www.bhphotovideo.com... sadomāju pasūtīt šādu mantu uz lētā dolāra kursa. Kāds varbūt var apstāstīt kurš ir provējis cik labi šie ir reālā darbā?
Man ir. AAA baterijas, nevis signalizācijas pults aķīši kā ķīnīzeriem. Velk tālu (kādi 50m). Traucējumu maz (no mobilkām utml. nenostrādā gandrīz nemaz).
www.bhphotovideo.com... sadomāju pasūtīt šādu mantu uz lētā dolāra kursa. Kāds varbūt var apstāstīt kurš ir provējis cik labi šie ir reālā darbā?
Man ir. AAA baterijas, nevis signalizācijas pults aķīši kā ķīnīzeriem. Velk tālu (kādi 50m). Traucējumu maz (no mobilkām utml. nenostrādā gandrīz nemaz).
ķinītis man mētājās kā nelietojama manta , tad strādā tad nē un traucējumus ar ķer laiku pa laikam. Pagaidām lai vislaik nostrādātu bij tiai vads vai IR. Tad iesaki tomēr ka ir vērts šo ņemt??
ķinītis man mētājās kā nelietojama manta , tad strādā tad nē un traucējumus ar ķer laiku pa laikam. Pagaidām lai vislaik nostrādātu bij tiai vads vai IR. Tad iesaki tomēr ka ir vērts šo ņemt??
Ir vērts.
Vari atbraukt noprovēt, apmaiņā pret īsu lekciju video jomā.
Ir vērts.
Vari atbraukt noprovēt, apmaiņā pret īsu lekciju video jomā.
Paldies! Sūtu tad šurp! Es Liepājnieks, citādi sen būtu ar visiem sapazinies real. Bet kad būšu Rīgā labprāt notestētu 85/1.2 , par šo vēl nevaru izlemt vai pirkt vai nē. Pagaidām apstājos uz 35/1.4 . Par video ja ko varu līdzēt tad varu apstāstīt savas zināšanas jomā arī pa skype janka_jrj. (mikrafons pie kompja nav )
lietoju, liidz shim pagaidaam gljuki nav bijushi. salidzinoshi kaa ar dzeltenajiem, nekas taac nav noveerots. (runa iet par false palaishanu, nenostraadaashanu utt.t..t ) daliishana pa frekvenceem ar darbojas ok, shajaa zinjaa ar probzas nav bijushas. pagaidaam prece shkjiet, ka ir bijusi ok, tiesa gan pirkat lv, gandriis tikpat LVL .... SHIT!!!! bet nu .....
tas Pocket-Wizard Plus II sanāk par 110$ +21.5% dārgāks jo bowens piedāvākomplektu no 2 par 100 letāk nekā2 atsevišķi nemot. Par Pocket-Wizard MultyMax 32ch nerunāju jo tur cena 2x. Pastiprinājums nav aizgājis jo šie pirms brīvdienām nepieņem.
Kjiinieshu verkjis tieshaam ir tiiraakaa sodiiba, dafigam jau izbesiija. Bet Pulsaru pirkt, nu nez, bet vismaz krenjkju mazaak un tas tak pirkums ilgaakiem laikiem..
Kjiinieshu verkjis tieshaam ir tiiraakaa sodiiba, dafigam jau izbesiija. Bet Pulsaru pirkt, nu nez, bet vismaz krenjkju mazaak un tas tak pirkums ilgaakiem laikiem..
nevis kreņķu mazāk, bet gan viņu vienkārši vairs nav !
nevis kreņķu mazāk, bet gan viņu vienkārši vairs nav !
Ja Pulsars nolikvideetu krediitu krenjkjus un vispaar visus krenjkjus, tad taa tieshaam buutu fantastika
JRJ, gribeeshu atsauksmes, ja buus ok, laikam sev taadu njemshu.
andre vakar jau saņēma un ierakstīja atsauksmes bet laikam tās ne tā bija saprastas . Bet nu atnāks protams ierakstīšu kas un kā. Vēl atnāks EF 35mm f1.4L , to ar notestēšu.
Skatos Bowens Pulsar var būt gan raidītājs, gan uztvērējs, tad lai es palaistu zibeni (piem., 430EX vai 580EX II) no sava aparāta, tad man vajag divus gab. (viens pie aparāta otrs pie zibeņa)? Vai arī pietiek ar vienu uz aparāta un zibenis pats macēs uztver radio signālu?
Skatos Bowens Pulsar var būt gan raidītājs, gan uztvērējs, tad lai es palaistu zibeni (piem., 430EX vai 580EX II) no sava aparāta, tad man vajag divus gab. (viens pie aparāta otrs pie zibeņa)? Vai arī pietiek ar vienu uz aparāta un zibenis pats macēs uztver radio signālu?
Lūdzu apgaismojiet mani
Zibens radiosignālu neuztver. Vajadzēs divus. Zibeņi strādās tikai un vienīgi M modē. ETTL (auto) darbojas tikai caur infrasarkano.
JRJ, gribeeshu atsauksmes, ja buus ok, laikam sev taadu njemshu.
andre vakar jau saņēma un ierakstīja atsauksmes bet laikam tās ne tā bija saprastas . Bet nu atnāks protams ierakstīšu kas un kā. Vēl atnāks EF 35mm f1.4L , to ar notestēšu.
biju jau pamanījis, ka Portreti regulāri patīk kādam uzdi**t. Es jau kā amatieris arī nestaidzos - lēnu garu sapērku visu ko man vajag. To es nojautu, ka JRJ tie vajadzīgi studijas vajadzībām.