forum.gif
:? Kāpēc manu bildi novērtēja kāds uz 555?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / :? Kāpēc manu bildi novērtēja kāds uz 555?
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.08 19:58
 citēt
nu gan nesaprotu, 5 5 5 slikti, sasar ieliek 1 1 1 atkal slikti :twisted: opredjelis ko Tu veelies un vai vispaar veelies :wink:

Parādi, lūdzu, kur Alloxa uzrkstīja, kā tas "sasar ieliek 1 1 1 atkal slikti" ir slikti??? Вначале проснись - потом пой, если не совсем ту.ой. ;) D
Publicēts: 15.03.08 19:59
 citēt
par ko tad sudzamies? :D

Strīds par to ka Alloxa grib lai visi stāv "po stoike Smirno!" , šeit viņš ir boss , dievs un tikai viņš nosaka kā šeit jāuzvedās. Ja viņa skatījumā PATĪK sākās virs 333 tad tā jādomā visiem bez ierobežojuma! Ja bilde nepatīk viņam un viņš uzskata ka tai bildei šeit nav vietas tad tā jadomā arīvisiem pārējiem! :D Kautkāda taisnība valterux par partijas kontroli šeit pārskatās. :)
Publicēts: 15.03.08 20:15
 citēt

Strīds par to ka Alloxa grib lai visi stāv "po stoike Smirno!" , šeit viņš ir boss , dievs un tikai viņš nosaka kā šeit jāuzvedās. Ja viņa skatījumā PATĪK sākās virs 333 tad tā jādomā visiem bez ierobežojuma! Ja bilde nepatīk viņam un viņš uzskata ka tai bildei šeit nav vietas tad tā jadomā arīvisiem pārējiem! :D Kautkāda taisnība valterux par partijas kontroli šeit pārskatās. :)

Cienijamo, JRJ, "šļupsti" lūdzu pa tēmu, protams, ja gadijuma neesi dabūjis smadzeņu satricinājumu, grauzot "riekstu"... tāda gadijumā turpini spamot. D
Publicēts: 15.03.08 20:18
 citēt
Alloxa, izdari pakalpojumu - nošaujies :roll:
Publicēts: 15.03.08 20:38
 citēt

Cienijamo, JRJ, "šļupsti" lūdzu pa tēmu, protams, ja gadijuma neesi dabūjis smadzeņu satricinājumu, grauzot "riekstu"... tāda gadijumā turpini spamot. D

Alloxa, tu esi stulbs vai tikai izliecies? ATKĀRTOJU VĒLREIZ!!! TĒMA ŠEIT IS SPAMS UN ATIECĪGAS ARĪ ATBILDES ŠEIT BŪS!!!! Ja tu esi tik gudrs psihologs tad atbildi kāpēc es vai kāds cits par kautkādām tavām bildēm ir ielicis 555 un padomājot uz šo smago jautājumu dažas dienas pajautā vai tas jautājums bij to vērts? Neviens "nestaigā" pa taviem "šņoriem" un teikt ka cits cilvēks uzvedās tā tāpēc ka es tā saku būtu necieņa pret to! Labāk pārfrāzē savu doma un pajautā "Kāpēc es lieku par bildēm šādas vai tādas atzīmes" tad vismaz cilvēks varēs konkrēti par sevi teikt neaizvainojot nevienu citu. Es varu atbildēt kāpēc es lieku 555 bet lai teiktu kāpēc tā dara citi būtu neatzīt cilvēku kā indivīdu. Katram ir savs raksturs , sava gaume , savas domas. Bet tevi es skatos šeit tieši tas uztrauc ka nevari nevienam uzspiest savu "reliģiju". Nomierinies beidzot taču, un atbildi tikai par savu darīto.
Publicēts: 15.03.08 21:18
 citēt
Alloxa, izdari pakalpojumu - nošaujies :roll:

Protams – obligāti, bet šis pakalpojums ir nedaudz maksas. Varu iepriecināt, tā kā tu būsi 1000-šajs šāda pakalpojuma pasūtītais – tev tas izmaksās tikai pus-cenas (50%). (PM – bankas rekvizīti un reikīns).
Ar cieņu pakalpojumu firmas „Pašapkalpošanas produktion” pārstāvis Alloxa.
„Mūsu iespējas – klienta kabatā (biksēs)” :) :) :) :o
Publicēts: 15.03.08 21:35
 citēt
Alloxa, kā tev ar galvu vispār? :roll:
Publicēts: 15.03.08 21:42
 citēt

"PATĪK" sākas virs 333, bet 555 manā skatijumā ir tūvu šedevram (izcili, nepārspējami, geniāli, apbrinojāmi un t/l). Apskatīju tavas bildes (no sākuma domāju, kā tu galīgs iesācejs, kuram "vis fokusā" - jau ir geniāli), iesācejs tu neesi gan, tāpēc arī nesaprotu tavus 555.
Balsot varētu biķīt kritiskāk, lai neapmānīt savus biedrus... Bet vel labāk tā, kā to dara sasar(s)- www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv... ;)

šedevrus iekš fotoblog.lv meklēju tikai pie LIELAJIEM meistariem (MANIEM favorītiem). lai mācītos. tādēļ aprobežoties ar viņu bildēm es netaisos - tikpat labi es uztaisītu savu fotoblogmarinkarulz.lv liekot pasaules meistaru bildes un bļaujot - tikai šīs šīs un šīs ir feinākās un labākās, kā jūs varat pretendēt uz kādiem 555, paskataties tak uz šiem izcilajiem portretiem un ainavām! nu tā kā mazliet muļķīgi skan, ne?
tieši tādēļ, ja, manuprāt, kāda bilde, kādam MIRSTĪGAJAM, ir pietiekami laba, lai es to pamanītu, un, ja jau mēs te diskutējam, tad ne tikai es, tad es bliezīšu savus 555. ja es pasaku "feina bilde, bet man tā kā mazliet gāžas pa kreisi", tad es to pateikšu, bet, NEVAINO mani, 333 es nelikšu. smieklīgi, bet man personīgi ir grūtības ar vērtēšanu. jā, man AITAI, viss robežojas ar patīk - 555, vai nepatīk - ignore.
no tādas puses, piekritīšu, es neesmu objektīva itin nemaz, bet tieši tāpēc tie ir mani trīs punkti, ko es dalu kā vēlos.
lieku arī motivācijai, "iedrošināšanai", lai tak bildē vēl un vēl. ja mācās, tad, pamanot starp 444 333 dažus 555, cilvēkam rodas motivācija, jau pietiekami daudz cilvēku ar kompleksiem.
Publicēts: 15.03.08 21:50
 citēt
es atceros, ka, liekot savas pirmās bildes te, es tā pārdzīvoju par iznākumu, sēdēju rokas kulaciņos savilkusi un gaidīju, kas nu būs - un es ar pavisam mierīgu sirdi saku, ka gaidīju KRITIKU, ne punktus.
tai pašā laikā, kad man par kaut vai šo: www.fotoblog.lv...
salika tos 555, nu tā bija laba motivācija, nav jau tā, ka iesācējam te ir baigi viegli. nu man nebija.
bet kad man par šo sāka stāstīt, te ir tā kā par maz, te tā kā varētu negriezt, prasītos vairāk tā un šitā: www.fotoblog.lv...
tad es sapratu - ne jau punktos fiška :idea:. bet vārdos, ko pasaka, iesaka. tomēr, ja tev vārdus neviens teikt negrasās, TAD der arī punkti.
un, ja es redzu bildi, un man tā patīk, tā kā īsti neko pielikt, ne ko atņemt. tad tie arī ir mani 555.
Publicēts: 15.03.08 22:02
 citēt
es ļoti ceru, ka ne tāpēc, lai es arī viņam lieku to pašu.
tad tam visam vērtība ir 0.

iespējams, ka es esmu naiva, bet es personīgi lieku tikai 555, BET - tikai tām bildēm, kuras, manuprāt, to arī ir pelnījušas. tāpēc arī vērtēju diezgan reti.
tāpēc arī šķiet, ka pārējie vērtē tāpat - patīk, vai nepatīk.
tieši tādēļ man personīgi šī tēma aktuāla nav.

tāpēc arī brīnos par šīm diskusijām, vai tad tas ir tik acīmredzami, ka cilvēki vērtē TĀPAT?

"es ļoti ceru, ka ne tāpēc, lai es arī viņam lieku to pašu. tad tam visam vērtība ir 0." - tūvu, ļoti tūvu patiesibai, jo kā var argumentēt tavus 555 zem šādām bildem www.fotoblog.lv... - "tāpēc arī vērtēju diezgan reti" ;)

MAN ŠĪ BILDE TIEŠĀM PATĪK

es nepretendēju uz kritiķa statusu, TĀPAT arī nesekoju baram. pirmā ieliku, un man nav par to nedz kauns, nedz kādi pārdzīvojumi, es drīzāk uztrauktos tavā vietā - kāpēc TEV rūp, ko es lieku citiem. ne konkrēti es, bet kopumā.

ja TU tēmē uz to, ka šis cilvēks man ir licis 555 un es viņam ar to pašu atbildēju, tad tu TĀ maldies. bet, protams, tās ir tavas tiesības :wink:

es NEKAD (un galvenais, ka ES to zinu), atkārtoju- NEKAD neskatos, kas man ir ielicis 555 un tad atbildu ar to pašu, nekad to neesmu darījusi un darīt netaisos.
vienīgi, ja ir pierakstīts kāds interesants komentārs un man tiešām ir garlaicīgi - es ielienu cilvēka profilā, lai paskatītos, kas šamējam tur ir. pukts.

"PATĪK" sākas virs 333, bet 555 manā skatijumā ir tūvu šedevram (izcili, nepārspējami, geniāli, apbrinojāmi un t/l). Apskatīju tavas bildes (no sākuma domāju, kā tu galīgs iesācejs, kuram "vis fokusā" - jau ir geniāli), iesācejs tu neesi gan, tāpēc arī nesaprotu tavus 555.
Balsot varētu biķīt kritiskāk, lai neapmānīt savus biedrus... Bet vel labāk tā, kā to dara sasar(s)- www.fotoblog.lv...
www.fotoblog.lv... ;)

šedevrus iekš fotoblog.lv meklēju tikai pie LIELAJIEM meistariem (MANIEM favorītiem). lai mācītos. tādēļ aprobežoties ar viņu bildēm es netaisos - tikpat labi es uztaisītu savu fotoblogmarinkarulz.lv liekot pasaules meistaru bildes un bļaujot - tikai šīs šīs un šīs ir feinākās un labākās, kā jūs varat pretendēt uz kādiem 555, paskataties tak uz šiem izcilajiem portretiem un ainavām! nu tā kā mazliet muļķīgi skan, ne?
tieši tādēļ, ja, manuprāt, kāda bilde, kādam MIRSTĪGAJAM, ir pietiekami laba, lai es to pamanītu, un, ja jau mēs te diskutējam, tad ne tikai es, tad es bliezīšu savus 555. ja es pasaku "feina bilde, bet man tā kā mazliet gāžas pa kreisi", tad es to pateikšu, bet, NEVAINO mani, 333 es nelikšu. smieklīgi, bet man personīgi ir grūtības ar vērtēšanu. jā, man AITAI, viss robežojas ar patīk - 555, vai nepatīk - ignore.
no tādas puses, piekritīšu, es neesmu objektīva itin nemaz, bet tieši tāpēc tie ir mani trīs punkti, ko es dalu kā vēlos.
lieku arī motivācijai, "iedrošināšanai", lai tak bildē vēl un vēl. ja mācās, tad, pamanot starp 444 333 dažus 555, cilvēkam rodas motivācija, jau pietiekami daudz cilvēku ar kompleksiem.

Liels paldies par detalizētu skaidrojumu, tavas domas sapratu... :)
Publicēts: 15.03.08 22:04
 citēt

Liels paldies par detalizētu skaidrojumu, tavas domas sapratu... :)

:wink:
Publicēts: 15.03.08 22:20
 citēt
Jūs cieniet citus? Vai var lūgt necitēt 10 iepriekšējos ierakstus?
Publicēts: 15.03.08 22:26
 citēt
Alloxa, kā tev ar galvu vispār? :roll:

Nu, ja salīdzināt ar tavu avatāru, mana galva izskatās daudz pievilcigāg... k/v biķīt apdauzīju gan – kāpjot no galda apakšas pēc tavām publikācijam šajā tēmā, bet tas ir ssssī-kums salīdzinājumā ar baudām. :wink:
Pateicos par gādīgumu – atcerejos savu māti (cвою мать;). :)
Publicēts: 15.03.08 22:33
 citēt
Jūs cieniet citus? Vai var lūgt necitēt 10 iepriekšējos ierakstus?

Paldies par ieteikumu, vajadzēs pamēgināt, - laikam muļķigs pieradum no citam saitēm, kur tēma atīstas pa dažiem "zariem".
Publicēts: 15.03.08 22:42
 citēt
Jā, Alloxas izcilo spītīgumu ievēroju jau ER Foto... :shock:
Publicēts: 15.03.08 23:35
 citēt
Jā, Alloxas izcilo spītīgumu ievēroju jau ER Foto... :shock:

"Alloxas izcilo spītīgumu" - ??? vajag meklēt uz krievijs saitēm, kur "karo" rigtigie ritorikas "zubri". Linkus nedošu - jo kautrīgs. P
Publicēts: 16.03.08 00:44
 citēt
Alloxa, piedod par atklātību, bet, manuprāt, tu esi vienkārši stulbs. Nezinu iedzimts vai kā, bet normāls nešķieti.
Publicēts: 16.03.08 00:47
 citēt
:shock: Nu, principā... man gribas atkārtot veco, labo pagavorku par idiotu idiotam galā, bet Jūs taču tikai ākstaties... :D
Publicēts: 16.03.08 01:29
 citēt
Alloxa- pacīnies tādos saitos kā photodom.com vai photosight.ru,tad būs ari ar ko lielīties, ja vien pašā sākumā neizbanos.

Tas ir sen pagājis laiks, mani tur pazīst un atiecas ļoti piesardzīģi (vismaz ar k/k muļķībām neuzbāžās). Ir bijušas vietas daudz kārstākas - ЮГ, Алексей Крик, bet slavenais Злобный критик (ЗК;) vispār "наложил на себя руки" - pazuda no "kara lauka" nezinamā virzienā, nodzēšot visus savus komentārus, k/v skaitijās pēdējos pāris gadus labākajs kritiķis uz saites kura izcīnija pirmo balvu 2007 starp fotoresursiem. Ta-kā piedāvājums man nošauties no sasara nav pirmais. Neskaiti par lielību, bet par piespiestu atbildi. Bet ja nopietni esmu likumpaklausīgs, lojāls un labvēlīgs vīrietis ar dažiem nikiem(raksturiem) netā. Dzīvosim draudzīģi - nekrāpsim viens otru. :)
Publicēts: 16.03.08 01:40
 citēt
...Ta-kā piedāvājums man nošauties no sasara nav pirmais. Neskaiti par lielību...

nu jā, lielīties te tiešām nav ar ko...

PS. Bet nu ne kas, gan jau arī kādreiz tavā miskastē iespīdēs saulīte :)
Publicēts: 16.03.08 01:50
 citēt
Alloxa, piedod par atklātību, bet, manuprāt, tu esi vienkārši stulbs. Nezinu iedzimts vai kā, bet normāls nešķieti.

Nu tev i humora izjūta - bravo. Lasu tavu pantiņu - skatos uz tavas avatāras un pēc kāda laika atkal jālien no zem-galda ārā. No manis buča tavai sievaj - laj šodien necer uz k/k vairāku no tevis... (Y)(X) - nozīmē dziļi "traumēts" - dieva-dēļ nepadomā k/k "sliktu"...
P.S. Psihologi apgalvo, kā cilvēks redz citos to slikto, no kā pats nevar tikt vaļā. ;) Ar labu nakti! DDD
Publicēts: 16.03.08 02:22
 citēt
Pūkainus arī tev sapnīšus.
Ps. Zem galda tikai sunim vieta, bet nu ja tev tā labāk - izklaidējies :)
Publicēts: 16.03.08 02:28
 citēt
Publicēts: 16.03.08 10:01
 citēt
Alloxa, piedod par atklātību, bet, manuprāt, tu esi vienkārši stulbs. Nezinu iedzimts vai kā, bet normāls nešķieti.[/

Nu klau ! Es ceru, ka mēs tomēr esam gana pieauguši ļaudis un šitādus pIpIpIpIpī#$%^&^&*|+_)(* neturpināsim ? Otra viedoklis var nepatikt, bet tas jau neliedz izturēties ar cieņu. Atgriežoties pie tēmas - arī es esmu viens no ļaunajiem 555 licējiem, NEKAD te neesmu ielicis zemāku atzīmi. Jo principā ( ar diviem izņēmumiem, kas bija joks pie galīgi dranķīgas bildes ieliku 555 ar izvērstu komentu) nevērtēju darbus, kas nepatīk vai šķiet šaubīgi
Publicēts: 16.03.08 12:18
 citēt
NilsS, vienkārši sasar neatrada citu ko atbildēt viņam. Es gan teiktu ka vairāk atgādina Žirinovski kurš nu nekādā gadījumā nav muļķis bet kad viņam nav ko atbildēt tā šis pāriet un apvainojumiem un beigās šāk mētāties ar apkārt stāvošiem priekšmetiem. Par krievu saitēm bij ļoti labs piemērs :) . Krievi ir tāda tauta ka smiesies viņi savā starpā par oponentu nemaz neiesaistot pēdējo :) .
Publicēts: 16.03.08 14:00
 citēt
NilsS, vienkārši sasar neatrada citu ko atbildēt viņam. Es gan teiktu ka vairāk atgādina Žirinovski kurš nu nekādā gadījumā nav muļķis bet kad viņam nav ko atbildēt tā šis pāriet un apvainojumiem un beigās šāk mētāties ar apkārt stāvošiem priekšmetiem. Par krievu saitēm bij ļoti labs piemērs :) . Krievi ir tāda tauta ka smiesies viņi savā starpā par oponentu nemaz neiesaistot pēdējo :) .

sasars = Žirinovskis [url=http://smiles2k.net/big_smiles/index.html]
JRJ = Jeļcins (kas ticis pie "ba-ra-bā-na";) [url=http://smiles2k.net/music_smiles/4/index.html]
Krievi ir tāda tauta, kas līdzīga ebrejiem - par to liecina ļoti labs piemērs no krievu saitēm. [url=http://smiles2k.net/admin_moder_smiles/index.html]
Alloxa ir krievietis [url=http://smiles2k.net/big_smiles/6/index.html]

Varbūt pietiek [url=http://smiles2k.net/big_smiles/6/index.html]
Publicēts: 16.03.08 14:34
 citēt
NilsS, nu es domāju tu saprati tagad par ko gāja runa :)
Publicēts: 16.03.08 14:59
 citēt
NilsS, nu es domāju tu saprati tagad par ko gāja runa :)

Šeit runa iet par "Kāpēc manu bildi novērtēja kāds uz 555?" !!!!!!!!!
Bet daži(JRJ, sasar) mēģina sabotēt tēmu spamojot - līmējot jarlikus, darot demagogiskus secinājumus, pārjiet uz personu apspriešanu un t/l.
Uz priekšu ignorēšu visus kas ir ārpus tēmas (offtop) - iesaku to pašu darīt pārēiem tēmas dalībniekiem.
[url=http://smiles2k.net/admin_moder_smiles/index.html]
Publicēts: 16.03.08 15:09
 citēt
SABOTĀŽA!!!
Publicēts: 16.03.08 15:13
 citēt
Ģetskij sad :)
Publicēts: 16.03.08 15:16
 citēt
nav vienas butiskas izveles: jo bilde patiik
Publicēts: 16.03.08 15:17
 citēt
Šeit runa iet par "Kāpēc manu bildi novērtēja kāds uz 555?" !!!!!!!!!
Bet daži(JRJ, sasar) mēģina sabotēt tēmu spamojot - līmējot jarlikus, darot demagogiskus secinājumus, pārjiet uz personu apspriešanu un t/l.
Uz priekšu ignorēšu visus kas ir ārpus tēmas (offtop) - iesaku to pašu darīt pārēiem tēmas dalībniekiem.
[url=http://smiles2k.net/admin_moder_smiles/index.html]

Alloxa, es varākās vietās biju atbildējos par tēmu bet tā kā tās atbildes nebija atbilstošas taviem vēlējumiem tad arī tu uzbrauci , sāki spamot un pats tagad esi vainīgs ka šijā tēmā notiek tas kas šeit notiek.
Publicēts: 16.03.08 16:09
 citēt
nav vienas butiskas izveles: jo bilde patiik

"Bilde ir tā vērta" = bilde ĻOTI patiik vai izcila, bet vienkārši "bilde patiik" sākas (kā jau es teicu) virs 333 (no334 līdz 554)...
Runa iet tieši par 555
Publicēts: 16.03.08 17:18
 citēt

"Bilde ir tā vērta" = bilde ĻOTI patiik vai izcila, bet vienkārši "bilde patiik" sākas (kā jau es teicu) virs 333 (no334 līdz 554)...
Runa iet tieši par 555

Shadow(am) "bilde patiik" var nozīmēt pilnīgi citus ciparus, man tas arī var nozīmēt vēl citus ciparus bet "Pēterītim no mājas aiz stūra" trešo ciparu variantu. Man bilde patīk un nav nekādu izteiktu netīrumu nozīmē tieši 555 bet izcilšu es bildi ar komentāru papildus. Tas ir tikai mans uzskats un es to nevienam neuzbāžu.
Tu Alloxa pilnīgi kā Bušs junior sāc visai "pasaulei" diktēt kad drīkst elpot bet kad nedrīkst. :shock:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):