forum.gif
fočiks :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / fočiks :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 19.03.08 20:55
 citēt
sveiki!

es gribētu dzirdēt jūsu atsauksmes par olympus sp-560 uz un par canon PowerShot S5 IS. par kuru labākas atsauksmes, un kuru labāk ņemt? :)
Publicēts: 19.03.08 21:07
 citēt
Itālijā ir iespēja dabūt :)
Publicēts: 20.03.08 16:14
 citēt
liels paldies par ieteikumiem :roll:
Publicēts: 20.03.08 18:05
 citēt
liels paldies par ieteikumiem :roll:

A ko Tu gribēji- lai kāds skrietu uz veikalu pirkt šos abus aparātus un veikt salīdzinošus testus?...:)
Atbildes ir skeptiskas, jo abi ir t.s. ultrazūmi ar atbilstošu kvalitāti, tīri amatieriskai lietošanai. Bet šeit cilvēki pārsvarā interesējas par nopietnāku tehniku.
Tā kā pēti Google, pačamdi veikalā un izvēlies pats...:)

Dabūšana Itālijā manuprāt, nav nekāds kritērijs- USA un Krievijā ltāk.
Publicēts: 20.03.08 23:03
 citēt
Friidis : Kad padzivoju Spanija menesi konstateju ka Barselona atseviskjas vietas IR LETAK ka Krievija un USA varbut vienigi Honkonga parspej. GALVENAIS ka tur REALI bodes metajas tadi Verkji kas NEKUR CITUR nebij bez pasutijuma noperkami. Dargas profesionalas spogulenes viena plaukta juku jukam ar digi zieptraukiem un filmu kameram. Studijas un generatori kopa ar Letakajiem kiniesju staiviem! Telpas gar sienam sakrautas kastes ar un somas ar KIT tipa studijam. Apkalposjana tai foto veikalos tur notiek ka MUMS BANKAS iznem numurinju un kad NOZVANA TAVU tikai tad pardevejs pievers tev uzmanibu pareja laika vari kaut gaisa lekt un lekat gar leti PARDEVEJS uz tevi pat nepaskatisies. Vieniga nelaime ka IZNEMOT SPANJU vinji nekadu valodu nesaprot . par cik biju ta samera profesionali nokravies ar gazadam trubam man ATRADA dzeku kas KAUTKO SAPROT VACISKI.
Publicēts: 20.03.08 23:10
 citēt
Friidis : Kad padzivoju Spanija menesi konstateju ka Barselona atseviskjas vietas IR LETAK ka Krievija un USA varbut vienigi Honkonga parspej. GALVENAIS ka tur REALI bodes metajas tadi Verkji kas NEKUR CITUR nebij bez pasutijuma noperkami. Dargas profesionalas spogulenes viena plaukta juku jukam ar digi zieptraukiem un filmu kameram. Studijas un generatori kopa ar Letakajiem kiniesju staiviem! Telpas gar sienam sakrautas kastes ar un somas ar KIT tipa studijam. Apkalposjana tai foto veikalos tur notiek ka MUMS BANKAS iznem numurinju un kad NOZVANA TAVU tikai tad pardevejs pievers tev uzmanibu pareja laika vari kaut gaisa lekt un lekat gar leti PARDEVEJS uz tevi pat nepaskatisies. Vieniga nelaime ka IZNEMOT SPANJU vinji nekadu valodu nesaprot . par cik biju ta samera profesionali nokravies ar gazadam trubam man ATRADA dzeku kas KAUTKO SAPROT VACISKI.

man vismaz ar taam trubaam nokrauties....
Man ar to arii peitiktu :D:D
Publicēts: 21.03.08 02:20
 citēt
Tas bij Aģentūras trubas kuras tā nekaunīgi biju pagērējis ja reiz vajadzēj tai caurumā gandrīz mēnesi nīkt:)
Publicēts: 22.03.08 18:24
 citēt
runajot par fochiigajiem - iesaku canooniigo ..jo nu paarbaudita vertiiba bij s3 nu cik dzirdeec ta s5 veel lapaax! par olimpu cik runaac - skobaas ...skobaas par kvalitaati taalajaa galaa.. es ja njemtu no shiem diviem tokna njemtu canonu!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):