Pasakiet visu ko domājat par šito, pagaidām cik lasu netā un mājās ar viņu ķēmojos saprotu ka ir pamatīgas problēmas ar backfokus šitam. Kādas jūsu atsauksmes!
Zveeriigs verkjis par nereaalu cenu! Backfokusa probleemu man nav bijis nekaadu, taapat lielaakoties izmantoju vinju MF rezjiimaa. AF straadaa varen aatri, un skalji ar.. Portretiem labs. Bet par backfokusu - pirmaa dzirdeeshana!
man kautkā ar 5d bez zibeņa negrib draudzēties Rītā moš jāpamēģina dienas gaismā, jo istabā pie vāja apgaismojuma apmēram 5mm backfokus! Pieliekot zibeni jau kautkas smukāks, bet tomēr laikam kautkas nav, vislai jaizmanto "AI SERVO" tad kautkas izdodas!
Tak kautvai pamaaciibaa paskaties, ir vesela kaudze parametru kas tikai uz fokuseeshanu attiecas! Varbuut piemeeram ir uzlikts tikai viens fokusa punkts, un ja tas ir maleejais, tad ilgi vareesi gaidiit kameer pareizi nofokusees..
Tak kautvai pamaaciibaa paskaties, ir vesela kaudze parametru kas tikai uz fokuseeshanu attiecas! Varbuut piemeeram ir uzlikts tikai viens fokusa punkts, un ja tas ir maleejais, tad ilgi vareesi gaidiit kameer pareizi nofokusees..
nu tu tiešām domā ka tik stūlbs esmu?
Nejau stulbs. Vienkaarshi no seerijas "gadaas reizeem visaadi".. ja piemeeram reiz ko speshal esi salicis, un vienkaarshi aizmirsies.. Tak skaties, hwz kas tur var buut, neredzot neko tak nepateikt..