlas pamēģināt sevi kā modele plenērā, lūgums rakstīt e-pastu uz juris@portreti.lv , norādot vecumu, pilsētu, kurā dzīvojat un savu tālruņa numuru. Sīkāka info un jautājumi pa tālr. 29510016- Juris.
Lieki piebilst, ka šī ir lieliska iespēja iegūt savā īpašumā interesantas bildes (plenērs ir par gaismas nozīmi kadra veidošanā un tajā tiks izmantots mākslīgais apgaismojums (zibspuldzes) kombinācijā ar dabisko), kā arī iepazīties ar fotogrāfiem, gan topošajiem, gan esošajiem, tādā veidā iegūstot jaunus kontaktus šajā jomā, kuri nākotnē varētu noderēt, ja patīk fotogrāfēties.
Ja pašai šāda iespēja neliekas saistoša, varbūt iesaki šo izlasīt savai draudzenei!
sure, bet bildes tak labas. jā, kāds gudrs cilvēks, man pat šķiet, ka es pats, teicis patiesus vārdus - laba bilde, bilde uz kuras pilsonis labi izskatās un bilde uz kuras pilsonis izskatās tā, ka pašam patīk ir atšķirīgas lietas, kuras paretam sakrīt.
es vairāk runāju par to SKAISTO draudzeni, kurai SHITas viss jāpasaka :lol: ...
nu, ka kāda meitene, kādam, kurš nav ne viņas vīrs, ne uhažōrs, šķiet traki skaista, bet īstenībā ir ne visai glīts no vaiga krokomots, man domāt rets gadījums.
es vairāk runāju par to SKAISTO draudzeni, kam šitas viss jāpasaka :lol:
Es to vairāk biju domājis tā kā "Jebkura sieviete ir skaista" kontekstā. Un tādā ziņā kā "Ja pati esi nepārliecināta par sevi, varbūt tev ir draudzene, kura ir pārliecināta".
Kaut kā nav nekādas aktivitātes...laikam nav jēgas foto portālu forumā meklēt pēc meitenēm, kuras grib bildēties plenērā...(?)
jā, jo haiduka 2-in-1 radis plašu rezonansi vairums lietotāju - sievišķu vidū, ar ko tev konkurēt būtu salīdzinoši grūti, kas atkal atkarājas no mārketinga 8)
Kaut kā nav nekādas aktivitātes...laikam nav jēgas foto portālu forumā meklēt pēc meitenēm, kuras grib bildēties plenērā...(?)
jā, jo haiduka 2-in-1 radis plašu rezonansi vairums lietotāju - sievišķu vidū, ar ko tev konkurēt būtu salīdzinoši grūti, kas atkal atkarājas no mārketinga 8)
Ak, tad visas smukiņās laiž pie Haiduka? Nu, skaidrs...
ghe-he-hē
NU LAIŽ!!! Dabon groziņu... un pēdejā brīdi pasvilpj, un nu bloga meitenes skries. Normālai meitenei vismaz dienu vajag! Kaut gan ne par ko naf jābrīnās. Bet no sirds tev novēlu dabūt meitenes, lai neizgāžās plenērs un necieš tauta
Nav jau tā, ka man PAVISAM nav kas fočējas- ir divi modeļi, un, galu galā, fočēt var arī ne tikai viņus. Tomēr gribējās biezāku pulku...nu, nekas, kā ir, tā būs labi! Iepozēšu pats, būs bildes, ar ko SL kanti iekš oho piesist un tā...!
Nav jau tā, ka man PAVISAM nav kas fočējas- ir divi modeļi, un, galu galā, fočēt var arī ne tikai viņus. Tomēr gribējās biezāku pulku...nu, nekas, kā ir, tā būs labi! Iepozēšu pats, būs bildes, ar ko SL kanti iekš oho piesist un tā...!
Kad sapņo - aizver acis )))
...kad sapņo ar vaļējām, :shock: redz ko rokas dara...un acīm patīk priecāties