TIKAI nem vera ka visas sjis iekartas ir NENOTURIGAS pret traucejumiem. Vinu raiditaju jauda nav liela ja gadas ka taja frekvence SEZJ kada bojata mirkrovilnu karsns vai Kiniesju bezvadu telefons vai nez kadas vel grabazjas piemeram ne isti VESELS mobilais telefons , tad SJITAIS NESTRADA ne sitams. Ta pec personigiem noverojumiem 1:100 Arpus Rigas nonostrada . Riga vietam lidz pat 20% nenostrada. Lietas kas NOTURIGAS pret traucejumiem maksa sakot no 100Ls uz auxstak.
te[/url] vai kaadaa citaa topikaa tauta izteicaas ka riigas centraa ar vinjiem ir probleemas deelj n-tajaam trauceejoshaam frekvenceem. man personiigi taas dazhas retaas reizes lietojot (laukos) ar to nav naacies saskarties.
ir viena cita beeda shiem leetajiem - gadaas, ka nenostraadaa, bet pie naakamaas sleedzha spieshanas uiss atkal aiziet. vienu briidi kad nenostraadaa esmu uzkjeeris un tas ir tad ja zibenis ir iegaajis sleep modee.
bet pie taadas naudas un amatieriskos noluukos uzskatu ka nav jeega skatiities uz boweniem vai veel trakaak uz pulsaariem vai kaa vinjus tur.
to ka Bowens ir labāki es saprotu, bet ja jau bowens piedāvā tikai radio uztvērējus, tad es gribētu domāt, ka tieši radio uztvērēji ir labāki vai wireless uztvērējiem. Vai arī tas ir viens un tas pats, tikai atšķiras ar to kā pārdevējs to ir nosaucis, vai tomēr ir atšķirība starp šiem abiem(radio un wireless)
Tu, puis, laikam jauc terminus! Ir radio un infrasarkanais. Abi wireless, loģiski!
Vai kāds ir lietas kursā par bezvadu zibspūldzes raidītāju ? Kur iegādāties, un varbut kādam ir kaut kur aizķēries kas līdzīgs cactus V2 ?? ! :roll:
Nikon D80 nēēsmu pētījis, bet Nikon D200, Nikon D300 iebūvētās zibspuldzes pašas var darbināt attālināti bez vadiem Nikon (un šķiet ne tikai Nikon, bet visas TTL) zibspuldzes SB-800, šķiet arī SB-600, Sb-200 (ar šīm pēdejām vienkārši nēsmu darbojies). Savukārt vēl SB-800 (600?) var darbināt SB-200 līdzīgi, kā vadošā Wireless Speedlight Commander SU-800.
sarunas karstumā radio par wireless a var nodēvēt, bet še laikam pareizāk būtu sakniskais tulkojums "bezdrāts". droši vien, ka rādiō. IF vēl laikam ira. un, saprotama lieta, a gaismu, paša studijā OK. bet kur nemitīgi šķauda ar ziepenēm, neder.
to pašu, ko uz rādžiņa skalas - Frequency Modulation. konkrētajā gadījumā tas nozīmē, ka retāk /nekā, ja būtu AM - Amplitude Modulation/ ierubīsies no kaimiņa ledusskapja.