Varbuut kaads ir iegadaajies un darbaa izmanto sho objektiivu un var padaliities pieredzee, kaadi plusi un kaadi miinusi. It kaa jau izlasiits krustaam shkjeersaam, kas par zveeru, bet juusu viedokli arii gribeetos dzirdeet. Gribeetos jau 28-300mm... uzreiz njemot vareetu dabuut leetaak, bet taada nauda shuuplaadee nemeetaajas.
ljoti labs stikls. pilniibaa apmierinaats. iesaku. vieniigais kas par miinusu varetu but - ir peec Crash lietotaaja noveerojumiem ar kaadu UV filtru (konkreeti Sigma) stiklam ir backfokuss...
man bija tas pats. tapec ari vairak neizmantoju UV filtrus. nezinu kaa ir ar citu firmu razjojumiem.
tas ir teleobjektiivs un 70 NAV "platais" gals. shim stiklam ir aatrs AF - verii gut. paarsvaraa izmantoju portretiem un sportam. "macro" arii kaut kadu var uztaisiit. vispaar - kopaa ar 30d izskataas ka domination combination par sapraatiigu cenu...
Cik es zinu, tas maksā 500Ls, bet kad bildēsi, ļoti ātri izjutīsi, ka 200 ir par īsu. Garo galu ieteiktu 400, bet ja par dārgu, tad 300. Pirkums ir tā vērts, lai dabūtu rokā un paprovētu dažādus... es nopirku 100-400 un bieži izjūtu, ka 1000 arī nebūtu slikts...
Varbuut kaads ir iegadaajies un darbaa izmanto sho objektiivu un var padaliities pieredzee, kaadi plusi un kaadi miinusi. It kaa jau izlasiits krustaam shkjeersaam, kas par zveeru, bet juusu viedokli arii gribeetos dzirdeet. Gribeetos jau 28-300mm... uzreiz njemot vareetu dabuut leetaak, bet taada nauda shuuplaadee nemeetaajas
Laba lieta, L stikls arī Āfrikā ir L stikls, Sigma 2.8 nestāv blakus. 70-200/4 ir kvalitatīvs, ātrs, precīzs un galvenais lēts(500 Ls.)!!! Vienīgais L/4 mīnus ir 2.8 trūkums...
Pamēģini pabildēt ar L un Tu sapratīsi, ka nav nekas labāks par šo naudu. L 2.8 ir 2xdārgāks(vairs neražo), bet L 2.8 IS 3x dārgāks. Līzingā uz 24.mēn. 25.00 LS./mēn.
Kādēļ man rādās, ka šim foruma "pavedienam" ir 3 lapas, bet 3. lapā neko nerāda? Tas ir, rāda, ka "Šajā tematā tev neviena ieraksta", lai ko tas nozīmētu ...