forum.gif
PĒRKU!!!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / PĒRKU!!!!!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.08 02:37
 citēt
content5-foto.inbox.lv... 30 Ls ar AF chipu.
Publicēts: 15.03.08 03:17
 citēt
ir iespējams dabūt autofokusu uz vecajiem stikliem ???
Publicēts: 15.03.08 03:25
 citēt
Ne gluzhi, motorinsh tam gredzenam nav, bet straadaa fokusa priekshaateiceejs (podzskazka) itkaa EF (Canons domaa ka F 2.0) objektiivu fokuseetu M rezhiimaa.
Publicēts: 15.03.08 03:28
 citēt
oho :\

un ir precīzi ?
Publicēts: 15.03.08 03:33
 citēt
Uz aci un peec bildeem likaas ka preciizi. Speciaali front/back fokusu testus netaisiiju. Un neviens M42 objektiivs vairs nav palicis.
Publicēts: 15.03.08 09:14
 citēt
Krievi šamo verķi inez kāpēc iesaukuši par "pienenīti"- "oduvančik". Intereses pēc gribēju "verx" apjautāties, kur tāds verķis reāli nopērkams? Zinu,ka Krievijā pus-privāti tirgo,ir redzēts ebajā. Bij doma kādreiz nopirkt- viens reāls M42 man ir (MTO-1000)- tur ar asumu pagrūti, sevišķi "lasāmbriļļu" īpašniekiem.
Un vēl ieteikums- ja liekam sludekli, papūlēties virsrakstā īsi ietvert tēmu- sadaļas nosaukumā jau tāpat skaidrs, ka "tirgus". Šoreiz man tēma interesē, bet citreiz lieki jāklikšķina..
Publicēts: 15.03.08 11:12
 citēt
Friidi, shis no Ebay naacis. Kjiinieshu razhojums.
Publicēts: 15.03.08 18:15
 citēt
Karo4 ja ir ass, tad fočiks nopīkstās, cik atceros :roll: ne?
Publicēts: 15.03.08 19:25
 citēt
nee sajuusmaa noelshas :!:
Publicēts: 16.03.08 03:18
 citēt
Karo4 ja ir ass, tad fočiks nopīkstās, cik atceros :roll: ne?

Kad fokusa punkts traapiits asumaa, nomirgo saranais punktinjsh un fochiks nopiikstas. Variet izmeegjinaat, EOSam objektiivu iestaadiit M rezhiimaa un ar 1/2-nospiestu pogu noreguleet fokusu, tieshi taapat ir ar to paarejas gredzenu. Diafragma gan jaaiestaada uz pasha (M42) objektiiva.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):