forum.gif
Zemes stunda
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Zemes stunda
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.03.08 14:02
 citēt
29. marts pulkst. 20:00 - 21:00.

Tas ir datums un laiks,kad mēs tiekam aicināti izslēgt visas elektroierīces un elektrību, tas ir laiks,kad nest vēstījumu par planētas un vides attīrīšanu, aizdomāties par ekoloģiskajām problēmām un izdarīt pozitīvu spiedienu uz sabiedrības vairākumu.

24 pasaules pilsētas plāno apvienoties šajā akcijā- "Zemes studa",pierādi,ka tev,Latvijai arī rūp planēta ZEME!

Esiet vienoti,pozitīvi un zaļi domājoši!Ikviens no mums var kaut ko mainīt un ietekmēt.

:wink:
Publicēts: 20.03.08 14:06
 citēt
:D

bezjedzigs pasakums manuprat.
Publicēts: 20.03.08 15:09
 citēt
Liepājas metalurģisko kombinātu arī izslēgsim, jeb tikai kabatas lukturīšus un gaismiņas mobilajos?
Publicēts: 20.03.08 15:30
 citēt
Nemaz tik daudz uz zemi neietekmē 24 stundu dienā visu gadu dedzinot. Kur ta nu vēl izslēgšana pat ja visi miljardi uz visas zemes to izdarītu uz vienu stundu. Pietam planētai nemēdz būt slikti laiki , kā viņa dzima tā arī mirs un varbūt dzims kautkur vēlreiz. Bet vispār sanāk smieklīgi :) , pielej tonnu ar netīrumiem un tad piedāvā vienu karotīti tomēr izvilkt jo tas redz ir slikti :)
Publicēts: 20.03.08 15:31
 citēt
Sūds par izslēgšanu. Kad visi vienā laikā slēgs iekšā savas elektroierīces -- visi iespējamie drošinātāji tiks izsisti :)
Publicēts: 20.03.08 15:44
 citēt
Man ir baigaakais piedaavaajums - momentaa izrubiis visaa Riigaa elektriibu, daaaudz ietaupiisies kilovatu! Fishka vienkaarsha - EMI bumbu jaauzlaizj gaisaa, izrubiis tad elektroieriices visaa Riigaa.. ekonomija taa ka buus laba! Vieniigi cik daudz vidi piecuukaas ti elektroniku aaraa metot..
Bet galvenais tak ka elektriibu ietaupiis, tas tak labi!
Ak jaa, vareetu vel kaadaa zaljaa pljavaa visi sabraukt sadoties rokaas par zaljo dabu, taa ka leksim visi savaas mashiinaas un laidiisim uz pljavu!

p.s. uzpildiet baaakas kaartiigi, plastmasas shkjiivjus ar neaizmirstiet..

imho, nu sviests tas tak viss!
Publicēts: 20.03.08 15:45
 citēt
galvenais slimniicaas elektribu izslegt
Publicēts: 20.03.08 15:51
 citēt
Nu ja,skeptiķi,labāk ir vnk neko nedarīt,jo tas ir tikai piliens un kopējā dabas kataklizmu fona... vieglāk ir paburkšķēt cik tas ir stulbi,nevis kaut ko darit vai nedarīt,lai kaut ko uzlabotu!

Es uzskatu,ka Zemes stunda ir pozitīva lieta-pamēģini tu uzrunāt 24 pasaules lielākās pilsētas,cilvēkus .... un pagāšogad ar šo vienu studu elektrības patēriņš samazinājās par 10,1% Austrālijā,kas pagāšogad aizsāka šo akciju.

Pozitīvas emocijas var gūt sēžot stundu ar draugiem pie svecu gaismas-pozitīvs iemesls satikt draugus-ieklausīties cilvēkos un nenodarīt ļaunumu zemei :)

Vai tad tas ir normāli,ka zeme naktī spīd kā jāntārpiņš???
terra.gg.utah.edu...
:shock:
Publicēts: 20.03.08 15:56
 citēt
Kāpēc visi zaļie domā ka zemei no tā kautkāds ļaunums? Vienīgie uz ko tas viss atiecās ir dzīvnieki bet zemes laika periodā šie pastāvīgi izmirst un parādās jauni.
Publicēts: 20.03.08 16:02
 citēt
Kāpēc visi zaļie domā ka zemei no tā kautkāds ļaunums? Vienīgie uz ko tas viss atiecās ir dzīvnieki bet zemes laika periodā šie pastāvīgi izmirst un parādās jauni.

es zinu ka dikti daudzas sugas ir izmirishas, izmirst utt bet cik jaunas ir paraadijushaas es gan nezinu.
Publicēts: 20.03.08 16:14
 citēt

es zinu ka dikti daudzas sugas ir izmirishas, izmirst utt bet cik jaunas ir paraadijushaas es gan nezinu.

A vai tad mēs daudz ko zinām? Pasaule tikai 1.5mlj kukaiņu veidi. Ja mēs katram izdalītu tikai 10 sekundes izlasot tā nosaukumu tad uz to mums aiziet vairāk par 28 gadiem :) . Katru dienu izmirst kautkāds veids un parādās jauns. (c) no kautkādas Discavery pārraides laikam :D
Publicēts: 20.03.08 16:19
 citēt
kautkaa negribaas ticeet, bet nu iespejams ka taa ir. bus jaskatas vairak tv.
Publicēts: 20.03.08 16:40
 citēt
parādās jaunas-tās kuras līdz šim nebijām atraduši,izjucot dabisko vidi kukainīšimigrē un tad kāds arī to pamana-nosaucot par kaut ko jaunu!:D
Publicēts: 20.03.08 17:37
 citēt
parādās jaunas-tās kuras līdz šim nebijām atraduši,izjucot dabisko vidi kukainīšimigrē un tad kāds arī to pamana-nosaucot par kaut ko jaunu!:D

Ja ja parādās gan jaunas sugas kā "homos-tuporezus" untie visi slēdz arā elektrību uz vienu stundu lai varētu taja stundā pie sveču gaismas atdoties ar draugiem vairošanās procesam. :shock:

lūk tu valteruxx man izraisi vēmienu kā suga.
seksuāli neapmierinātā pusmūža sieviete ar kompleksiem.
zinu tādas.
Publicēts: 20.03.08 17:46
 citēt

Ja ja parādās gan jaunas sugas kā "homos-tuporezus" untie visi slēdz arā elektrību uz vienu stundu lai varētu taja stundā pie sveču gaismas atdoties ar draugiem vairošanās procesam. :shock:

lūk tu valteruxx man izraisi vēmienu kā suga.
seksuāli neapmierinātā pusmūža sieviete ar kompleksiem.
zinu tādas.

Lidz pusmūžam man vēl ir tālu, un par sexuālo neapmiierinātību ari nevaru sūdzēties, vis maz lidz vakardienai šaja jomā vis bija kartībā 8)

jā, iespējams tava attieksme pret lietām, "po žizņi" ir kā stervai.
Publicēts: 20.03.08 17:47
 citēt
Nu ja,skeptiķi,labāk ir vnk neko nedarīt,jo tas ir tikai piliens un kopējā dabas kataklizmu fona... vieglāk ir paburkšķēt cik tas ir stulbi,nevis kaut ko darit vai nedarīt,lai kaut ko uzlabotu!

Es uzskatu,ka Zemes stunda ir pozitīva lieta-pamēģini tu uzrunāt 24 pasaules lielākās pilsētas,cilvēkus .... un pagāšogad ar šo vienu studu elektrības patēriņš samazinājās par 10,1% Austrālijā,kas pagāšogad aizsāka šo akciju.

Pozitīvas emocijas var gūt sēžot stundu ar draugiem pie svecu gaismas-pozitīvs iemesls satikt draugus-ieklausīties cilvēkos un nenodarīt ļaunumu zemei :)

terra.gg.utah.edu...

Bet tas taču ir dabiski, cilvēks ir derdzīgs egocentrisks lopiņs, nu nespēj lielākā daļā aizdomāties tālāk par savu degungalu!

Tas vai šī akcija atstās lielu iepaidu uz nejēdzīgo energoresursu patērinu ir cits jautājums!
Publicēts: 20.03.08 17:59
 citēt
Būtība jau nav tajā cik daudz nepatērēs vai ietaupīs,bet aizdomāties cik daudz es varu darīt vai nedarīt kaut ko lietas labā....varbūt nenomest cigarešu paciņu,varbūt vēl kaut ko citu,atbildība jau sākas katram no sevis...
Publicēts: 20.03.08 18:01
 citēt
Publicēts: 20.03.08 18:16
 citēt
Būtība jau nav tajā cik daudz nepatērēs vai ietaupīs,bet aizdomāties cik daudz es varu darīt vai nedarīt kaut ko lietas labā....varbūt nenomest cigarešu paciņu,varbūt vēl kaut ko citu,atbildība jau sākas katram no sevis...

:) :wink:
Publicēts: 20.03.08 18:17
 citēt
Ekoists skladno glagoļit!
Publicēts: 20.03.08 18:28
 citēt
http://www.draugiem.lv/#d.g.p|442770|12930916|fqvutrb

Neatver man linku :(
Publicēts: 20.03.08 18:34
 citēt

terra.gg.utah.edu...

Piekrītu, ka tas ir nenormāli, ka dziļā Amazonē, tālu Klusajā okeānā un pašā Austrālijas vidienē naktī ir gaisma.
Tā kā tur gaisma spīd, domāju, ka kāds ir nodarbojies ar piezīmēšanu.

Tu austrālijas vidienē redzi blīvu apgaismojumu?!
Publicēts: 20.03.08 18:42
 citēt

terra.gg.utah.edu...

Piekrītu, ka tas ir nenormāli, ka dziļā Amazonē, tālu Klusajā okeānā un pašā Austrālijas vidienē naktī ir gaisma.
Tā kā tur gaisma spīd, domāju, ka kāds ir nodarbojies ar piezīmēšanu.

Nu protams ka tur ir zīmēts jo vienlaikus nakts uz visas zemes būs tikai ja saule nodzisīs :D
Publicēts: 20.03.08 18:44
 citēt

A tu neredzi? Tur tak džeki ar džipiem un spēcīgiem prožektoriem uz medībās uz ķenguriem :)
Publicēts: 20.03.08 18:50
 citēt

A tu neredzi? Tur tak džeki ar džipiem un spēcīgiem prožektoriem uz medībās uz ķenguriem :)

Blīvu neredzu. Vai tas patēriņs, kas tur ir, var ko tādu, redzamu radīt, ir jau cits jautājums! Minimāla apdzīvotība, ar energopatērinu, tur ir. Ir skatītas apdzīvotības blīvuma kartes, aš šas pa rokai nav!
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):