forum.gif
ER Foto
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / ER Foto
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.03.08 20:01
 citēt
Izskatās, ka beidzot erfoto.lv ir atdzīvojies. Vismaz daļa lapas ir pieejama!
Publicēts: 20.03.08 20:57
 citēt
mjaa jauns veidols.. buus jaieceko!
Publicēts: 20.03.08 21:06
 citēt
Man vecais labaak patika.. tas bija kkaa vieglaak uztverams..
Publicēts: 20.03.08 22:50
 citēt
skumji
Publicēts: 21.03.08 02:23
 citēt
Tas tiek dzelzji utt pagaidam testeti , JOMLA ta iraid:)
Publicēts: 21.03.08 09:45
 citēt
Tas tiek dzelzji utt pagaidam testeti , JOMLA ta iraid:)

Luni, lai arī es Tavu slepenrakstu sāku gandrīz jau mācēt lasīt, pēdējā abreviatūra man nepielec!
Nu neesi takš vairs pumpains tīnis,lai lielītos ar savu "
principiālo" rakstītnespēju un neesi arī pagaidām dižais Guru, lai centīgo skolnieku bars varonīgi un lepni Tavus "ķīļrakstus" dešifrētu...:)
Publicēts: 21.03.08 11:19
 citēt
Frīžonkuls , mans raksta kā man patīk:):) Gribi lasi gribi nelasi. Rudzis tur pagaidām ir sastelējis kautko no gabaliem kamēr piedabūs strādāt vissu kopā kamēr saliks kā nākas. Galā tas viss būs citādi:) Radās problēmas ar visādiem kaitīgiem kodiem kas bij iekš pārnesamo datu "Fanu texstiem , bilžu nosaukumiem utt" un beigās vēl arī tehnika pagļukoja , TĀPĒC pagaidām ERfoto tiek stutēts kopā pa gabaliem no pieejamiem zemrokas līdzekļiem:):) Pamatā bāzēts uz tādu sistēmu kā JOMLA , ir tāds piedzenams pēc vajadzības isstrādājums kur katrs var sev WEB uzveidot pēc sirc patikas:)
Publicēts: 21.03.08 11:25
 citēt
ahā, tad "JOMLA" legāla, jau gatava abriviācija, tāpat kā RTF /Rīgas tabakas fabrika/ un NIIHUIJA /Naucjno Izsljedovatjeljskij Insjitut Himicjeskih Udobrenjii i Jadohimikatov/.
Publicēts: 21.03.08 11:40
 citēt
NIIHUIJA /Naucjno Izsljedovatjeljskij Insjitut Himicjeskih Udobrenjii i Jadohimikatov/.

:D :D
Publicēts: 21.03.08 11:44
 citēt
Frīžonkuls , mans raksta kā man patīk:):) Gribi lasi gribi nelasi. Rudzis tur pagaidām ir sastelējis kautko no gabaliem kamēr piedabūs strādāt vissu kopā kamēr saliks kā nākas. Galā tas viss būs citādi:) Radās problēmas ar visādiem kaitīgiem kodiem kas bij iekš pārnesamo datu "Fanu texstiem , bilžu nosaukumiem utt" un beigās vēl arī tehnika pagļukoja , TĀPĒC pagaidām ERfoto tiek stutēts kopā pa gabaliem no pieejamiem zemrokas līdzekļiem:):) Pamatā bāzēts uz tādu sistēmu kā JOMLA , ir tāds piedzenams pēc vajadzības isstrādājums kur katrs var sev WEB uzveidot pēc sirc patikas:)

Luni, nu takš protams, katrs atpūšas, kā grib. Taču IMHO rakstība publiskā telpā zināmā mērā liecina arī par cilvēka kultūras līmeni. Es kaut vai pazīstu Tevi personīgi un zinu, ka neesi tāds, kā raksti , bet citur tauta gan brīnās...;)

Bet par ER Fotio- pirmais iespaid nepatīkams. Grafiski jau jau tīri neko, bet lietošana kautkā neērtāka. Nu jā- ar vecumu palieku konservatīvs..:)
Publicēts: 21.03.08 12:01
 citēt
neuztraucies - ieķer ko atmiekšķējošu :D
Publicēts: 21.03.08 12:02
 citēt
Friidis : Reālajam ar WEB tēlu maz kopēja tas jau sakotnēji iecerēts koncepts ar variantiem :):) Rudzis tur testējās , beigās cik saprotu katrs varēs savu krāsu pēc patikas likt. Nesanāca īsti kā sākumā bij iecerēts bet pašlaik tur viss ka stiek stutēts un mēģināts. Nju kā saka bija cerēts CITS VARIANTS bet sanāca KĀ VIENMĒR:) Taču pašlaik lielākās TEX problēmas ir novērstas taga tik Dizaina un navigācijas daļa tiek veidota.
Publicēts: 21.03.08 14:04
 citēt
Mana pamatnodarbošanās ir saistīta ar web risinājumu izstrādi un šeit es redzu visu to, ko profesionālie fotogrāfi pārmet jauniņajiem fotogrāfiem! Tikai joma ir cita. Rezultāts ir tieši tāds pats, kā tad, kad neprofesionālis izdomā paņemt kameru un taisīt bildes.

p.s. www.google.lv...
Publicēts: 24.03.08 19:40
 citēt
drausmīgi tā lapa izskatās, un kad lapā atrodas tikai 20 cilvēki var just cik smagi tā lapa strādā, knapi velkās!
Publicēts: 24.03.08 19:48
 citēt
Lapa jau agrak man knapi kusteja, tagad vispar stav. Mudzeklis, pat savas bildes atrast vairs nevaru :D
Publicēts: 24.03.08 20:12
 citēt
tipa iznāca kā no sērijas kad gribēja kā labāk sanāca kā vienmēr :)
Publicēts: 24.03.08 21:01
 citēt
Pavisam sūdīgi.
:(
Publicēts: 24.03.08 21:40
 citēt
Pavisam sūdīgi.
:(

Šoreiz pilnīgi jāpiekrīt Portretiem- dzemdēja ilgi un dikti, bet rezultāts pagaidām ne visai. Toties fotoblogam papildus muldētāji klāt (to es par sevi).
P.S. Pie reizes ienāca prātā ķecerība- kāpēc niks "Portreti" daudzskaitlī? Tjipa mēs, Nikolajs II...: :lol: :wink: :lol:
Publicēts: 25.03.08 07:09
 citēt
viss ir forshi !!!!
Publicēts: 25.03.08 08:15
 citēt
viss ir forshi !!!!

Bambuča, nu ja ER Foto tagad ir forši , tad Tu galīgi nemāki lācīšus bildēt (nu vai tjipa- Frīdis ir balerīna)...:)))
Publicēts: 25.03.08 08:25
 citēt
Friidis protams ka ir baleriina, 100punkt! 8)
Publicēts: 25.03.08 08:48
 citēt
nu naf labi šeit apspriest citu saitu. Jādzīvo vienkārši- patīk, ganos, nepatīk, neganos.
Bet ja autors šādi ir iecerējis palielināt tur aktivitāti, tad tikai uz pāris dienām, jo visiem bija interese paskatīt, kas tur mainījies...bet mainījies jaf naf nekas- domāšana tā pati.
Publicēts: 25.03.08 10:06
 citēt
nu naf labi šeit apspriest citu saitu. Jādzīvo vienkārši- patīk, ganos, nepatīk, neganos.
Bet ja autors šādi ir iecerējis palielināt tur aktivitāti, tad tikai uz pāris dienām, jo visiem bija interese paskatīt, kas tur mainījies...bet mainījies jaf naf nekas- domāšana tā pati.

Haiduk, te jau nav apspriešana aiz skaudības vai kašķa meklēšanas (IMHO). Daudzi tajā ER Foto ir "izauguši"- ieguvuši reālu interesi par foto kā vaļasprieku (mani ieskaitot), ieguvuši jaunus draugus utt. Cerējām (un joprojām ceram) uz pozitīvām izmaiņām, bet diemžēl pirmā pankūka (variants) ir pavisam neveiksmīgs. Cerams, ka viss mainīsies uz labo pusi un varēšu tur atkal ar prieku iegriezies. Bet fotoblogu arī vairs neaizmirsīšu.
Jāizkasās tik kādreiz uz kādu no slavenajām Haiduka pirtiņām, lai iepazītos personīgi. Ogre jau tuvu, tikai dežūru grafiki parasti nesapas.. :wink:
Publicēts: 25.03.08 11:32
 citēt
Friidi, vienkārši tā naf pieņemts.
Gan vieni, gan otri admini lasa, un katrs vārds var būt glaimojošs vienam, bet aizskarošs otram.
Publicēts: 25.03.08 13:04
 citēt
Gan vieni, gan otri admini lasa, un katrs vārds var būt glaimojošs vienam, bet aizskarošs otram.

Haiduk, paldies!

100% taisnība. Aiz katra saita un web-projekta ir savs dzīvs cilvēks, kas ir ar savām emocijām un pārdzīvojumiem. Un dažkārt ir ļoti sāpīgi lasīt sliktas lietas vai vienkārši nodirsienus par savu "bērnu"... Lai kā arī būtu - veiksmīgi, neveiksmīgi, labi, slikti, citreiz vajag vienkārši uzmundrinājumu!

No fotOblog.lv puses izsakam apsveikumu ERfoto ar jauno versiju un novēlam izturību un spēku cīņā ar lietotāju kritiku :)

Paši jau vairāk kā gadu mokam jauno portāla versiju un ļoti labi zinam cik tas ir grūti!

Turās E.R.
Publicēts: 25.03.08 13:21
 citēt
Starpcitu tagad lapa ir sākusi ātrāk strādāt!
Publicēts: 25.03.08 13:57
 citēt
Friidi, vienkārši tā naf pieņemts.

Haiduk, neviens jau ļauni neizsakās un ceru, ka Elmārs (ER) tomēr saprot, ka tā kritika no labas sirds nāk ar vienīgo vēlmi, lai viss atkal būtu labākajā kārtībā.
Publicēts: 25.03.08 14:01
 citēt
Starpcitu tagad lapa ir sākusi ātrāk strādāt!

Tur Eliks ar savu pozitīvo textu palīdzēja, to sauc par neirolingvistisko programmēšanu :lol:
Publicēts: 25.03.08 16:39
 citēt

Haiduk, paldies!

100% taisnība. Aiz katra saita un web-projekta ir savs dzīvs cilvēks, kas ir ar savām emocijām un pārdzīvojumiem. Un dažkārt ir ļoti sāpīgi lasīt sliktas lietas vai vienkārši nodirsienus par savu "bērnu"... Lai kā arī būtu - veiksmīgi, neveiksmīgi, labi, slikti, citreiz vajag vienkārši uzmundrinājumu!

No fotOblog.lv puses izsakam apsveikumu ERfoto ar jauno versiju un novēlam izturību un spēku cīņā ar lietotāju kritiku :)

Paši jau vairāk kā gadu mokam jauno portāla versiju un ļoti labi zinam cik tas ir grūti!

Turās E.R.

Bļin, nu tu pilnīgi tā kā tads morālais suports šamajiem!!!:) Tā kā pa LTV vai kur tur tie garīdznieki ar psihologiem vakarā monotoni murmulē...:)

Reizēm ir jāatzīst, ka sū^& ir sū ^& un šoreiz nav izdevies. Tas būs daudz labāk, nekā mierināt neveiksminieku. Tā viņš ātrāk ķersies pie kaut kā jauna, nevis čakarēsies ar neizdevušos pasākumu.
Publicēts: 25.03.08 19:38
 citēt
vot, aka jāpiekrīt Portreti.

p.s. neesmu nevienā atbalsta komandā :)
Publicēts: 28.03.08 17:30
 citēt
drausmīgi tā lapa izskatās, un kad lapā atrodas tikai 20 cilvēki var just cik smagi tā lapa strādā, knapi velkās!

ERfoto nekad nav aatri straadaajis
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):