bieži ieraugu samērām labu bildi, bet pirms vērtēšanas pametu aci cik jau ir sabalsots, un bieži jau balsu ir sakritis ļoti daudz, tādēļ manas domas krasi mainās un es tomēr nenobalsoju, ar domu, ka darbam jau ir pietiekami balsu.. kāds no jums arī tā mēdz darīt?
Lielākajai daļai laikam ka tā pat nav žēl ik pa reizie uzmest kādu piecinieku pa virsu, jo kā nekā 269 cilvēki ir nobalsojuši par labāko bildi šajā adresē.
A es reizēm arī aizmirstu nospiest tādu lietu, kā "balsot".
Bieži vien rīkojos līdzīgi. Sevišķi, ja ļoti līdzīgas bildes vienam autoram sāk parādīties viena aiz otras - tad gribas tomēr vērtēt piekasīgāk, lai tomēr ir vēlme ko plnveidot, nevis atražot saniegto.
es vispirms dodu savu vērtējumu, tikai pēc tam paskatos pārējos. Braukāsāna pa lapu augšup-lejup tak prasa laiku:P) ja ievērtēju- tātad man šī bilde iepatikās, ja ne...eju tālāk
hm, ja runājam par manām bildēm, tad es savas viszemāk novērtētās vērtēju augstāk par tām kuras ir novērtētas augsti, jo bieži vien amatieri uzraujas uz smukbildītem.. par to pirkšanu nezinu vai varu piekrist, jo pircējam ir vajadzīga bezpersoniska bilde, tāda kas iederas telpā, un pircēji ne vienmēr ir pārliecināti mākslas izpratēji..
hm, ja runājam par manām bildēm, tad es savas viszemāk novērtētās vērtēju augstāk par tām kuras ir novērtētas augsti, jo bieži vien amatieri uzraujas uz smukbildītem.. par to pirkšanu nezinu vai varu piekrist, jo pircējam ir vajadzīga bezpersoniska bilde, tāda kas iederas telpā, un pircēji ne vienmēr ir pārliecināti mākslas izpratēji..