forum.gif
Jautājums administrācijai
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / Jautājums administrācijai
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.03.08 12:35
 citēt
Vai šajā portālā bez kaķīšiem ir gaidāmas arī kādai citai tematikai veltītas dienas ?
Publicēts: 15.03.08 12:44
 citēt
Man šķiet tas vairāk atkarīgs no blogeriem nevis administrācijas.

Man šķiet, ka Tu te esi ne manis vai shadow dēļ, bet gan citu iemeslu.
Publicēts: 15.03.08 13:01
 citēt
Mani vienkārši interesē - ja jau divus gadus pēc kārtas viena diena ir veltīta kaķiem, vai nebūtu pienācis laiks arī citiem tematiem veldtīt tikpat daudz uzmanības ? Jeb bildes ar ņaudošajiem šeit ir prioritāte ?
Publicēts: 15.03.08 13:29
 citēt
Mani vienkārši interesē - ja jau divus gadus pēc kārtas viena diena ir veltīta kaķiem, vai nebūtu pienācis laiks arī citiem tematiem veldtīt tikpat daudz uzmanības ? Jeb bildes ar ņaudošajiem šeit ir prioritāte ?

nu tak pārlasi vēlreiz ko Tev raksta :)....
Publicēts: 15.03.08 13:30
 citēt
Vajag tikai priekšlikumu un atbalstu no pārējajiem blogeriem.

Tā pat bija arī ar to dienu, kad nevarēja vienot bildes klāt.
Publicēts: 15.03.08 13:37
 citēt
Nu tad ierosinu ievietot aptauju. Par visām tēmām un žanriem. Vismaz mēnesi.
Publicēts: 15.03.08 13:40
 citēt
Ak jā - ox3r, gribētos dzirdēt Tavu versiju, par manas šeit atrašanās iemesliem.
Publicēts: 15.03.08 13:52
 citēt
Toč. Laba ideja. Tematiskā dienas ar nosaukumu "aptauja".

Izdomā priekšlikumu, ja tu tik ļoti gribi. Parunā ar administrāciju vai arī izveido forumā rēlu diskusiju ar dienu, kad to vajadzētu darīt utt. Un ja būs liela atsaucība, nekas cits neatliks kā ņemt vērā tavu priekšlikumu.

SAKI KAUT KO KONKRĒTU. Konkrētu ideju, nevis aptauju. Un kaut ko tādu, ko varētu arī izpildīt vairāki cilvēki, ne tikai nemirstīgie.

Un kā pie vella, lai ox3r zin iemeslus, kāpēc tu esi šeit reģistrējies. Ganjau tāpēc, lai mācītos.
Publicēts: 15.03.08 13:58
 citēt
imbacile paldies :)

Tieši tā ... izdomā ... ierosini, ja iegūsi piekrišanu no citiem tad viss arī notiks.

Ideja ir tāda, ka nevis administrācija kautko dara, bet gan blogeri (tajā skaitā administrācija) izdomā kautko saistošu visiem un, lai padarītu dienu jaukāku, izveido šādu kaķu dienu.
Publicēts: 15.03.08 14:05
 citēt
Nu tad ierosinu ievietot aptauju. Par visām tēmām un žanriem. Vismaz mēnesi.

To Tu droši vari pats uztaisīt. Tā nav tikai administrācijas privilēģija

PS. Un aceries, ka pliks teksts "Davai uztaisam suņu dienu" nevienam nav vajadzīgs... visam jābūt domai un pamatojumam. Kaķu dienu izveidojās, manuprāt, jo jebkurš fotogrāfs-iesācējs parasti bildē savu četrkājaino murājošo draugu
Publicēts: 15.03.08 14:06
 citēt

Tieši tā ... izdomā ... ierosini, ja iegūsi piekrišanu no citiem tad viss arī notiks.

Ideja ir tāda, ka nevis administrācija kautko dara, bet gan blogeri (tajā skaitā administrācija) izdomā kautko saistošu visiem un, lai padarītu dienu jaukāku, izveido šādu kaķu dienu.

Tuvākajā laikā, laikam būs 1 aprīllis - HUMORA diena?!
Publicēts: 15.03.08 14:08
 citēt

Tuvākaja laikā, laikam būs 1 aprillis - HUMORA diena?!

Ideja laba. Piemēram bildes, kurās ir sižēts ļoti asprātīgs vai smieklīgs. Kurš grib uzņemties iepazīstināt pārējos ar šādu ideju?
Publicēts: 15.03.08 14:18
 citēt

Tuvākaja laikā, laikam būs 1 aprillis - HUMORA diena?!

Ideja laba. Piemēram bildes, kurās ir sižēts ļoti asprātīgs vai smieklīgs. Kurš grib uzņemties iepazīstināt pārējos ar šādu ideju?

Šeit tās balsošanas tik lēni notiek ka es labāk ieteiktu balsot par 2009 gada 1 aprīli :) . Varbūt līdz tam laikam izkustēsies .
Publicēts: 15.03.08 14:27
 citēt
Ok. Man ir ideja par visu gadu 9. maiju.
Publicēts: 15.03.08 14:27
 citēt
Var to visu pavērts tādā veidā, ka tajā dienā ieteicams likt šāda tipa bildes. Ir tikai jāsāk un jāinformē un tad jau aizies bara instinkts
Publicēts: 15.03.08 14:30
 citēt
Tā kā tuvojas devītais maijs ( nu ok, vēl mēnesis, bet tas lai laicīgi visiem būtu zināms ) un ierosinu šajā dienā likt TIKAI UN VIENĪGI AR 2. PASAULES KARU SAISTĪTAS BILDES. Tās var būt gan no kauju vietām, tehnika, da jebkas, kas ar to saistīts. Aizliegts ievietot mūsdienu bruņojuma utt attēlus. Pacenšamies, paskraidājam pa šādām vietām un uz priekšu.
Publicēts: 15.03.08 14:36
 citēt
Tā kā tuvojas devītais maijs ( nu ok, vēl mēnesis, bet tas lai laicīgi visiem būtu zināms ) un ierosinu šajā dienā likt TIKAI UN VIENĪGI AR 2. PASAULES KARU SAISTĪTAS BILDES. Tās var būt gan no kauju vietām, tehnika, da jebkas, kas ar to saistīts. Aizliegts ievietot mūsdienu bruņojuma utt attēlus. Pacenšamies, paskraidājam pa šādām vietām un uz priekšu.

Man ir aizdoma, ka šo ziņu izlasīs labi ja 1% no visas bloga publikas. Ja grib kautko panākt uztaisi jaunu topiku, bet pirmstam pameklē kā gribēja veidot vīriešu dienu blogā, kaķu utt.
Publicēts: 15.03.08 15:47
 citēt
Nu esi reālists. Temats "karš" ir forši variējams, bet nejau jābūt tik konkrētam. Tādā gadījumā varbūt tiks ievietotas lai ja kādas piecas bildes.

Un tagad izveido šito pie sadaļas notikumi. Vai arī pie diskusijām ar konkrētu un pārdomātu tekstu.
Publicēts: 23.03.08 22:06
 citēt
Kaķu dienai jau nebūtu ne vainas, tik kādēļ tai "applukušai afišai" jau otro mēnesi pašā priekšā "jākarājas"- labāk lai kādas top bildes (piemēram) stāv.
Publicēts: 24.03.08 00:39
 citēt
mnja, man tie kaķīši murgos jau rādās.. :(
Publicēts: 24.03.08 09:18
 citēt

Traki. Pie daktera jau biji aizgājis?
Publicēts: 24.03.08 23:07
 citēt

Traki. Pie daktera jau biji aizgājis?

Admin-kungs, bet visi takš neiesim pie daktera.. :cry:
Vai tiešām tik grūti to nodzeltējušo "kaķu šilti" uz fotobloga fasādes nomainīt- nu nezolīdi takš izskatās.
Publicēts: 25.03.08 00:03
 citēt
Jautājums administrācijai:
Nupat atbildēju cilvēkam uz pagaru vēstuli ar vairākiem tehniskas dabas jautājumiem. Diemžēl šajā visnotaļ ērtajā un jaukajā portālā nav paredzēta iespēja, atbildot uz vēstuli, redzēt tās oriģinālu. Vai tas ir sarežģīti izdarāms?
Protams, var jau atvērt otru logu un tur skatīties, bet nav takš zolīdi.
Publicēts: 25.03.08 08:00
 citēt
Nupat atbildēju cilvēkam uz pagaru vēstuli ar vairākiem tehniskas dabas jautājumiem. Diemžēl šajā visnotaļ ērtajā un jaukajā portālā nav paredzēta iespēja, atbildot uz vēstuli, redzēt tās oriģinālu. Vai tas ir sarežģīti izdarāms?

Ir tāda iespēja. Tieši tā pat kā rakstot atbildi uz postu tā arī var uz vēstuli. Ir 2 pogas. Atbildēt un citēt.

Par to dakteri. Tavu postu es saprotu un respektēju, jo viņā ir pateikta problēma un tiešām tas teksts tur varētu būt labāks, bet, ja kādam kaķi rādās murgos tad ir jāiet pie daktera. Pričom tur fotoblog?
Publicēts: 25.03.08 08:13
 citēt

Ir tāda iespēja. Tieši tā pat kā rakstot atbildi uz postu tā arī var uz vēstuli. Ir 2 pogas. Atbildēt un citēt.

Par to dakteri. Tavu postu es saprotu un respektēju, jo viņā ir pateikta problēma un tiešām tas teksts tur varētu būt labāks, bet, ja kādam kaķi rādās murgos tad ir jāiet pie daktera. Pričom tur fotoblog?

Paldies par atbildēm. "Kaķu jautājumā" mans pārmetums ir nevis par teksta saturu, bet gan par noilgumu- cik tad var turēt vecu un neaktuālu infu portāla sākumā?
Publicēts: 25.03.08 08:19
 citēt
bet gan par noilgumu- cik tad var turēt vecu un neaktuālu infu portāla sākumā?

Shadow!
Publicēts: 25.03.08 08:20
 citēt
bet gan par noilgumu- cik tad var turēt vecu un neaktuālu infu portāla sākumā?

Shadow!

Jā- tas met zināmu negatīvu ēnu uz portāla prestižu... :lol: :shock: :lol:
Publicēts: 25.03.08 08:21
 citēt
Paldies par rūpēm! Mums tās ir svarīgas :)
Publicēts: 25.03.08 10:09
 citēt
Paldies par rūpēm! Mums tās ir svarīgas :)

Mums arī...:)
Stimulam veltu Shadow'am bildi savā galerijā..:)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):