... mani vienmēr ir fascinējušas Haiduka štelles ! Bet ja mēs sareizinam maksu ar apmeklētājiem un telpu nomas maksu ! ...par tām paris stundām ! ... lai vairāk būtu apmeklētāju !
... mani vienmēr ir fascinējušas Haiduka štelles ! Bet ja mēs sareizinam maksu ar apmeklētājiem un telpu nomas maksu ! ...par tām paris stundām ! ... lai vairāk būtu apmeklētāju !
Pašam ir vai naf, ka tik otram naf...īsts LATVIEŠA moto. Vai tu pēc sava uzrakstītā varēsi satiekoties paskatīties acīs man un tiem, kas ir bijuši pirtukos. Kad iebāz roku kabatā, nespaidi olas, bet skaiti SAVU naudu, lai nepaliec smieklīgs ar šādiem tekstiem skaitot manējo.
Pašam ir vai naf, ka tik otram naf...īsts LATVIEŠA moto. Vai tu pēc sava uzrakstītā varēsi satiekoties paskatīties acīs man un tiem, kas ir bijuši pirtukos. Kad iebāz roku kabatā, nespaidi olas, bet skaiti SAVU naudu, lai nepaliec smieklīgs ar šādiem tekstiem skaitot manējo.
Silueti labie!! Ohhh man nacas pabaxstities ar darbinjiem un durikiem zviedriem taka NISANACA
Mēģini izbrīvēties uz 8.04, kgan tā prognozēt neiespējami laikam
cik tur tā darba...klientam NEE, pirtukam JAA. Bet reportāžu biju domājis, ka būs spēcīgāka. Tas ar ēnām bija vareni!!! Tik vareni, ka valterux :shock: pat ZEKSI saskata
SL : Nakamreiz busju CERAMS . Ja atkal kadam pamulkjim Skandinavam meienaks spalvaina ideja kautko salaist griste KA PARASTI Centisjo katra zinja but NAKOSREIZ