Manam CANONAM EOS 30D sāk mest ārā eror 99!!! kad fočenēju ar kitenieku tad viss ir ok, bet kad uzlieko lielo objektīvu 70-300 un kautko fočēju pievelkot klāt tad met ārā eroru. ja tāpat vein tālumā njem ir ok. vaina objektīvam vai fočīgam?????
man šitais pāris reizes studijā bildējot uzmetās..pilnīg nesapratu, kas pa figņu..bildēju bildēju un tad izmet erroru, izslēdzu, ieslēdzu un viss atkal normāli strādāja..jocīgi.
Tas nozime NEATPAZITA PROBLEMA SISTEMA rupji sakot FUNDAMENTALI UZKARĀS . Ja strada ari pec isslegsjanas tad LABI bet ja NESTRADA liela vairuma nozime ka NOBIRIS SLEDZIS.
99 kļūda ir, ne slēdža, bet optikas gļuks, ka body nesaprotas ar optiku, ar canon optiku neesmu nevienu tādu gadījumu dzirdējis, parasti SIGMA , it sevišķi vecākas gļuko...
Man ar to TAMRONU ir tas gļuks! viņam nav pat gads.kontaktiņi ir ok. pati kamera ir kaadus 1,5 gadus . itkaa sleedzim arii nevajadzeetu buut uz beigaam. nu, velns viņzin....
Cik esmu dzirdējis, tad pēc er99 notiek slēdža maiņa... 2 reizes esmu redzējis, kā cilvēki aiznes savus eos uz servisu ar šo bēdu un atpakaļ atnes ar jaunu slēdzi (kopā ar pavadzīmi)... neesmu 100% pārliecināts, ka pastāv tieša saistība, bet domāju, ka varētu būt...