Otradien 25.03. 2008.g. no plkst 18.00- 24.00 ...ilgāk vienkārši nedrīkst, jo nākošā diena ir jāstrādā.
Dalibas maksa 3 ls...uzrādot studenta apliecību 5 ls (inflācija)
Pasākuma mērķis ir:
1. relaksācija no ikdienas rutīnas. 2. iepazīšanās savā starpā (kas vēl naf pazīstami) 3. kāda atrakcija 4. badiņa nodzīšana un limonādes dzeršana 5. Pelkostīmu skate (pirtī ar drēbēm neielaiž, var ņemt līdzi slotiņas un aizmirst mājās peldapģērba gabalus) 6. iespēja pabildēt Haiduka improvizētajās studijās... 3 vietas ierīkotas. (2 ar studiju gaismām) 7. MODELIEM, ja pozē bezmaksas ieeja, ja atsakās par tautas šmaukšanu trīskārtīga maksa.
Līdzi: groziņš pirts vajadzībām (limonāde dažāda stipruma, uzkodas, dvielis, slota).
INFO: telefons-26800865, 7296936 vai 7296948 (ja pie durvīm zvanot, never zvanīt uz mobilo) Atrašanās vieta Pēnavas un Kr.Barona stūra māja, ieeja pa vidu no Kr.Barona ielas, (Pernavas iela 10), pie durvīm liels uzraksts BTA apdrošināšana...visvieglāk ar 3 vai 6 tramvaju līdz pieturai Pērnavas iela. Karti ieliku fotoreportāžās www.fotoblog.lv...
1. Kaads Ogrei sakars ar to ko varu kur un kur nevaru ko dariit? Vienmeer esmu dariijis visu ko veelos neatkariigi no vietas un aizliegumiem.
2. Bambucha atpuutiisies, nekaadas bildes vinja netaisiis un citiem nepozees.
3. Par ZEKSI neko gan paredzeet nevaram, kas zin, ja nu tieshaam notiks iznjeemums un shoreiz pirtinjaa vienkaarshi pieklaajiigi pieklodiisimies bez ZEKSI..
1. Kaads Ogrei sakars ar to ko varu kur un kur nevaru ko dariit? Vienmeer esmu dariijis visu ko veelos neatkariigi no vietas un aizliegumiem.
2. Bambucha atpuutiisies, nekaadas bildes vinja netaisiis un citiem nepozees.
3. Par ZEKSI neko gan paredzeet nevaram, kas zin, ja nu tieshaam notiks iznjeemums un shoreiz pirtinjaa vienkaarshi pieklaajiigi pieklodiisimies bez ZEKSI..
1. sakars ir tāds, ka tur tu vari darīt ko gribi , bet pirtiņā nevari, jo par "daru ko gribu" tiek pieņemti audzināšanas mēri 2. bambucha pati par sevi atbildēs...viņa varēs patusēt, bet tev laikam tomēr būs jābūt modelim :shock: ...ja mani atmiņa neviļ 3.