forum.gif
:? Kāpēc manu bildi novērtēja kāds uz 555?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / :? Kāpēc manu bildi novērtēja kāds uz 555?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.03.08 23:21
 citēt
Lūdzu komenteiet...
Publicēts: 14.03.08 23:24
 citēt
es, personīgi, lai ieriebtu VIENMĒR lieku 555 :D :D :D :D :D
Publicēts: 14.03.08 23:32
 citēt
es, personīgi, lai ieriebtu VIENMĒR lieku 555 :D :D :D :D :D

Vispār tas laikām ir aktuālākājs variants - mēģināšu pievienot šo, ja izdosies.
= diemžēl nevar pievienot jaunu aptaujas tbildi ://///
Publicēts: 14.03.08 23:37
 citēt
Cik to tēmu var malt? Kā ,ko un kāpēc šeit kaut ko kāds dara-motīvu ir daudz un dažādās kombinācijās.Gudrs cilvēks jebkurā vidē atradīs ko mācīties.Ja tik traki interesē,ko tā bilde ir vērta,var ielikt desmit saitos,un ja nevienā no sajūsmas nekritīs-skaidrs,ka sūds vien ir,vai arī autora skatījums krasi atšķiras no vairuma ,,,,
:evil:
Publicēts: 14.03.08 23:43
 citēt
piekritu rolandam. ne jau pirmais ne pedejais topiks par sho piecipiecipieci fenomenu. bet tur jau varianti daudzi kapec liek piecipiecipieci tik daudz. vieni liek jo gaida kad vinju bildes tapat vertes (konkrets gadijums rexis, neesmu redzejis kadu 4nieku no reksha) citi verte tiesham labas bildes un tam tad ari liek to 555, vel kads draugiem vai pazistamiem neatkarigi no bildes iemet 555... utttt
Publicēts: 14.03.08 23:50
 citēt
piekritu rolandam. ne jau pirmais ne pedejais topiks par sho piecipiecipieci fenomenu. bet tur jau varianti daudzi kapec liek piecipiecipieci tik daudz. vieni liek jo gaida kad vinju bildes tapat vertes (konkrets gadijums rexis, neesmu redzejis kadu 4nieku no reksha) citi verte tiesham labas bildes un tam tad ari liek to 555, vel kads draugiem vai pazistamiem neatkarigi no bildes iemet 555... utttt

nu nu, puis! nemuldi nu. pats jau atbildēji REX vietā - citi verte tiesham labas bildes un tam tad ari liek to 555

a tu domā viņas vietā vai?
Publicēts: 14.03.08 23:54
 citēt
nu es saku to ko es redzu. domaju ka reksis vnk verte visas bildes pec kartas ar piecipiecipieci. citadaku vertejumu neesmu redzejis.
Publicēts: 15.03.08 00:05
 citēt
... un tagad statistika ! Man nav tik daudz laika, lai objektīvi izvērtētu atzīmes ! ... bet subjektīvi 555 būtu 94.59 % ! Par subjektīviem faktoriem, kas ietekmē vērtēšanas sistēmu, nerunāšu , bet ... , ir jāatcerās tikai viens - tikai un vienīgi īpašnieki nosaka algoritmu, pēc kā tas viss tiek rēķināts ! Un ja mēs to nevaram, vai mums to neļauj , nekā ietekmēt - tad .... ! ... bet mums jau laikam nav variantu ! (bat vai vajag ??? )
Publicēts: 15.03.08 00:44
 citēt
kaada tam noziime? :roll:
Publicēts: 15.03.08 03:56
 citēt
kaada tam noziime? :roll:

Tieši šo gribētos noskaidrot: "kaada tam noziime?" vai "Kāpēc manu bildi novērtēja kāds uz 555?"
Man vis biežāk liekas, kā drīzāk "par spīti" - lai cilvēciņš domā, ka prot "labi" bildēt... lai domā, ka es viņām "rigtīgs" draugs. ;)))
Publicēts: 15.03.08 07:45
 citēt
es ļoti ceru, ka ne tāpēc, lai es arī viņam lieku to pašu.
tad tam visam vērtība ir 0.

iespējams, ka es esmu naiva, bet es personīgi lieku tikai 555, BET - tikai tām bildēm, kuras, manuprāt, to arī ir pelnījušas. tāpēc arī vērtēju diezgan reti.
tāpēc arī šķiet, ka pārējie vērtē tāpat - patīk, vai nepatīk.
tieši tādēļ man personīgi šī tēma aktuāla nav.

tāpēc arī brīnos par šīm diskusijām, vai tad tas ir tik acīmredzami, ka cilvēki vērtē TĀPAT?
Publicēts: 15.03.08 07:54
 citēt
Ja es rakstu komentāru, parasti ielieku 555. Man nav grūti, lai jau cilvēkam tik- moš viņš tāds kā Alloxa, kurš par tiem cipariņiem visu laiku cepas...! ;)
Publicēts: 15.03.08 08:59
 citēt
nerūp
Publicēts: 15.03.08 09:06
 citēt
Es jau arī parasti, ja ir laika galeriju palūrēt, bildēm, kas "uz sitiena" iepatīkas, ātrumā ielieku 555, kaut gan pašam labāk patīk., ja zem bildes ir arī kāds reāls, labāk pat kritisks vārdiņš pierakstīts (kaut arī gana pieredzējis fototehnikā, fotomākslā tāpat praktiski esmu gandrīz iesācējs). Bet fotobloga 555 automāta sistēma mani izbrīnē- vismaz pašlaik "slimojošajā" ER Foto tāda totāla "slavēšana" par s...iem nebij sastopama.
Es te pie vienas bildes atļāvos pabrīnīties par šo fenomenu un cilvēks izrādīja sašutumu:
www.fotoblog.lv... ...:)
Bet attiecībā uz komentāriem- ER Foto zinātāji pazīst arī visnotaļ gudru, bet nedaudz kašķīgu personību "Laucinieku"- viņš pietieami pamatoti udeva jautājumu- ar kādām tiesībām mēs kritizējam(mācam) autoru par neparastiem kadrējumiem utt- tjip tas ir autora darbs un ideja un tā tam jābūt. Es tam piekristu, taču bieži vien (sevišķi šeit) autors vispār nav domājis par kompozīciju, ideju utt- sanāca kaučkas viņuprāt smuks- met tik iekšā...:)
Publicēts: 15.03.08 11:24
 citēt
A pa kuru bildi iet runa?
Un, jā, piekrītu tiem, ka REX pieminēja, ka viņš/viņa vienmēr un gandrīz vai visām, liek 555 :)
Publicēts: 15.03.08 11:32
 citēt
nu es saku to ko es redzu. domaju ka reksis vnk verte visas bildes pec kartas ar piecipiecipieci. citadaku vertejumu neesmu redzejis.
esmu 2x pats ar savām acīm redzējis no rex 444.. :p
Publicēts: 15.03.08 11:35
 citēt
Un, jā, piekrītu tiem, ka REX pieminēja, ka viņš/viņa vienmēr un gandrīz vai visām, liek 555 :)

ko vienmēr pieminiet šo!!! ja bilde ir labāka, kā es varu- tātad no manis 555 (erī no REX).
Bet visi tie , kas ap šito cepās- IR RISINĀJUMS- taisiet savu blogu un tur varēsiet visu veikt un prasīt , kā vēlaties!!!
Publicēts: 15.03.08 11:43
 citēt

ko vienmēr pieminiet šo!!! ja bilde ir labāka, kā es varu- tātad no manis 555 (erī no REX).
Bet visi tie , kas ap šito cepās- IR RISINĀJUMS- taisiet savu blogu un tur varēsiet visu veikt un prasīt , kā vēlaties!!!

Es, piemēram, necepjos :D Haiduk, Tu jau zini manu attieksmi :) viss ir baigi viegli un vienkārši.
Publicēts: 15.03.08 12:34
 citēt
Nu cilveeki liek 555 taapeec, ka... vinjiem nav iisti nekas cits ar ko nodarboties... un varbuut taa bilde nemaz arii tik slikta nav :P
Publicēts: 15.03.08 12:35
 citēt
esmu 2x pats ar savām acīm redzējis no rex 444.. :p

deem man vel nav gadijies taadu fenomenu redzeet.
Publicēts: 15.03.08 13:29
 citēt

iespējams, ka es esmu naiva, bet es personīgi lieku tikai 555, BET - tikai tām bildēm, kuras, manuprāt, to arī ir pelnījušas. tāpēc arī vērtēju diezgan reti.

tāpēc arī brīnos par šīm diskusijām, vai tad tas ir tik acīmredzami, ka cilvēki vērtē TĀPAT?

"es ļoti ceru, ka ne tāpēc, lai es arī viņam lieku to pašu. tad tam visam vērtība ir 0." - tūvu, ļoti tūvu patiesibai, jo kā var argumentēt tavus 555 zem šādām bildem www.fotoblog.lv... - "tāpēc arī vērtēju diezgan reti" ;)
Publicēts: 15.03.08 13:54
 citēt
Ja es rakstu komentāru, parasti ielieku 555. Man nav grūti, lai jau cilvēkam tik- moš viņš tāds kā Alloxa, kurš par tiem cipariņiem visu laiku cepas...! ;)

- ja es ceptos par tiem cipariņiem, tad liktu kā tu, tikai 555 un tikai tiem kas ielika tev 555 - tāda "prostitūcija" man "negaršo" - mana videjā atzīme ir ap 444 un tā būtu vel zemāka, jo es balsoju tikaj par topa bildem un topa reitinga autoriem (uz pārejiem vienkāārši nav laika). Ceru ieskriet "ciemos" pie tavām bildēm tuvākajā laikā - pārbaudīšu tavu "viesmilību". :)
Publicēts: 15.03.08 14:16
 citēt

- ja es ceptos par tiem cipariņiem, tad liktu kā tu, tikai 555 un tikai tiem kas ielika tev 555 - tāda "prostitūcija" man "negaršo" - mana videjā atzīme ir ap 444 un tā būtu vel zemāka, jo es balsoju tikaj par topa bildem un topa reitinga autoriem (uz pārejiem vienkāārši nav laika). Ceru ieskriet "ciemos" pie tavām bildēm tuvākajā laikā - pārbaudīšu tavu "viesmilību". :)

Vai tad šis topiks nav apstiprinājums par cepšanos? Ja neceptos tad tāds POLL nebūtu nemaz dzimis :) .
Publicēts: 15.03.08 14:30
 citēt

Vai tad šis topiks nav apstiprinājums par cepšanos? Ja neceptos tad tāds POLL nebūtu nemaz dzimis :) .

Tā nav pat ritorika - DEMAGOGIJA tīrākā jūdens (...no griestiem pa taisno uz mēles - garām apziņaj) PPP
Publicēts: 15.03.08 14:42
 citēt

Tā nav pat ritorika - DEMAGOGIJA tīrākā jūdens (...no griestiem pa taisno uz mēles - garām apziņaj) PPP

Alloxa bet nedari tā no griestim garām apziņai :) , mums taču šo lasīt un apspriest :D
Publicēts: 15.03.08 16:05
 citēt
Pēc lasītā Alloxa izskatās ka ir jaunībā partijas skolu pabeidzis, pēc tam par partijas kontroles komitejas priekšsēdātāju strādājis, un mūsdienās kļuvis par kosmopolitisku demogogu.

Ja interesē Alloxas biogrāfija, vari atvert burziņā atbilstošu tēmu... varbūt piedališos... bet šeit ir cita tēma, tāpēc, lūdzu, nespamo.
Publicēts: 15.03.08 18:37
 citēt

Alloxa bet nedari tā no griestim garām apziņai :) , mums taču šo lasīt un apspriest :D

"mums taču šo lasīt" - no kura laika "tu" paliki par MUMS, piedod, nepamaniju... ;)
Iznāk interesanta „ķibele”: Alloxa(m) no kabatas izkritā riekstiņš. To riekstiņu redzēja daudzi, bet pacēla kāds JRJ un pamēgināt to grauzt... Rezultāts: rieksta vidū bij atrasts nevisai gāršigs tārpiņš un apspļaudīti kādi garāmgājēji (tie, kuros tēma izraisija k/k interesi), bet pats nepatikamākajs – diFu zobu naF un vel diFi kuŠtās.
Secinājums: retāk ņem mutē to, kas izkrit no cita „kabatas” – vienkārši ej garām.
Arī ar t/p cieņu. Alloxa D
Publicēts: 15.03.08 18:44
 citēt

"mums taču šo lasīt" - no kura laika "tu" paliki par MUMS, piedod, nepamaniju... ;)
Iznāk interesanta „ķibele”: Alloxa(m) no kabatas izkritā riekstiņš. To riekstiņu redzēja daudzi, bet pacēla kāds JRJ un pamēgināt to grauzt... Rezultāts: rieksta vidū bij atrasts nevisai gāršigs tārpiņš un apspļaudīti kādi garāmgājēji (tie, kuros tēma izraisija k/k interesi), bet pats nepatikamākajs – diFu zobu naF un vel diFi kuŠtās.
Secinājums: retāk ņem mutē to, kas izkrit no cita „kabatas” – vienkārši ej garām.
Arī ar t/p cieņu. Alloxa D

Alloxa, tu baigi jocīgs esi. "Tev pasaulē ir tikai melns un balts, pats dzīvo kautkādā mežā kur savilcis šņorus pa kuriem staigā. Viens solis sānis no sazīmētām līnijām ir nāve!" . Ja nemāki lasīt tekstus varbūt vispār nevaig uz tiem atbildēt? Pārlasi vēl 10x tekstu un varbūt iebrauksi tēmā?
Publicēts: 15.03.08 18:50
 citēt

"es ļoti ceru, ka ne tāpēc, lai es arī viņam lieku to pašu. tad tam visam vērtība ir 0." - tūvu, ļoti tūvu patiesibai, jo kā var argumentēt tavus 555 zem šādām bildem www.fotoblog.lv... - "tāpēc arī vērtēju diezgan reti" ;)

MAN ŠĪ BILDE TIEŠĀM PATĪK

es nepretendēju uz kritiķa statusu, TĀPAT arī nesekoju baram. pirmā ieliku, un man nav par to nedz kauns, nedz kādi pārdzīvojumi, es drīzāk uztrauktos tavā vietā - kāpēc TEV rūp, ko es lieku citiem. ne konkrēti es, bet kopumā.

ja TU tēmē uz to, ka šis cilvēks man ir licis 555 un es viņam ar to pašu atbildēju, tad tu TĀ maldies. bet, protams, tās ir tavas tiesības :wink:

es NEKAD (un galvenais, ka ES to zinu), atkārtoju- NEKAD neskatos, kas man ir ielicis 555 un tad atbildu ar to pašu, nekad to neesmu darījusi un darīt netaisos.
vienīgi, ja ir pierakstīts kāds interesants komentārs un man tiešām ir garlaicīgi - es ielienu cilvēka profilā, lai paskatītos, kas šamējam tur ir. pukts.
Publicēts: 15.03.08 18:57
 citēt

es nepretendēju uz kritiķa statusu, TĀPAT arī nesekoju baram. pirmā ieliku, un man nav par to nedz kauns, nedz kādi pārdzīvojumi, es drīzāk uztrauktos tavā vietā - kāpēc TEV rūp, ko es lieku citiem. ne konkrēti es, bet kopumā.

ja TU tēmē uz to, ka šis cilvēks man ir licis 555 un es viņam ar to pašu atbildēju, tad tu TĀ maldies. bet, protams, tās ir tavas tiesības :wink:

es NEKAD (un galvenais, ka ES to zinu), atkārtoju- NEKAD neskatos, kas man ir ielicis 555 un tad atbildu ar to pašu, nekad to neesmu darījusi un darīt netaisos.
vienīgi, ja ir pierakstīts kāds interesants komentārs un man tiešām ir garlaicīgi - es ielienu cilvēka profilā, lai paskatītos, kas šamējam tur ir. pukts.

Labi izstrādāti toņi, un man arī bilde patīk.
Publicēts: 15.03.08 18:58
 citēt
ir neapšaubāmi patīkami, ja kāds (lai vai kā to spēj) novērtē tavu bildi. vienkārši jauka apziņa, ka bilžu daudzumā to kāds pamana. tas arī viss.
es neticu, ka cilvēki tā spēj cepties par to, KĀPĒC ko katrs kuram ieliek. nu neticu. cilvēki ir tikpat apmierināti ar faktu, ja kāds vienkārši kaut ko iekomentē, pat ne tik daudz ar tiem punktiem. MANUPRĀT, tā ir. varbūt arī nav, es nezinu, bet gribētos domāt, ka ir.
Publicēts: 15.03.08 18:59
 citēt

Es, piemēram, necepjos :D Haiduk, Tu jau zini manu attieksmi :) viss ir baigi viegli un vienkārši.

tev tikai pirmais teikums :D
Publicēts: 15.03.08 19:14
 citēt
JRJ, pietik spamot... Runā PĀR TĒMU, vai paklusē, ja nav ko pateikt(в тему;) - cieni citus un arī būsi cienijāms...
Publicēts: 15.03.08 19:35
 citēt
JRJ, pietik spamot... Runā PĀR TĒMU, vai paklusē, ja nav ko pateikt(в тему;) - cieni citus un arī būsi cienijāms...

Pilnībā tev piekrītu par otro. Par pirmo - šī tēma pati pēc sevis ir spams un vieta viņai Burziņā. Par fotogrāfēšanas pieredzi šeit ir pilnīga nulle! Tā kā lasi uzmanīgi kur postē un tad viss būs tēmā! :!: :arrow: www.fotoblog.lv...
Publicēts: 15.03.08 19:39
 citēt

"PATĪK" sākas virs 333, bet 555 manā skatijumā ir tūvu šedevram (izcili, nepārspējami, geniāli, apbrinojāmi un t/l). Apskatīju tavas bildes (no sākuma domāju, kā tu galīgs iesācejs, kuram "vis fokusā" - jau ir geniāli), iesācejs tu neesi gan, tāpēc arī nesaprotu tavus 555.
Balsot varētu biķīt kritiskāk, lai neapmānīt savus biedrus... Bet vel labāk tā, kā to dara sasar(s)- www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv... ;)
Publicēts: 15.03.08 19:42
 citēt
:mrgreen:
Neķer kreņķi Alloxa, būs labi!
Publicēts: 15.03.08 19:49
 citēt

Pilnībā tev piekrītu par otro. Par pirmo - šī tēma pati pēc sevis ir spams un vieta viņai Burziņā. Par fotogrāfēšanas pieredzi šeit ir pilnīga nulle! Tā kā lasi uzmanīgi kur postē un tad viss būs tēmā! :!: :arrow: [url=http://www.fotoblog.lv/forum/viewforum.php?f=5

Vau!!!]http://www.fotoblog.lv/forum/viewforum.php?f=5

Vau!!![/url] Tu jau esi administrātors!? 8o - Nu, tad pārcel to uz turiemi, man nav iebildumu... PPP
To pat īstie admiņi var izdarīt - bez pretenzijām, no manas puses.
Publicēts: 15.03.08 19:49
 citēt
nu gan nesaprotu, 5 5 5 slikti, sasar ieliek 1 1 1 atkal slikti :twisted: opredjelis ko Tu veelies un vai vispaar veelies :wink:
Publicēts: 15.03.08 19:52
 citēt
:mrgreen:
Neķer kreņķi Alloxa, būs labi!

A kas teica, kā ir slikti??? 8( - ir, nevis, labi, bet ir jauķi.
Publicēts: 15.03.08 19:53
 citēt
par ko tad sudzamies? :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt