fotogrāfs jau pēc definīcijas ir cilvēks ar īpašām vajadzībām bet dažiem gribas pateikt, ka viņi kaut kādā veidā ir savādāki...vēl savādāki un tad nu vieglākais ceļš runāt par savu sāpi caur citiem. ogrē liela sāpe
Shis ir vērtīgākais tavs komentārs pēdēja mēnešā laikā
Ogre ir tāda dīvaina pilsēta, kā šeit dzīvojošam (precīzāk - gulošam), tas jāatzīst. Laikam jau pats arī esmu dīvains. Fotoklubs izskatījās daudz patīkamāks, kā šeit radītais tēls par to. Tas jau no dalībniekiem būs atkarīgs, vai būs kāda jaunrade, vai tiks atražots vecais, vai arī visi nodosies kopīgam depresņikam. Man likās, ka klubs ir atvērts ierosinājumiem un visam jaunajam. Tikai varbūt dažas personas te pārāk aizrāvušās, domādami, ka palīdz Ogres tēlam... pārējie pie tā nav vainojami...
Ogre ir tāda dīvaina pilsēta, kā šeit dzīvojošam (precīzāk - gulošam), tas jāatzīst. Laikam jau pats arī esmu dīvains. Fotoklubs izskatījās daudz patīkamāks, kā šeit radītais tēls par to. Tas jau no dalībniekiem būs atkarīgs, vai būs kāda jaunrade, vai tiks atražots vecais, vai arī visi nodosies kopīgam depresņikam. Man likās, ka klubs ir atvērts ierosinājumiem un visam jaunajam. Tikai varbūt dažas personas te pārāk aizrāvušās, domādami, ka palīdz Ogres tēlam... pārējie pie tā nav vainojami...
+++!!! bet tas ir tā vienmēr, ka visu jauko parasti nonicina VISUZINOŠIE D... (citāts no Lunis), kuri naf bijuši, bet ir ĻOTI pārliecināti , ka visu zin neesot klāt. Tāpat es lasu par haiduka pirtiņu tieši no tiem, kuri nekad naf tur bijuši, visdīvainākās atsauksmes. Pat pie akly ieliktā portreta Billy pieliek pirts komentu :shock: . Iedomībā un takta sajūtu iztrūkumā latvijas saiti naf pārspējami.